QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 10, 18:43)
O man jau skauda gerklę ... Lyg ir nestaugiau labai, bet, matyt, užteko pertaukų koridoriuose ... Kuo greitai gydytis? Ryt neprakalbėsiu, nes jau dabar seilių neprariju
pasišildyk kamparo aliejaus ir išsitepk kaklą, apsirišk šiltai. padeda. skalaukis gerklę sūriu vandeniu:)
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 10, 19:32)
Noriu į pensiją Kodėl mūsų neleidžia anksčiau? Pasenau, nukvakau. Vaikai sako, kad jiems irgi neįdomu mokykloj. Net nežinau ką sugalvojus įdomiau. Rodos ir veiklas kaitalioju.
Kiek jums iš viso tarifikuota valandų? Šiandien pasižiūrėjau man 28,94 val.
Merginos, patarkit kaip kovoti su mušimusi Nu dar neturėjau tokių. Sakai, kad baikit, o jie net negirdi kol priėjusi neišskiri.
Kiek jums iš viso tarifikuota valandų? Šiandien pasižiūrėjau man 28,94 val.
Merginos, patarkit kaip kovoti su mušimusi Nu dar neturėjau tokių. Sakai, kad baikit, o jie net negirdi kol priėjusi neišskiri.
Šiandien mano vienam antrokėliui nepatiko žaisti per kūno kultūros pamoką. Ar Jums teko matyti tokių vaikų man tai pirmas toks mokinys sutiktas. Nesuprantu. Užtat per pertraukas dūkti ir muštis - pats pirmutinis.
Dėl valandų šiandien jau paaiškėjo, kad duoda vieną valandą būreliui. teks galvoti, kokį vaikams pasiūlyti. o kiek išvis valandų prisiskaičiuos- dar nebuvau aiškintis.
Ar turit klasėse spec.poreikių mokinių?