Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Tiesa pasakius net neisivaizduoju koks ten plotas g.gif ax.gif bet visas namas 140 kv.bet i vaiko kambary kai pirkom kilimine danga pirkom 12m.ant 4 tai dar musu miegamasis tokio pat dydzio ir leliuko sakyciau kokie 6,nu tai mazdaug primesk ..nera ten daug ,bet kas man nuostabu visi kambariai su balkonais cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif registruojuos naujuos namučiuos wub.gif
Vakar grįžome vėlai, jau kažkur vienuolika buvo, mažių iš darželio sesuo paėmė ir pas save parsivežė, o nusipirkt nieko nenusipirkom, vežėm mamą pas daktarų tai nebuvo kada pasibastyti po miestą doh.gif
Rinnan aš nedirbu ketvirtadieniais, bet kadangi vakar reikėjo išsiprašyti tai už vakar atidirbau praeitą ketvirtadienį ax.gif
Sėdžiu darbe ir nežinau nuo ko pradėti dirbti, darbo tiek kad galva sukasi, jau man visi planai pradeda per gerklę lysti doh.gif
Vaikučiams sveikatytės 4u.gif Naujokei 4u.gif oksaniux baik latravot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
oksaniuks,tai ir eik pagulet,tau dabar viskas galima mirksiukas.gif
Spindulele,tai kada jau kraustysites? 4u.gif
O delailala dingus jau senai,ji kaip tik minejo,kad vyras turi grysti ir viskas,tyla g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai pas jus nesilankiau, atsventem krikstynas, pirmaji gimtadieni ir islidejome vyra i Norvegija verysad.gif Laiko nera daug, nes maziukas jau bando vaiksciuoti, puse kambario sian praejo, bet tiap juokingai thumbup.gif
Zodziu nori vaikis vaiksciuot, tai visur vedziuoju uz pirsto laikosi ir eina apsipatenkines. Buvau ant dienu apsinuodijusi, bet dabar lyg jau viskas gerai
Kaip jus laikotes, tai ak Oksaniuk greit gimdysi thumbup.gif
Atsakyti
Kas per tyla g.gif
Linoma,tai dabar kai pradejo lelka vaiksciot pati nusilakstysi biggrin.gif atsimenu maniskis kai pradejo ,tik apsisuki nera ,o tas pabegejes jau nuorukas surinkes valgo gatvej doh.gif
Man siandien rytas koooks doh.gif juk mano vaikas isvaziavo i mokykla autobusu ...Islydejau iki vartu taip sirdele suspaude -toks didelis bachuras jau ,bet vistiek paejejes nepasigedijo prie vyresnio draugo pamojavo cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 12, 07:48)
Kas per tyla g.gif
Linoma,tai dabar kai pradejo lelka vaiksciot pati nusilakstysi biggrin.gif atsimenu maniskis kai pradejo ,tik apsisuki nera ,o tas pabegejes jau nuorukas surinkes valgo gatvej doh.gif
Man siandien rytas koooks doh.gif juk mano vaikas isvaziavo i mokykla autobusu ...Islydejau iki vartu taip sirdele suspaude -toks didelis bachuras jau ,bet vistiek paejejes nepasigedijo prie vyresnio draugo pamojavo  cray.gif  cray.gif

Labas rytas smile.gif

o jis pirma karta pats autobusu vaziavo i mokykla? bigsmile.gif kiek jam metu? unsure.gif
Atsakyti
Pirma ,jis autubusu yra vaziaves tik per ekskursija su mokykla rolleyes.gif 9 metu tas mano zuikis .. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 12, 09:21)
Pirma ,jis autubusu yra vaziaves tik per ekskursija su mokykla  rolleyes.gif 9 metu tas mano zuikis .. wub.gif

Na, tikrai, kad mažas zuikis. Maniškis 11 ir tai galvoju kai persikraustysim reiks vežiot blush2.gif
Tau kita situacija, gali nebūt kaip.
Kai maniškis ėjo į kitą mokyklą, tai ten išvis cirkai buvo. Visi tėvai urmu atveždavo ir pasiimdavo. Suprantu kam toliau, bet buvo netoli gyvenančių. Viena irgi lelytę turėjo, taio kartu su tuo mažu lelium. Ot ten buvo klaselė.
Atsakyti
Tai per salcius teks veziot vel ir su lelium ,bet kad pats nori su draugais vaziuot ,nori but savarankisku nu tegul cool.gif Netoli jam vaziuot apie 2 km.iki mokyklos ..O kiek jums spindulele iseitu km .iki mokyklos?Bet as vel mastau ar mes vienos augindamos berniukus ne per daug juos prispaudusios laikom? g.gif Maniskis nieko nemoka,viska darau uz ji as,o kartais pratrukstu ir apklykiu ji,kad tu nieko nemoki blush2.gif doh.gif O jis aisku viska moka,nes tetis kai buna namie nieko uz ji nedaro,as tada laiko neturiu apie ji sokinet,tai jis ir kambary issisiurbia ir arbata pasidaro su sumustiniu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 12, 09:39)
Tai per salcius teks veziot vel ir su lelium ,bet kad pats nori su draugais vaziuot ,nori but savarankisku nu tegul  cool.gif Netoli jam vaziuot apie 2 km.iki mokyklos ..O kiek jums spindulele iseitu km .iki mokyklos?Bet as vel mastau ar mes vienos augindamos berniukus ne per daug juos prispaudusios laikom? g.gif Maniskis nieko nemoka,viska darau uz ji as,o kartais pratrukstu ir apklykiu ji,kad tu nieko nemoki  blush2.gif  doh.gif O jis aisku viska moka,nes tetis kai buna namie nieko uz ji nedaro,as tada laiko neturiu apie ji sokinet,tai jis ir kambary issisiurbia ir arbata pasidaro su sumustiniu blink.gif

Žinok tikrai, vaikas apgadintas. Šokinėju ir aš. Na, kambarį ir maniškis prasisiurbia, bet čia jau pats nori, nieks neverčia lotuliukas.gif
Sumuštinių nesitepa, sako, kad man skaniau išeina. Kažką sugeba pasišildyt greituoju būdu lotuliukas.gif O šiaip, spaudžiu dėl tvarkos, nu bet nelabai pasiduoda. Matyt žino, pabambėsiu ir sutvarkysiu. Savarankiškumo oi kaip trūksta doh.gif
O iki mokyklos ir mums netoli bus. Berods tam kaime jo klasiokų gyvena, tai gal važiuos. Nes ir aš visiškai su autobusais nesigaudau.
Atsakyti
Gal pas jus vaziuos ne viesasis autobusas ,o mokyklinis-tai isvis butu liuks ,be baimes isleisciau irnesakyk.gif Mano vaikinas labai sia vasara surimtejo ,labai daug laiko praleido su vyresniais draugais (jiems po 12, 13m.) tai anakarta sako :tai tetis dalyvaus kai tu gimdysi?sakau nu..tai sako ,o kodel as negaliu ,man jau 9 metai ir as tavo sunus lotuliukas.gif Zodziu jauciasi didesnis nei pagal metus biggrin.gif
Atsakyti