Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

[quote=Frezija13,2012 09 18, 20:09]
[quote=R.@usra,2012 09 18, 19:06]
Sveikutės 4u.gif
Šioje temoje kažkuri mergaitė pasakojo , kad nusipirko knygelę , kurioje melodijos dūdelėms groti ir dar fonogramos. Niekaip neberandu to įrašo į kurią mergaitę kreiptis bent jau dėl tikslaus kygutės pavadinimo ir autoriaus, o geriausia gal į paštą būtų galima nusiųsti nuskenuotą varijantą ir melodijų įrašą ax.gif
https://www.knygos.l...-dudelei-su-cd/
[/quote]

Didelis ačiukas notworthy.gif
Atsakyti
Labukas,
permeciau į paštą 1 klasei matematiką ir kuno kulturos planus, gal pravers. As ir mokausi iš Šaltinėlio. Mes tik rytojs pradėsime O, tai aš atsilieku g.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaiste @ 2012 09 18, 20:11)
Sveikutės, va radau bendramintę  drinks_cheers.gif , nes ir aš vos spėju skaityti, ir aš dirbu su "Šaltinėliu"  smile.gif , todėl tik skaitau ir džiaugiuosi, kad mergaitės tooookios darbštuolytės, ir spėja dirbti, ir pabendrauti, ir į susirinkimus nulėkti smile.gif. Beja, kaip sekėsi susirinkimas?

Susirinkimas praėjo labai puikiai thumbup.gif . Pradžioje jaučiausi susikausčiusi, jaudinausi, bet paskui pamačiau, kad tėveliai sėdi su šypsenomis akyse, nėra marmurinių veidų, tai atsipalaidavau ir viskas buvo ok thumbup.gif . Kolkas džaiugiuosi tėveliais, bet tfu tfu tfu, ką gali žinoti blush2.gif .
Atsakyti
Ir aš dirbu su Šaltinėliu pirmoj, o su ,,Naujaisiais šatiniais" 3-4 klasėse
Atsakyti
Turiu nekuklų klausimą: o ta mergaitė, turinti muziką dūdelėms, nenorėtų su mumis pasidalinti blush2.gif ?
Papildyta:
Ar jus įleidžia į TAMO? Niekaip neįeinu g.gif
Atsakyti
tai negi niekas nedirbate su Kiseliovu matematika? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 18, 21:25)
tai negi niekas nedirbate su Kiseliovu matematika? unsure.gif

Dirbu su pirmokais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 18, 20:17)
Turiu nekuklų klausimą: o ta mergaitė, turinti muziką dūdelėms, nenorėtų su mumis pasidalinti  blush2.gif ?
Papildyta:
Ar jus įleidžia į TAMO? Niekaip neįeinu  g.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 18, 20:27)
Dirbu su pirmokais  mirksiukas.gif

thumbup.gif friends.gif
o antroku nera?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 18, 19:59)
Ar yra koks punktas nusakantis, kad žmogaus saugą būtina integruoti į mokomuosius dalykus, ar galima viską integruoti į klasės vadovo darbą?

Labukas, yra nurodyta BUP kur ką integruoti.
Atsakyti
Jau TAMO nedraugauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 18, 21:45)
Jau TAMO nedraugauja ax.gif

Matyt labai daug lankytojų, tai užlūžo doh.gif . Negaliu vaikams įvertinimų surašyti (tėvams pasižadėjau grįžusi po susirinkimo surašyti ax.gif )
Atsakyti