Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Oksaniuks, užjaučiu. 4u.gif
Man po senelio mirties irgi greit senelė pasimirė.
Vat, dar žiūrėjau pas rusus kažkokią laidą, kad žmonės daug metų nugyvenę energetiškai sujungti ir nebelieka kažkaip tos energijos gaut, greit patys išeina. g.gif
Atsakyti
Turbut as sutikciau su ta tavo matyta laida biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 12, 16:40)
Oksaniuks, užjaučiu. 4u.gif
Man po senelio mirties irgi greit senelė pasimirė.
Vat, dar žiūrėjau pas rusus kažkokią laidą, kad žmonės daug metų nugyvenę energetiškai sujungti ir nebelieka kažkaip tos energijos gaut, greit patys išeina.  g.gif

cia kogero tiesu tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Kadangi auginu viena, noriu jungtis prie jusu.Ar priimsit? smile.gif
Dukrytei 4 men, vyras dirba Norgeje, esu is Kauno.
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2012 09 12, 21:01)
Labas vakaras.

Kadangi auginu viena, noriu jungtis prie jusu.Ar priimsit? smile.gif
Dukrytei 4 men, vyras dirba Norgeje, esu is Kauno.

zinoma drasiai junkis bigsmile.gif ir pasakok placiau apie save smile.gif ar senai vyras vazineja ar daznai grizta smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
oksaniuks,stiprybes 4u.gif Tik nesijaudink labai,o tai pagimdysi ne 2,o visom 4 savaitem anksciau smile.gif Toks jau tas gyvenimas - vieni iseina,kiti ateina.
agota.gina,ar seniai taip gyvenat? Kaip sekas vienai su kudikeliu? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Oi, siandien as ziauriai be nuotaikos: mano mazasis antra savaite niekaip prie darzo nepripranta sad.gif Praejusiais metais pusantro men. pratinosi, bet asaru nebuvo. Mat, ne toks gudras gal buvo. Vasara prabuvom visi trys namuose. Visa vasara zyze - kada i darzeli, kada i darzeli. Pagailejau as tu vaiku - pasilikau paatostogaut. Vadinasi klaida padarius busiu sad.gif Nes dabar, kai jau reikia skirtis - asaru pakalnes. Pirma savaite labai gaila buvo, o dabar - pikta. Nors, aukletojos sako, kad labai greitai nusiramina - tik man isejus dar ciut pasliurkscioja - vsio...
Zodziu - linksminuosi!!!
Atsakyti
Labas rytas..
As del darzelio niekada neturejau problemu ,visada eidavo su dziaugsmu,pamirsdavo net mamyte pabuciuot..Tikiuosi sita damacka irgi bus kolektyvine biggrin.gif
Pas mane kitos linksmybes buna kaip sunu ligos biggrin.gif va ,kad ir nuo siandien pradedu eilini karta vaistus leist suniui -nu jau tas ligu maisas ,kaip ruduo taip jam ausu uzdegimai,tik apgydom jau vel is naujo ,kaip dramblio istinsta biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif
Atsakyti
laba ryteli 4u.gif pasikavinam mirksiukas.gif

oksaniuxxx - ramybes ir susitarimo su Dievuliu tavo mociukui...nelaikykit jos asarom ir palinkejimais ilgai gyventi, mylimas vyras matomai saukiasi i kita pasauly...kad ir kaip liudna bebutu, as mociute ir neseniai palaidojau, zinau ka kabu verysad.gif

labas naujokei
Atsakyti
Labukas visoms.

Na, taip gyvenam apie 7 metus jau taip. Isvaziuoja 3menesiams ir grizta kokioms 3 savaitems. Lb pabodo tokie dalykai. Vienai sunku. Reikia ir i parde nueiti, ir taip visokiu reikalu....dediesi lelka i masiniuka ir varai, kartais uosvienei palieki-bet lb neilgam -kokiam pusvalandziui.
O su lelyte susitvarkai-tik tiek norisi sau laiko rasti ir atsipusti ir pas kirpeja nueiti...
Na va...papasakojau.
Gal kurios vyras irgi Norvegijoj? g.gif
Gal sakau zinot kokios ismokos priklauso gimus vaikeliui?
Atsakyti