Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

Ačiū editaitei už planus. Pas mum truputėlį kitaip reikia rašyt - pasiekimus, ką gebės ir savaitėmis, kad tiktų TAMO. Pasikeisčiau pagal šituos, bet gal galėtų kas padėt ir pataupyt laiką, gal dabartinės trečiokės, kurios dirbo su TAMO galėtų padėt ir pakopijuot iš TAMO 2-os klasės savaitinę ugdomąją veiklą. blush2.gif
Būčiau labai dėkinga.
Aš įkelsiu savus nusikopijavus iš TAMO 1 klasei, tačiau turiu tik nuo kovo mėnesio, nes mūsų mokykloj pradinukės tik tada pradėjo pildyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 11, 17:20)
Mums visoms klasių auklėtojoms mokykla nupirko lazerinius spausdintuvus dar pavasarį (juodai-baltai spausdina, kopijuoja ir dar skanuoja). Labai džiaugiuosi, o pildžiau jau trečią kartą  doh.gif . Pildymas nepigus - 105Lt. Turėjau nuolaidų kuponą, tai gavau puse kainos  thumbup.gif .

mums mokykla nieko neperka doh.gif gyvenam kaip caro maro laikais - lenta ir kreida angel_sadangel.gif neviltis apima, kai paskaitai kiek Jūs visko turite ir kuo naudojatės, jaučiuosi kaip ne iš to simtmečio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 11, 19:17)
Spalvotas lazerinis brangus tikriausiai g.gif , man uzteks ir juodai balto, svarbu galėčiau skanuoti, kopijuoti, spausdinti, o tai darbe kaip be rankų doh.gif

Kaina tai nedidele 320 Lt, bet cia tik spausdintuvas, skeneriu ir kopijavimo aparatu teks naudotis mokytoju kambary. Bet kad labai norejau spalvoto ax.gif
Atsakyti
Age-melage, 2 pašte radau tavo pernai siųstus planus antrokams. Gal turi dar išlikusius I pusmečio detaliuosius planus kūno kultūrai ir dailei??
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 11, 16:32)
:
O kas įvyko? blink.gif
Maniškiams beveik neturiu priekaištų valgykloje. Patys indus nusineša, vienus leidžiu grįžt į klasę iš valgyklos (iš pirmo į trečią aukštą)
Šiandien darėm dėžutę iš padalomosios medžiagos. Parodžiau visą darbo eigą nuo pradžių iki galo. Pati ją padariau. Tada leidau patiems daryt. Akis išpūčiau- padarė visi beveik be priekaištų. Vienas kitas tik pasitikslindavo ar gerai daro thumbup.gif

Nerealūs tavo pirmokai. thumbup.gif Vunderkindai))
O maniškiai vakar valgykloje sugebėjo pasirodyti visu grožiu: lakstė, spardėsi, nesiteikė nusinešti indų net ir mokytojos prašomi. Šiandien po vakarykščio moralo-situacija kiek geresnė.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 11, 18:27)
gal dabartinės trečiokės, kurios dirbo su TAMO galėtų padėt ir pakopijuot iš TAMO 2-os klasės savaitinę ugdomąją veiklą.  blush2.gif
Būčiau labai dėkinga.

As mielai padeciau, bet kad TAMO jau pritaikytas siem metam ir "savaites ugdomoji veikla" nuo 2012-08-28 dienos prasideda.taigi negaliu ilisti i praitus metus nukopint bet gal tiktu mano planai, nes mes juos rasem pritaikytus TAMO. siunciu pastan
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 09 11, 18:01)
As mielai padeciau, bet kad TAMO jau pritaikytas siem metam ir "savaites ugdomoji veikla" nuo 2012-08-28 dienos prasideda.taigi negaliu ilisti i praitus metus nukopint bet gal tiktu mano planai, nes mes juos rasem pritaikytus TAMO. siunciu pastan

Į TAMO praėjusių metų patenkama kitu adresu ir tais pačiais prisijungimais slaptažodžiais. Aš tai patekau lengvai ir viską savo nukopinau.

Adresas praėjusių toks: http://2011.tamo.lt/

Tik rašant reikia žiūrėti, kad nebūtų https , o http

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 11, 19:15)
Į TAMO praėjusių metų patenkama kitu adresu ir tais pačiais prisijungimais slaptažodžiais. Aš tai patekau lengvai ir viską savo nukopinau.

Aga patekau dabar ir as. Tai ar tie isplanavimai netinkai kur atsiunciau i pasta? Nes ten suplanuota savaitem. Mes kopindavom tiesiai i TAMO. Jei netinka tai raitysiuos rankoves ir kopinsiu is TAMO
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 11, 15:20)
Sveika, jau išsiunčiau, tik dabar radau žinutę.

Labukas, aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 09 11, 18:24)
Aga patekau dabar ir as. Tai ar tie isplanavimai netinkai kur atsiunciau i pasta? Nes ten suplanuota savaitem. Mes kopindavom tiesiai i TAMO. Jei netinka tai raitysiuos rankoves ir kopinsiu is TAMO

Ačiū ačiū labai - patys nuostabiausi pasaulyje planai. thumbup.gif Jaša, tu nereali. Nežinau, kaip ir išbučiuot, padėkot.
Vauuu ir gripą lengviau nugalėsiu - net galva palengvėjo ir akys nušvito. clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 11 rugsėjo 2012 - 18:50
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 11, 17:20)
Mums visoms klasių auklėtojoms mokykla nupirko lazerinius spausdintuvus dar pavasarį (juodai-baltai spausdina, kopijuoja ir dar skanuoja). Labai džiaugiuosi, o pildžiau jau trečią kartą  doh.gif . Pildymas nepigus - 105Lt. Turėjau nuolaidų kuponą, tai gavau puse kainos  thumbup.gif .

Ir kur dar tokia mokykla yra? g.gif Pas mus skyriuj ir kompus visus išsivežė, paliko laužą, be interneto blush2.gif O apie spausdintuvus tai nėra ką ir kalbėt( pinigų nėra). Taigi, džiaugiesi, kad darbo duoda, o daugiau tempi viską iš namų doh.gif
Aš irgi galvojau pirkt lazerinį, bet man irgi turi būt būtinai ir spalvotas rašalas, ir skeneris, ir kopijuoklis,o kadangi visa tai brangu, vėl nusipirkau rašalinį HP 3050 g.gif Kol kas mokaus dirbt g.gif

Mergaitės pasidalinkit, kokias pasiekimų knygeles naudojat, kurios dar naudojat: Mums sakė, kad bus elektroninis, dabar pasakė, kad bus popierinis, reikia knygelių g.gif Dabar einu iš proto, kur ant greičio gaut tokią gerą, visiem tinkančią g.gif Pasidalinkit savo išmintimi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 11, 18:54)
Ir kur dar tokia mokykla yra? g.gif Pas mus skyriuj ir kompus visus išsivežė, paliko laužą, be interneto blush2.gif O apie spausdintuvus tai nėra ką ir kalbėt( pinigų nėra). Taigi, džiaugiesi, kad darbo duoda, o daugiau tempi viską iš namų doh.gif
Aš irgi galvojau pirkt lazerinį, bet man irgi turi būt būtinai ir spalvotas rašalas, ir skeneris, ir kopijuoklis,o kadangi visa tai brangu, vėl nusipirkau rašalinį HP 3050 g.gif  Kol kas mokaus dirbt g.gif

Mergaitės pasidalinkit, kokias pasiekimų knygeles naudojat, kurios dar naudojat: Mums sakė, kad bus elektroninis, dabar pasakė, kad bus popierinis, reikia knygelių g.gif Dabar einu iš proto, kur ant greičio gaut tokią gerą, visiem tinkančią g.gif  Pasidalinkit savo išmintimi  ax.gif

Apie planus tai patylėsiu, nes pasakė, kad rašysim kitaip, o kaip - dar nieks neinformavo( pas mus dabar sujungė 4 mokyklas į vieną, tai tokia betvarkė g.gif g.gif g.gif )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 11, 18:06)

...... Sako kad pildymas kažkur apie 80 Lt.

Įdomu g.gif Čia vienos kasetės pildymo kaina ar visų ?
Atsakyti