Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 10, 18:43)
O man jau skauda gerklę  verysad.gif ... Lyg ir nestaugiau labai, bet, matyt, užteko pertaukų koridoriuose  doh.gif ... Kuo greitai gydytis? Ryt neprakalbėsiu, nes jau dabar seilių neprariju  doh.gif

pasišildyk kamparo aliejaus ir išsitepk kaklą, apsirišk šiltai. padeda. skalaukis gerklę sūriu vandeniu:)

QUOTE(Mergelė @ 2012 09 10, 19:32)
Noriu į pensiją doh.gif Kodėl mūsų neleidžia anksčiau? Pasenau, nukvakau. Vaikai sako, kad jiems irgi neįdomu mokykloj. Net nežinau ką sugalvojus įdomiau. Rodos ir veiklas kaitalioju.

Kiek jums iš viso tarifikuota valandų? Šiandien pasižiūrėjau man 28,94 val.
Merginos, patarkit kaip kovoti su mušimusi doh.gif Nu dar neturėjau tokių. Sakai, kad baikit, o jie net negirdi kol priėjusi neišskiri. doh.gif

Šiandien mano vienam antrokėliui nepatiko žaisti per kūno kultūros pamoką. Ar Jums teko matyti tokių vaikų g.gif man tai pirmas toks mokinys sutiktas. Nesuprantu. Užtat per pertraukas dūkti ir muštis - pats pirmutinis.
Dėl valandų šiandien jau paaiškėjo, kad duoda vieną valandą būreliui. teks galvoti, kokį vaikams pasiūlyti. o kiek išvis valandų prisiskaičiuos- dar nebuvau aiškintis.
Ar turit klasėse spec.poreikių mokinių?
Atsakyti
Sveikutės,
taip intensyviai bendraujate, kad nebesuspėju su Jumis. Dar tvarkaraštis nebaigtas, žmogaus saugos plano neturiu. Sakykite ar žmogaus saugą planuojate iš šių metų naujo leidimo ir kaip tai darote. Atsirenkate temas kas Jums tinka? O gal turite pasidarę 2,3,4 kl ir galite pasidalinti. apšvieskit, nes kaip suprantu reikia vadovautis nauju leidimu.
Atsakyti
Sveikutes, mergaites, gal kuri turit kuno kulturos trumpalaki plana antrokams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 10, 19:50)
Geriausias vaistas - karštas vynas. Išbandyta. Padeda. Sėkmės gydantis.
Papildyta:
Atrodo, kad buvo pašte. Jei nerasi, galėsiu persiųsti į asmeninį paštą.

Labukas, parasiau tau a.z. Aciu

Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 09 10, 20:58)
pasišildyk kamparo aliejaus ir išsitepk kaklą, apsirišk šiltai. padeda. skalaukis gerklę sūriu vandeniu:)
  Šiandien mano vienam antrokėliui nepatiko žaisti per kūno kultūros pamoką. Ar Jums teko matyti tokių vaikų g.gif man tai pirmas toks mokinys sutiktas. Nesuprantu. Užtat per pertraukas dūkti ir muštis - pats pirmutinis.
Dėl valandų šiandien jau paaiškėjo, kad duoda vieną valandą būreliui. teks galvoti, kokį vaikams pasiūlyti. o  kiek išvis valandų prisiskaičiuos- dar nebuvau aiškintis.
Ar turit klasėse spec.poreikių mokinių?

Man pernai buvo su vienu trecioku. Sedejo ant suolo, nes buvo atleistas po ligos ir reke, kad nuobodzios jam estafeciu uzduotys doh.gif . Tu sutarem su vaikais,kad kitai pamokai jis praves jiems idomias estafetes. Leidau jam organizuoti komandas, uzduotis, tai vaikinas ilgai daugiau nekvaksejo, kad nuobodu smile.gif , nes nesusitvarke su uzduotimi.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 09 09, 20:00)
aš jų visai nepasigedau, veiklos užteko ir be natų sąsiuvinio, ir be pratybų, pasiruošdavau tai, ką siūlė mokytojo knygoje
Merginos, gal kas turit nuskenuotas 2 klasės Vieversio ir Tišku Tašku knygas ? Turim tik 1 vadovėlį, tai galėčiau per multimedia jiems rodyti

Labas vakaras 4u.gif

Buvo tikrai Vieversys 2 klasei. 4u.gif

Sypsenėle, gal galit pagelbėt su Pupos ir Riešuto ilg. planais iš šok vadovėlių. Labai reik, neįeinu vėl šiandien unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 10, 20:25)
Sveikutes, mergaites, gal kuri turit kuno kulturos trumpalaki plana antrokams? ax.gif

Radau paste, ACIUUUUUUUUUUUUUU biggrin.gif VIRGUTEI
Atsakyti
Labas vakarėlis, jungiuos prie bandančių sirgt - prasidėjo sloga ir gerklę peršti, tai man reiks vyną karštą vartot ir pro burną, ir pro nosį lotuliukas.gif
Tarifikacijos dar nežinau, o būrelį tai vieną turiu (dainavimo). Jau atidavėm ilgalaikiu planus ir būrelių planus peržiūrai, liko auklėtojo ir mokinių pritaikytų programų rengimas doh.gif
Ir aš vargstu su šokiais, ryt vesiu pirmą tokią pamoką, tai reikia pasiruošt deramai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 10, 18:32)
Noriu į pensiją doh.gif Kodėl mūsų neleidžia anksčiau? Pasenau, nukvakau. Vaikai sako, kad jiems irgi neįdomu mokykloj. Net nežinau ką sugalvojus įdomiau. Rodos ir veiklas kaitalioju.

Kiek jums iš viso tarifikuota valandų? Šiandien pasižiūrėjau man 28,94 val.
Merginos, patarkit kaip kovoti su mušimusi doh.gif Nu dar neturėjau tokių. Sakai, kad baikit, o jie net negirdi kol priėjusi neišskiri. doh.gif Žinokit viskas.
Dar noriu paklausti, o kaip su TAMO pildymu. Kur yra grafa "tema" ką jūs ten rašot? Ar tik temą? Ar ir sutrumpintą pamokos uždavinį? Tas pats ir su grafa "klasės darbas"? Kiek kartų jūs rašot įvertinimus vaikams. Tamsus man miškas TAMO.

Dėl SMART. Tai aš atnaujinimus atsisiunčiau, bet man vis išmeta lentelę, kad licenzijai liko 28 d. Kažką panašaus. unsure.gif

Ir aš noriu į pensiją. Viskas - išsunkė mane kaip citriną. Tuoj išspjaus ir bus viskas. verysad.gif
Ir aš jungiuosi prie ligoniukų, bet labai nepatinka karšto vyno versija. Šaltas patiktų labiau, bet nepadeda - vakar bandžiau - gal per mažai - bijojau padaugint.
Geriu gripolį - arbatėlę su medučiu.
Galva - kaip bičių avilys, o dar planai galvoj užia, o jų kaip nėr taip nėr.
Gal kas turit pasidariusios 2kl matematikai pagal Balčytį?

TAMO aš dar naujokė. Temas pildau kartais, nes patogu ieškant, kai koks būna atsiskaitymas, o dar kiti neatsiskaitę - taip lengviau tą pamoką rast, kurioje buvo apklausti vaikai. O šiaip temų nerašau. Nežinau, ar gerai darau. Jokių uždavinių tikrai nerašau - manau, kad mums jų nereikia pildant žurnalą, o čia juk žurnalas, tik elektroninis. Užtenka, kad užpildom savaitinę ugdomąją veiklą.

Nesupratau, ar dar kam reikia iš šokvadovėlių planų ir kokiom klasėms. Kai kuriuos turiu parsisiuntusi?

Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2012 09 10, 19:41)
Labas vakaras  4u.gif

Buvo tikrai Vieversys 2 klasei.  4u.gif

Sypsenėle, gal galit pagelbėt su Pupos ir Riešuto ilg. planais iš šok vadovėlių. Labai reik, neįeinu vėl šiandien  unsure.gif  4u.gif

Kuriai klasei? Ar antrai? Bet ar tu ne trečiokė? Nepykit - sunku man šiandien galvoti. Siunčiu į paštą ir tą ir tą. Atsirinksit ko kam reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 10 rugsėjo 2012 - 20:00
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 10, 19:58)
Ir aš noriu į pensiją. Viskas - išsunkė mane kaip citriną. Tuoj išspjaus ir bus viskas. verysad.gif
Ir aš jungiuosi prie ligoniukų, bet labai nepatinka karšto vyno versija. Šaltas patiktų labiau, bet nepadeda - vakar bandžiau - gal per mažai - bijojau padaugint.
Geriu gripolį - arbatėlę su medučiu.
Galva - kaip bičių avilys, o dar planai galvoj užia, o jų kaip nėr taip nėr.
Gal kas turit pasidariusios 2kl matematikai pagal Balčytį?

TAMO aš dar naujokė. Temas pildau kartais, nes patogu ieškant, kai koks būna atsiskaitymas, o dar kiti neatsiskaitę - taip lengviau tą pamoką rast, kurioje buvo apklausti vaikai. O šiaip temų nerašau. Nežinau, ar gerai darau. Jokių uždavinių tikrai nerašau - manau, kad mums jų nereikia pildant žurnalą, o čia juk žurnalas, tik elektroninis. Užtenka, kad užpildom savaitinę ugdomąją veiklą.

Nesupratau, ar dar kam reikia iš šokvadovėlių planų ir kokiom klasėms. Kai kuriuos turiu parsisiuntusi?
Papildyta:

Kuriai klasei? Ar antrai? Bet ar tu ne trečiokė? Nepykit - sunku man šiandien galvoti. Siunčiu į paštą ir tą ir tą. Atsirinksit ko kam reikia.

aš buvau atsiuntusi, kūno kultūra buvo prie teminių 2 kl. Jei neradai, rašyk, atsiųsiu dar kartą. smile.gif
Atsakyti

O jau tempai jūsų! Dvi dieneles nebuvau užsukusi, tai gerą valandą skaičiau.
Dabar bandysiu surašyti kuo galiu pagelbėti, jeigu dar neturite:
Galėčiau nuskanuoti keletos neblogų ir nelabai sudėtingų šokiukų aprašymus. Įrašų neturiu, nes mes turime akompaniatorių.
Taip pat vieversio pratybas 2 klasei, nors jeigu pamenu reikia tik pirmai, o pirmai aš neturiu.
Taip pat turiu pirmos klasės savaitinius planus, kuriuos rašėme į TAMO dienyną. Tik kiek žinau ne visos mokyklos vienodai rašo. Mes pirmadienį turime būti surašiusios visos savaitės, visų dalykų mokinių pasiekimus. Jeigu manote, kad kuriai pravers, rašykit. O gal jau yra pašte?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 10, 19:46)
Radau paste, ACIUUUUUUUUUUUUUU biggrin.gif VIRGUTEI

O kokią literatūrą nurodysite-pagal ką darytas planas?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 09 10, 19:41)

gal galit pagelbėt su Pupos ir Riešuto ilg. planais iš šok vadovėlių. Labai reik, neįeinu vėl šiandien  unsure.gif  4u.gif

Įkėliau 4u.gif
Atsakyti