Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(gitė @ 2012 09 20, 19:14)
Gal kas turite patirties kaip įdomiai ir linksmai atšvęsti mokytojo dieną. Aš čia apie tą rimtąją dalį biggrin.gif Kažkaip iki šiol vaikai eilėraštukų padeklamuoja, dainelių padainuoja ir viskas. Šiais metais galvojam gal paorganizuoti kokias pamokas mokytojams. Kelios pasiaukosim, pavargsim, bet galvoju vis linksmiau bus. Gal turite kokios geros patirties.

Sveikutės, darbštuolės,
vis neina su jumis suspėt blink.gif
Nežinau, kiek linksma, bet gana įdomiai pas mus praeina mokytojų diena. Tiesa, darbo daugiau doh.gif Po dvi pamokas sutrumpintas mūsų vaikams praveda tėveliai. Žinoma priklauso nuo klasės: man pravedė ir močiutė apie staliaus darbą. Tai vaikai ir kalė, ir matavo. Dar buvo viena mama, kuri persirengė Pepe. O mokytojos tada sėdi mokinių vietoje. O aš dar pravedusiems padovanodavau kokią smulkmenėlę rankų darbo, kaip skirtuką iš vilnos.
Atsakyti
b.s ir VAMI, su gimtadieniu. Nuostabių Jums metų!

Sveikutės,
aš tai tai į darbus įsisukau, kad tik paskaityti spėju.
Ar dalyvaujat kas nors projekte "Augink medį"? Jau laikas medžius į knygyną suvežt. O gal jau suvežėt?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 09 20, 19:09)

Ar dalyvaujat  kas nors projekte "Augink medį"? Jau laikas medžius į knygyną suvežt. O gal jau suvežėt?

notworthy.gif
jau pasiėmėm ženkliukus ir kvietimus
Atsakyti
Ar daug knygų perskaitė vaikai per vasarą?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 09 20, 19:21)
Ar daug knygų perskaitė vaikai per vasarą?

max 35, min 5
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 09 20, 20:14)
Gal kas turite patirties kaip įdomiai ir linksmai atšvęsti mokytojo dieną. Aš čia apie tą rimtąją dalį biggrin.gif Kažkaip iki šiol vaikai eilėraštukų padeklamuoja, dainelių padainuoja ir viskas. Šiais metais galvojam gal paorganizuoti kokias pamokas mokytojams. Kelios pasiaukosim, pavargsim, bet galvoju vis linksmiau bus. Gal turite kokios geros patirties.

Praejusiais metais pas mus buvo taip. Vieną pamoką vedė vyresnių klasių mokiniai, o mokytojai buvo salėje. Iš kiekvieno metodinio būrelio buvo išrinkti po vieną. Buvo paruošti klausimai iš mokyklos gyvenimo - pvz "žaliausia" mokytoja, turim mes tokią kuri pamišusi dėl gamtinių reikalų ir t.t. Tokio lyg tai nominacijos buvo įteikiamos. Tie kurie turi spėti ant stalo turėjo daug pripūstų mažų balionų, kas žino turi kuo greičiau susprogdint balioną. Visai smagu buvo. Po to ėjom kavos su tortu (tortą dovanojo tėvai) gerti.

QUOTE(riešutasgilė @ 2012 09 20, 21:09)
b.s ir VAMI, su gimtadieniu. Nuostabių Jums metų!
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Sveikutės,
aš tai tai į darbus įsisukau, kad tik paskaityti spėju.
Ar dalyvaujat  kas nors projekte "Augink medį"? Jau laikas medžius į knygyną suvežt. O gal jau suvežėt?

Šiandien nuvežiau ir viską kas priklauso paėmiau.

QUOTE(b.s @ 2012 09 20, 21:23)
max 35, min 5

Mano max 27, mini 2 ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, nuskenavau Riešuto mokytojo knygų 4 klasei 1 ir 2 dalis. Trečią įmesiu gal rytoj ar vėliau. Naudokitės:)
Gal kuri galite nuskenuoti NENDRĖS vadovėlius 1 ir 2 klasėms g.gif Labai reikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus dėl klaidų fiksavimo. Turbūt ir aš skaičiuosiu tik teisingai parašytus žodžius, taip bus geriau.
Lutute, tada "Šaltinėlio" CD nebekelsiu, jei yra smile.gif
Pas mus jau galvytes vaikams patikrino, visų maniškių buvo švarios.
Laukiu pinigų iš projekto, vešim vaikus į baseiną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 20, 20:42)
Mergaitės, nuskenavau Riešuto mokytojo knygų 4 klasei 1 ir 2 dalis. Trečią įmesiu gal rytoj ar vėliau. Naudokitės:)
Gal kuri galite nuskenuoti NENDRĖS vadovėlius 1 ir 2 klasėms g.gif  Labai reikėtų mirksiukas.gif

1 klasės Nendrė yra pašte. Jei nerandi, galiu persiųst. Turiu ir pratybas bei mokytojo knygą (atrodo irgi iš pašto).
Atsakyti
B.s., Vami, pavėluoti sveikinimai JUMS ir linkėjimas būti sveikoms (nes jau mano nuosavi vaikai pradėjo sirgt)!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 20, 18:12)
Šį tą siunčiu į paštą apie ežiuką. Bet atrodo, kad šitą medžiagą jau siunčiau.

labai ačiūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 20, 20:04)
1 klasės Nendrė yra pašte. Jei nerandi, galiu persiųst. Turiu ir pratybas bei mokytojo knygą (atrodo irgi iš pašto).

Pernai mačiau, kad buvo, bet man kažkodėl neatidarė g.gif Galėtum persiųst bigsmile.gif Pratybas ir mokytojo knygą turiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 20, 20:08)
B.s., Vami, pavėluoti sveikinimai JUMS ir linkėjimas būti sveikoms (nes jau mano nuosavi vaikai pradėjo sirgt)!
user posted image

Jungiuos prie sveikinimų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti