Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Renaya @ 2012 10 15, 11:54)
Buvau. Kadangi tai buvo pirmas kartas Egipte, neturiu su kuo palyginti. Praeitais metais lapkričio mėn. šioje temoje buvo atsiliepimas apie šį viešbutį, paskaitykite. Dėl kiekvieno pasisakymo galėčiau pritarti  tongue.gif Viežbutis gražus, gana tvarkingas. Kava ėjom gerti į Garden"ą, kokteiliukai pas mus buvo geresni (arbatpinigių dėka), maistas man nepatiko.

aciu
tuoj paskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, Egipto poilsiautojei turie klausima del viešbučio SEA GULL 4+* Hurgadoje ar verta už ji mokėti dviem suaug. gruodžio 8-15d, 4100lt.Gal kas buvote?ar didelė teritorija?yra koralinis rifas?ar yra kas veikti vakare?gal dėl kambariu yra kokie išsamūs pasisakymai.Labai būčiau dėkinga jei kas pakomentuotu iš patirties.Esame buve tik Šarm El Šeichas SEA CLUB 4* tai mum buvo super viskas nuo viešbučio iki paplūdimio.
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2012 10 12, 18:10)
sveiki
gal kas turi atsiliepimu apie ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA Hurgadoje?

buvau šalimam viešbutį BEACH ALBATROS GARDEN. Skridau su dviem paaugliais vaikais, ir su geriausia drauge. Kalneliai dideli, kai sakoma galingi. Mes lankėmės liepos mėn. tad apie jokį šaltą vandenį negaliu nieko komentuoti. O šeip viskas patiko. Maistas man labai skanus, Jokių nebuvo negalavimų. Tiesa, mes turėjom tokį nelabai malonų įvykį, tai buvo, kad nuo mūsų gulto pavogė Lenkai vieną rankšluostį, bet mes susitarėm su vienu iš ten dirbančiuoju už penkis baksus suveikė mums kitą biggrin.gif labai valoma teritorija, prižiūrima. Švara labai yra palaikoma. Personalas labai paslaugus, o jeigu palieki pinigėlių tai jie tave prižiūrės visą tą laiką kurį atostogausi biggrin.gif Mus netgi būdavo vakare jau paruoštas stalelis, ir jau mus pasitikdavo, nors mes to neprašėm. Visi labai paslaugūs, draugiški. Verta imti masažus siūlomus viešbutį. Super gerai atlieka. programa kiekvieną dieną, vakarą. Man labai patiko šis viešbutis visų pirma, kad Lietuviai mes buvom vieni smile.gif tiesa, labai daug rusų, bent tuo metu buvo
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2012 10 15, 19:23)
Sveiki, Egipto poilsiautojei turie klausima del viešbučio SEA GULL 4+* Hurgadoje ar verta už ji mokėti dviem suaug. gruodžio 8-15d, 4100lt.Gal kas buvote?ar didelė teritorija?yra koralinis rifas?ar yra kas veikti vakare?gal dėl kambariu yra kokie išsamūs pasisakymai.Labai būčiau dėkinga jei kas pakomentuotu iš patirties.Esame buve tik Šarm El Šeichas SEA CLUB 4* tai mum buvo super viskas nuo viešbučio iki paplūdimio.

Sea Gull buvom praeitais metais gruodzio men.Teritorija didele.Is atsiliepimu suzinojome kad geresnis yra senas korpusas.tai pasipraseme i ji.Ten didesni kambariai.Valgyti galima kur nori senam korpuse ,naujam ir buvusio Waves resort viesbucio teritorijoje esanciame Sea gull premium viesbutyje.Labai faini vandens kalneliai.Vaikams tikrai patiktu.Maistas normalus buvo.Budavo eiles valgykloje.Yra diskoteka viesbucio teritorijoje senam korpuse prie valgyklos.Viesbutis yra geroje vietoje,paciam centre ,pagrindineje gatveje.Kelione 10 naktu kainavo beveik 2000 lt (viskas iskaiciuota).Cia galite paziureti mano foto is sio viesbucio http://www.panoramio.../... hotel 2011
Atsakyti
QUOTE(kipass @ 2012 10 16, 11:34)
Sea Gull buvom praeitais metais gruodzio men.Teritorija didele.Is atsiliepimu suzinojome kad geresnis yra senas korpusas.tai pasipraseme i ji.Ten didesni kambariai.Valgyti galima kur nori senam korpuse ,naujam ir buvusio Waves resort viesbucio teritorijoje esanciame Sea gull premium viesbutyje.Labai faini vandens kalneliai.Vaikams tikrai patiktu.Maistas normalus buvo.Budavo eiles valgykloje.Yra diskoteka viesbucio teritorijoje senam korpuse prie valgyklos.Viesbutis yra geroje vietoje,paciam centre ,pagrindineje gatveje.Kelione 10 naktu kainavo beveik 2000 lt (viskas iskaiciuota).Cia galite paziureti mano foto is sio viesbucio http://www.panoramio.../... hotel 2011

Ir "Fish House" visai netoli essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 10 16, 10:16)
buvau šalimam viešbutį BEACH ALBATROS GARDEN. Skridau su dviem paaugliais vaikais, ir su geriausia drauge. Kalneliai dideli, kai sakoma galingi. Mes lankėmės liepos mėn. tad apie jokį šaltą vandenį negaliu nieko komentuoti. O šeip viskas patiko. Maistas man labai skanus, Jokių nebuvo negalavimų. Tiesa, mes turėjom tokį nelabai malonų įvykį, tai buvo, kad nuo mūsų gulto pavogė Lenkai vieną rankšluostį, bet mes susitarėm su vienu iš ten dirbančiuoju už penkis baksus suveikė mums kitą  biggrin.gif labai valoma teritorija, prižiūrima. Švara labai yra palaikoma. Personalas labai paslaugus, o jeigu palieki pinigėlių tai jie tave prižiūrės visą tą laiką kurį atostogausi  biggrin.gif Mus netgi būdavo vakare jau paruoštas stalelis, ir jau mus pasitikdavo, nors mes to neprašėm. Visi labai paslaugūs, draugiški. Verta imti masažus siūlomus viešbutį. Super gerai atlieka. programa kiekvieną dieną, vakarą. Man labai patiko šis viešbutis visų pirma, kad Lietuviai mes buvom vieni smile.gif tiesa, labai daug rusų, bent tuo metu buvo

thumb_yello.gif
Atsakyti
tai kad rusu visalaika Egipte pilna buna cool.gif
Atsakyti
Labas, mielos keliautojos ir keliautojai, gal kas nors atostogavote TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK, labai domina atsiliepimai apie šį viešbutuką smile.gif (Hurgada)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butgitana: 16 spalio 2012 - 19:54
QUOTE(kipass @ 2012 10 16, 12:34)

Ačiū,kad atsakėte.Čia jūsu kaina vienam asmeniui buvo taip?Būčiau labai dėkinga jei dar i keliata klausimu atsakytumėte.Ar prie viešbučio yra pontominis tiltas yra koralinis rifas?Kažin ar apsimoka imti kambari su vaizdu i jūra ar ten viešbutis stovi šonu ir neverta?
Atsakyti
Noriu paklausti, ar kas buvote Marsa Alame, pasidalinkite įspūdžiais 4u.gif kitą savaitę skrendam ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2012 10 16, 18:01)
tai kad rusu visalaika Egipte pilna buna  cool.gif

Buvo aprime,o dabar kaip skruzdes uzpuole smile.gif mums gide sake, kad jau nepamena tokio antpludzio rusu...ir tik siu metu antroje puseje pagausejo...tad jau nuo ju nepabegsit smile.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkės. Ruošiamės ir mes su draugu šiais metais aplankyti Egiptą. Kiek tyrinejau pasiūlymus keliauti iš Lietuvos, tai kaina šiek tiek atbaido. Pasiūlymai iš Lenkijos skristi tikrai geresni, bet klausimas, kaip dėl ekskursijų skrendant per Lenkijos agentūrą, esu girdėjusi, kad ekskursijos vedamos lenkų kalba, agentūros atstovai Egipte labiau prižiūri tautiečius-lenkus, o lietuviai laikomi vos ne antrarūšiai.
Labai norėčiau sulaukti atsakymo keliavusių per itaka.pl atsakymo ar tiesa čia ar mitas? 4u.gif
Atsakyti