Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(lamur @ 2012 09 10, 20:39)
Labukas, parasiau tau  a.z. Aciu

Sveika, jau išsiunčiau, tik dabar radau žinutę.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(b.s @ 2012 09 10, 21:16)
O kokią literatūrą nurodysite-pagal ką darytas planas?

Trumpalaikiai planai reikalingi tik man, pas mus ju nereikalauja. Man ju reikai pildyt dienynui. Todel literaturos saraso man nereikia.
Planas tas yra labai platus, as is jo issirinksiu tai, ko man reikia.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 11, 00:06)
Reikia labai. Su TAMO tik antrą savaitę draugauju ax.gif
Papildyta:

Po šios dienos mano pirmokų elgesio valgykloje ir aš sutikčiau doh.gif  g.gif

Aš ir tokia pati ax.gif

O kas įvyko? blink.gif
Maniškiams beveik neturiu priekaištų valgykloje. Patys indus nusineša, vienus leidžiu grįžt į klasę iš valgyklos (iš pirmo į trečią aukštą)
Šiandien darėm dėžutę iš padalomosios medžiagos. Parodžiau visą darbo eigą nuo pradžių iki galo. Pati ją padariau. Tada leidau patiems daryt. Akis išpūčiau- padarė visi beveik be priekaištų. Vienas kitas tik pasitikslindavo ar gerai daro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 11, 18:32)
Aš ir tokia pati ax.gif

O kas įvyko? blink.gif
Maniškiams beveik neturiu priekaištų valgykloje. Patys indus nusineša, vienus leidžiu grįžt į klasę iš valgyklos (iš pirmo į trečią aukštą)
Šiandien darėm dėžutę iš padalomosios medžiagos. Parodžiau visą darbo eigą nuo pradžių iki galo. Pati ją padariau. Tada leidau patiems daryt. Akis išpūčiau- padarė visi beveik be priekaištų. Vienas kitas tik pasitikslindavo ar gerai daro thumbup.gif

Čia tai bent thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir aš spec. poreikių vaiką, kuris ugdomas pagal individualią programą. Vikas nieko nekalba, bet geba suprasti ką sakau. Pažįsta keletą skaičių ir raidžių.Tai vienintelis toks mokinys mokykloje, kuris ugdomas pagal individualizuotą programą. Kiti spec. poreikių vaikai ugdomi pagal pritaikytą. Ar pas jus yra tokių mokinių?
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 09 10, 22:14)
Taip pat turiu pirmos klasės savaitinius planus, kuriuos rašėme į TAMO dienyną. Tik kiek žinau ne visos mokyklos vienodai rašo. Mes pirmadienį turime būti surašiusios visos savaitės, visų dalykų mokinių pasiekimus. Jeigu manote, kad kuriai pravers, rašykit. O gal jau yra pašte?

Labai reikia bigsmile.gif
Atsakyti
reikia nuomones ir patarimo, noriu klasej nusipirkti spausdintuvą, žiuriu į šį
HP LASERJET PROFESSIONAL M1132 MFP
http://www.varle.lt/...-m1132-mfp.html

gal kas naudojatės? išsakytumėt pliusus ir minusus, ar vertas dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 11, 16:32)
Aš ir tokia pati ax.gif

O kas įvyko? blink.gif

Pavydžiu blush2.gif . O mano vienas šiandien jau sugebėjo kieme nosį susikruvinti doh.gif . Sakyk nesakius, kad nebėgiotų, bet ką tu jiems - taigi ne koridorius, o kiemas, vadinasi galima dūkti doh.gif . Tai dviese vienas į kitą kaip žiebė, tai gražu žiūrėt buvo doh.gif . Vedu pas seselę, o vyresni vaikai apšalę tik traukiasi į šonus, lyg ne nosis kruvina būtų, o ranka nukritus doh.gif . Gerai, kad mama pasitaikė protinga ir labai maloni, tai baigėsi viskas laimingai, priešingu atveju nepavydžiu sau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 11, 16:24)
reikia nuomones ir patarimo, noriu klasej nusipirkti spausdintuvą, žiuriu į šį
HP LASERJET PROFESSIONAL M1132 MFP
http://www.varle.lt/...-m1132-mfp.html

gal kas naudojatės? išsakytumėt pliusus ir minusus, ar vertas dėmesio.

Kiek esu pasidomėjusi prieš perkant sau, kad lazerinio spausdintuvo išlaikymas (kasečių pildymas) brangesnis nei rašalinių.
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 11, 16:38)
Pavydžiu  blush2.gif . O mano vienas šiandien jau sugebėjo kieme nosį susikruvinti  doh.gif . Sakyk nesakius, kad nebėgiotų, bet ką tu jiems - taigi ne koridorius, o kiemas, vadinasi galima dūkti  doh.gif . Tai dviese vienas į kitą kaip žiebė, tai gražu žiūrėt buvo  doh.gif . Vedu pas seselę, o vyresni vaikai apšalę tik traukiasi į šonus, lyg ne nosis kruvina būtų, o ranka nukritus  doh.gif . Gerai, kad mama pasitaikė protinga ir labai maloni, tai baigėsi viskas laimingai, priešingu atveju nepavydžiu sau  blush2.gif

Vaje
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 09 11, 18:39)
Kiek esu pasidomėjusi prieš perkant sau, kad lazerinio spausdintuvo išlaikymas (kasečių pildymas) brangesnis nei rašalinių.
Papildyta:

Vaje

Bet lazeriniai ilgiau spausdina. Rašalinį dažniau keisti tenka. Man irgi dilema su spausdintuvu. Naminis jau amžinąatilsį, spausdina tik spalvotai, juodai schmoll.gif o darbe tik juodas. Negaliu aš be spalvų doh.gif
Tai dabar tėvai perka spalvotą lazerinį, tuoj turi parvežti. Sako kad pildymas kažkur apie 80 Lt.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 11, 17:06)
Bet lazeriniai ilgiau spausdina. Rašalinį dažniau keisti tenka. Man irgi dilema su spausdintuvu. Naminis jau amžinąatilsį, spausdina tik spalvotai, juodai schmoll.gif o darbe tik juodas. Negaliu aš be spalvų doh.gif
Tai dabar tėvai perka spalvotą lazerinį, tuoj turi parvežti. Sako kad pildymas kažkur apie 80 Lt.

Spalvotas lazerinis brangus tikriausiai g.gif , man uzteks ir juodai balto, svarbu galėčiau skanuoti, kopijuoti, spausdinti, o tai darbe kaip be rankų doh.gif
Atsakyti
Mums visoms klasių auklėtojoms mokykla nupirko lazerinius spausdintuvus dar pavasarį (juodai-baltai spausdina, kopijuoja ir dar skanuoja). Labai džiaugiuosi, o pildžiau jau trečią kartą doh.gif . Pildymas nepigus - 105Lt. Turėjau nuolaidų kuponą, tai gavau puse kainos thumbup.gif .
Atsakyti