Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lyyra @ 2012 10 24, 21:46)
Ačiū,ar jus jame buvote?gal daugiau galite papasakoti?kaip kambariai?ar vakare yra kas veikti viešb. ?.....

Mes buvome beach albatros garden smile.gif, o po šį viešbutį vaikščiodami grožėjomės , veiklos tikrai daug, vyksta kiekvieną vakarą nauja programa + gyva muzika baruose thumbup.gif, be to hurgadoje albatros vienas iš stipriausių viešbučių tinklų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butgitana: 24 spalio 2012 - 20:54
Mes pernai buvom Albatros Palace smile.gif
Mums labai patiko ax.gif Viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2012 10 24, 21:53)
Mes buvome beach albatros garden smile.gif, o po šį viešbutį vaikščiodami grožėjomės , veiklos tikrai daug, vyksta kiekvieną vakarą nauja programa + gyva muzika baruose  thumbup.gif, be to hurgadoje albatros vienas iš stipriausių viešbučių tinklų  biggrin.gif

aišku,manau patiks. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2012 10 25, 10:46)
Mes pernai buvom Albatros Palace smile.gif
Mums labai patiko ax.gif Viskas biggrin.gif

sakykit norint gauti geresni kambari uztenka i pasa ideti doleriu biggrin.gif ar ten ikainiai yra?ir gal galite patarti kur geriausiai butu gauti kambari?Gal nepaslaptis kiek kainavo pernai i si viesbuti?nes man pasirodė,kad mes sumokėjome pakankamai daug uz du suaug. su viskuom 4.900lt uz 7d. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2012 10 25, 18:48)
sakykit norint gauti geresni kambari uztenka i pasa ideti doleriu biggrin.gif ar ten ikainiai yra?ir gal galite patarti kur geriausiai butu gauti kambari?Gal nepaslaptis kiek kainavo pernai i si viesbuti?nes man pasirodė,kad mes sumokėjome pakankamai daug uz du suaug. su viskuom 4.900lt uz 7d. g.gif  g.gif

neims jie tu doleriu pase schmoll.gif pas juos oficialus ikainiai uz kambarius i vidini kiema arciau juros. nesileido net i kalbas, kisa kainininka ir psio biggrin.gif
siaip visi kambariai vienodi (jei tai ne liuksai). mes neprimokinejom, emem ta ka dave. bet mums tai pliusas... nori ryte pamiegot ir miegi ramiai, nes tie kambariai, kurie i vidini kiema, gana triuksmingi, ten gi visas veiksmas prie baseinu, kadangi diena jura atslugsta, tai prie juros kaip ir neidomu ax.gif gyvenom pirmam aukste, tai siek tiek nelabai (as megstu miegot su atidarytu langu), bet ten apsauga nakti sniuruoja pirmyn-atgal, tai kaip ir saugu smile.gif
siaip man labai keista, kai tiek daug demesio skiriama kambariams (duoti-neduoti, geresnis-blogesnis), isties juk labai mazai laiko tuose kambariuose praleidi (persiregt ir issimiegot biggrin.gif )
mes pernai 7 dienoms dviems mokejom nepilnai 4000,00. bet jus nelyginkit siu ir praeitu metu kainu, jos radikaliai pasikeite. nemanau, kad permokejot, panasiai tiek ir kainuoja siemet mirksiukas.gif
na tikiuosi atsakiau, jei dar kas idomu, klauskit mirksiukas.gif siaip is visu butu Hurgados viesbuciu man sitas tikrai čiki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 25 spalio 2012 - 20:02
Gal kas buvote viešbutyje POINCIANA SHARM RESORT & APARTMENTS ir galite pakomentuoti kaip jums patiko. Vienur rašo turi nuosavą paplūdimy, kitur, kad veža g.gif
Norisi paatostogauti per daug neišlaidaujant bet kokybiškai.

Dar agentūroje minėjo tinkamą šeimoms su vaikais LILLYLAND, gal ir apie šį kas pasisakys. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 28 spalio 2012 - 15:43
QUOTE(Irėnė @ 2012 10 25, 21:01)
neims jie tu doleriu pase schmoll.gif pas juos oficialus ikainiai uz kambarius i vidini kiema arciau juros. nesileido net i kalbas, kisa kainininka ir psio biggrin.gif
siaip visi kambariai vienodi (jei tai ne liuksai). mes neprimokinejom, emem ta ka dave. bet mums tai pliusas... nori ryte pamiegot ir miegi ramiai, nes tie kambariai, kurie i vidini kiema, gana triuksmingi, ten gi visas veiksmas prie baseinu, kadangi diena jura atslugsta, tai prie juros kaip ir neidomu ax.gif gyvenom pirmam aukste, tai siek tiek nelabai (as megstu miegot su atidarytu langu), bet ten apsauga nakti sniuruoja pirmyn-atgal, tai kaip ir saugu smile.gif
siaip man labai keista, kai tiek daug demesio skiriama kambariams (duoti-neduoti, geresnis-blogesnis), isties juk labai mazai laiko tuose kambariuose praleidi (persiregt ir issimiegot biggrin.gif )
mes pernai 7 dienoms dviems mokejom nepilnai 4000,00. bet jus nelyginkit siu ir praeitu metu kainu, jos radikaliai pasikeite. nemanau, kad permokejot, panasiai tiek ir kainuoja siemet mirksiukas.gif
na tikiuosi atsakiau, jei dar kas idomu, klauskit mirksiukas.gif siaip is visu butu Hurgados viesbuciu man sitas tikrai čiki thumbup.gif

Ačiū,kad papasakojote apie viešbuti.Man svarbu viskas nuo kambario iki paplūdimio biggrin.gif mat mane suklaidino agentūroje tvirtindami,kad jie oficialiu kainu neturi gaunant norima kambari idėsite doleriu i pasa ir vsio g.gif todėl antra kart ir užklausiau apie oficialias kainas. smile.gif Na tikiuos viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2012 10 28, 19:05)
Ačiū,kad papasakojote apie viešbuti.Man svarbu viskas nuo kambario iki paplūdimio  biggrin.gif mat  mane suklaidino agentūroje tvirtindami,kad jie oficialiu kainu neturi gaunant norima kambari idėsite doleriu i pasa ir vsio g.gif todėl antra kart ir užklausiau apie oficialias kainas. smile.gif Na tikiuos viskas bus ok.

musu agenturos to dazniausiai nezino biggrin.gif
bet bent jau pernai galima buvo primoketi cia vietoj kazkiek uz kambari su vaizdu i jura. nepasakysiu tiksliai kiek, bet cia butu buve pigiau primoket negu ten viesbutyje. o siaip viesbutis yra rusiskos p raides formos, taip kad tiesiogiai kad butu vaizdas i jura, tai nebus (bus tas vadinamas soninis vaizdas).
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2012 09 13, 13:05)
Mes isvykstam lapkricio 13d i Hurgada i Alf Leila Wa Leila 4*. Gal kas buvote siame viesbutyje? Kokie atsiliepimai apie ji? ir kokie orai tenais lapkricio menesi? ax.gif

mes ir ta pacia diena skrendam tik i kita viesbutu buvom pries pora metu lapkricio 6 tai orai super 30 saulute visada labai viskas patiko ir jusu viesbutis geras labai
Papildyta:
gal yra lapkricio 13 kas skrenda i hurgada i beach albatros garden4*
Papildyta:
QUOTE(lyyra @ 2012 10 25, 17:48)
Papildyta:

sakykit norint gauti geresni kambari uztenka i pasa ideti doleriu biggrin.gif ar ten ikainiai yra?ir gal galite patarti kur geriausiai butu gauti kambari?Gal nepaslaptis kiek kainavo pernai i si viesbuti?nes man pasirodė,kad mes sumokėjome pakankamai daug uz du suaug. su viskuom 4.900lt uz 7d. g.gif  g.gif

mes ir i si viesbutin 13 lapkricio skrendam papasakokit apie ji ar patiko jums ir panasiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lyyra @ 2012 10 25, 17:48)
Papildyta:

mes sumokejom su viskuo tik 3660+dovanu draudimas
Atsakyti
QUOTE(Candy10 @ 2012 09 26, 21:06)
Merginos,ka galite pasakyti apie  Sunny Days El Palacio Hotel?Ruosiames ten vykti lapkricio gale,paskaiciusi komentarus,kazkaip pradedu bijoti,kad nekoks musu pasirinkimas cool.gif .

laba buvim lygiai pries metus ten mums labai patiko buvo daug lietuviu labai smagu mes ir bijojom vaziuot pasiskaite komentaru labai geri kambariai grazi teritorija viskas super smile.gif vaziuojam ir siais metais norejom i ta pati bet nusipirkom i beach albatros garden reikia kita pabandyti. vaziuokit drasiai gera animacija koncertai ir panasiai
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2012 10 31, 12:37)
mes ir i si viesbutin 13 lapkricio skrendam papasakokit apie ji ar patiko jums ir panasiai smile.gif
Papildyta:

mes sumokejom su viskuo tik 3660+dovanu draudimas

lyyra skrenda i Albatros Palace 4u.gif Jusu Albatros Garden beach yra salia. Tai skirtingu kategoriju viesbuciai, del to ir mokejot pigiau nei lyyra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2012 10 31, 11:56)
laba buvim lygiai pries metus ten mums labai patiko buvo daug lietuviu labai smagu mes ir bijojom vaziuot pasiskaite komentaru labai geri kambariai  grazi teritorija viskas super smile.gif vaziuojam ir siais metais norejom i ta pati bet nusipirkom i beach albatros garden reikia kita pabandyti. vaziuokit drasiai gera animacija koncertai ir panasiai

Labas, aš irgi žiūrinėju kelionę į Egiptą, bet vis žiūriu kur agentūros organizuoja, o jūs kaip perkate ar per agentūras ar pačios viską perkatės?
Atsakyti
Kas buvote lapkričio pabaigoj Egipte Hurgadoj, prireikia šiltesnių rūbų? Iki kiek nukrenta vakarais temperatūra? Norisi nesušalt į šiltus kraštus nuskridus biggrin.gif

kovo, galit pasiklausinėti agentūrose, bet palyginkit kainas internetu, pvz novaturas.lt, teztour.lt, nes agentūrose paprastai už tą patį brangiau nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 31 spalio 2012 - 13:41