QUOTE(lyyra @ 2012 10 25, 18:48)
sakykit norint gauti geresni kambari uztenka i pasa ideti doleriu
ar ten ikainiai yra?ir gal galite patarti kur geriausiai butu gauti kambari?Gal nepaslaptis kiek kainavo pernai i si viesbuti?nes man pasirodė,kad mes sumokėjome pakankamai daug uz du suaug. su viskuom 4.900lt uz 7d.
neims jie tu doleriu pase
pas juos oficialus ikainiai uz kambarius i vidini kiema arciau juros. nesileido net i kalbas, kisa kainininka ir psio
siaip visi kambariai vienodi (jei tai ne liuksai). mes neprimokinejom, emem ta ka dave. bet mums tai pliusas... nori ryte pamiegot ir miegi ramiai, nes tie kambariai, kurie i vidini kiema, gana triuksmingi, ten gi visas veiksmas prie baseinu, kadangi diena jura atslugsta, tai prie juros kaip ir neidomu
gyvenom pirmam aukste, tai siek tiek nelabai (as megstu miegot su atidarytu langu), bet ten apsauga nakti sniuruoja pirmyn-atgal, tai kaip ir saugu
siaip man labai keista, kai tiek daug demesio skiriama kambariams (duoti-neduoti, geresnis-blogesnis), isties juk labai mazai laiko tuose kambariuose praleidi (persiregt ir issimiegot
)
mes pernai 7 dienoms dviems mokejom nepilnai 4000,00. bet jus nelyginkit siu ir praeitu metu kainu, jos radikaliai pasikeite. nemanau, kad permokejot, panasiai tiek ir kainuoja siemet
na tikiuosi atsakiau, jei dar kas idomu, klauskit
siaip is visu butu Hurgados viesbuciu man sitas tikrai čiki