Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 18, 21:44)
thumbup.gif friends.gif
o antroku nera?

O ko reik?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 18, 21:08)
O ko reik?

Gal savaitinius kuri daresi pagal kiseliova dėl tamo, nes kiek kas siuntė į paštą tai mačiau, kad vien riešutas ir balčytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 18, 22:22)
Gal savaitinius kuri daresi pagal kiseliova dėl tamo, nes kiek kas siuntė į paštą tai mačiau, kad vien riešutas ir balčytis g.gif

Prieš du metus dar nerašėm tamui, bet pažiūrėjau savo detalų, tai laisvai gali kopint į tamo ir nieko labai neperrašinėjant. Siunčiu į paštą. Jei netiks , tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 17, 23:52)
mes penktadienį jau išbandėm thumbup.gif , ne visiems, bet  daugumai tai visai neblogai pavyko mirksiukas.gif

O galima pasižiūrėti darbelių pavyzdžių? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 18, 20:22)
Na nesusidraugauju su juo, nors tu ką doh.gif  Užpildžiau savaitės ugdomąją veiklą, mano pamokas ir stop. Daugiau nebežinau... Kas, kur ir kaip...  g.gif O kur rašyt civilinę saugą, alkoholio ir tabako temas, saugų eismą ir dar ten kažkas turi būt... Nebepamenu... Kokios temos turi būt ir kiek jų? Iš kur jas gaut? Pasimečiau... doh.gif

doh.gif ir man TAMO tamsus miškas... Nieko, zuzanėle, čia tik laiko klausimas. Tuoj mėnesiukas,kitas ir būsim profės. Tada dalinsim patarimus į kairę ir į dešinę mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 18, 21:47)
Matyt labai daug lankytojų, tai užlūžo  doh.gif . Negaliu vaikams įvertinimų surašyti (tėvams pasižadėjau grįžusi po susirinkimo surašyti  ax.gif )

Va, čia jau įdomiau. O kaip tu vertini ir kokiu dažnumu tą darai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 18 rugsėjo 2012 - 21:45
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 18, 21:28)
Prieš du metus dar nerašėm tamui, bet pažiūrėjau savo detalų, tai laisvai gali kopint į tamo ir nieko labai neperrašinėjant. Siunčiu į paštą. Jei netiks ,  tongue.gif  ax.gif

ačiū lekiu pasižvalgyti smile.gif
Atsakyti
Dar sykį labukas visoms naktinėjančioms. Gal kas turite žmogaus saugos planą 3-4 kl. ir galite pasidalinti. Labai nuoširdžiai dėkočiau, nes skaičiau, kad ne man vienai reikia, yra daugiau norinčių.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 09 17, 20:36)
Labukas, Bitės Majos knyga lyg buvo pašte, o gal aš painioju su kažkuo  g.gif
Aš šią vasarą perskaičiau seno 1978 m.  leidimo, kažkokia keista tarme parašyta, vaikams būtų sunku skaityti, o dar pirmokams doh.gif
Šiandien gavau knygą iš knygos.lt, neprisimenu kokią žadėjo, bet čia tai ,,Auksinis princas"
Ačiū už žmogaus saugą 2 kl. 4u.gif

Mitė Maja yra antrame pašte. Ten ji 2010 metų. Sypsenele buvo siuntusi. Praėjusiais metais ja vis-tik nepasinaudojau, nes sunku buvo iškart suprast, nuo kur skaityt ir kažkokie veikėjai netokie nei pratybų sąsiuvinyje nurodyti. Labai ilgai nesigilinau - priėmiau paprasčiausią sprendimą - skaitymų atsisakyt, nes maniškiai ir taip sunkiai skaitė - vaikų skaitymui reikėjo daugiau laiko.
Gal yra koks adaptuotas dar kitoks leidimas tokiems skaitymams? g.gif Įdomu, ką PUPŲ autorės apie tuos skaitymus sako, iš kokios knygos jos skaito?

TAMO ir su manim nenori bendrauti - turbūt supyko už mano nusiųstą laišką, pageidavimus, o reikia labai. Vis bandau, bandau, bandau tą supuvusį kelmą...

Gal kas dar siuntėt jiems pageidavimus? Kažin, ar patobulins ką pradinukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 18 rugsėjo 2012 - 22:03
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 18, 21:46)
O galima pasižiūrėti darbelių pavyzdžių? mirksiukas.gif

rytoj pasistengsiu parinkti mirksiukas.gif
Atsakyti

Mergaitės, kurios dar nemiegat biggrin.gif
Kreipiuosi su prašymu, kuri galėtų mano kvailai galvai aiškiai papasakoti, kaip reikia nuskanuoti knygą pdf formatu, kad būtų ne atskiri lapai, o visa knyga iš eilės(gal nenusišnekėjau blush2.gif ). Aš vargstu su RIEŠUTU jau daugiau nei savaitė, bet kažką ne taip darau blush2.gif
Man SNAUDALĖ buvo labai aiškiai paaiškinusi, kaip reikia padalinti visą siuntinį mažesnėm dalim, tai čia man jau aišku blush2.gif
SNAUDALE, jei nesnaudi dar, pagelbėk doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 18, 22:46)
Va, čia jau įdomiau. O kaip tu vertini ir kokiu dažnumu tą darai?

Kolkas pirmokų nelabai yra už ką vertinti, bet visgi, jei jau vaikas išdrįsta papasakoti ką nors į temą, labai gražiai rašo raideles, stengiasi gražiai šokti ar dainuoti ir t.t., tai įrašau po truputį. Dar mažai rašiau, bet vakar vaikai pasakojo pagal paveikslėlių seriją ir aktyviausiems norisi parašyti pagyrimus mirksiukas.gif . Šiaip tokius pavienius vertinimus mažai rašau, dažniausiai visiems už kažką (pvz. testas ar koks kitas atsiskaitymas). O kaip turi būti iš tikrųjų, tai nežinau, man vertinimas labai gūdus miškas doh.gif . Pagalvojus, juk vertinam vaikus kiekvieną pamoką žodžiu, bet tėvai to negirdi, o jiems norisi žinoti, kaip sekasi, tai va taip ir gaunasi šnipštas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 19, 07:02)
Labutis  4u.gif
Kolkas pirmokų nelabai yra už ką vertinti, bet visgi, jei jau vaikas išdrįsta papasakoti ką nors į temą, labai gražiai rašo raideles, stengiasi gražiai šokti ar dainuoti ir t.t., tai įrašau po truputį.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif MANAU BŪTINA VERTINTI.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 19, 06:59)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif MANAU BŪTINA VERTINTI.

Labas rytas, aš įrašus e dienyne stengiuosi daryti kuo dažniau. Pagiriu ir už nedidelį, bet gerai atliktą darbelį. Sunkiau sekasi su kūno k., daile ir muzika.
Atsakyti