QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 12, 09:39)
Tai per salcius teks veziot vel ir su lelium ,bet kad pats nori su draugais vaziuot ,nori but savarankisku nu tegul

Netoli jam vaziuot apie 2 km.iki mokyklos ..O kiek jums spindulele iseitu km .iki mokyklos?Bet as vel mastau ar mes vienos augindamos berniukus ne per daug juos prispaudusios laikom?

Maniskis nieko nemoka,viska darau uz ji as,o kartais pratrukstu ir apklykiu ji,kad tu nieko nemoki

O jis aisku viska moka,nes tetis kai buna namie nieko uz ji nedaro,as tada laiko neturiu apie ji sokinet,tai jis ir kambary issisiurbia ir arbata pasidaro su sumustiniu
Žinok tikrai, vaikas apgadintas. Šokinėju ir aš. Na, kambarį ir maniškis prasisiurbia, bet čia jau pats nori, nieks neverčia
Sumuštinių nesitepa, sako, kad man skaniau išeina. Kažką sugeba pasišildyt greituoju būdu

O šiaip, spaudžiu dėl tvarkos, nu bet nelabai pasiduoda. Matyt žino, pabambėsiu ir sutvarkysiu. Savarankiškumo oi kaip trūksta
O iki mokyklos ir mums netoli bus. Berods tam kaime jo klasiokų gyvena, tai gal važiuos. Nes ir aš visiškai su autobusais nesigaudau.