[quote=Frezija13,2012 09 18, 20:09]
[quote=R.@usra,2012 09 18, 19:06]
Sveikutės
Šioje temoje kažkuri mergaitė pasakojo , kad nusipirko knygelę , kurioje melodijos dūdelėms groti ir dar fonogramos. Niekaip neberandu to įrašo į kurią mergaitę kreiptis bent jau dėl tikslaus kygutės pavadinimo ir autoriaus, o geriausia gal į paštą būtų galima nusiųsti nuskenuotą varijantą ir melodijų įrašą
https://www.knygos.l...-dudelei-su-cd/
[/quote]
Didelis ačiukas
Labukas,
permeciau į paštą 1 klasei matematiką ir kuno kulturos planus, gal pravers. As ir mokausi iš Šaltinėlio. Mes tik rytojs pradėsime O, tai aš atsilieku .
permeciau į paštą 1 klasei matematiką ir kuno kulturos planus, gal pravers. As ir mokausi iš Šaltinėlio. Mes tik rytojs pradėsime O, tai aš atsilieku .
QUOTE(vaiste @ 2012 09 18, 20:11)
Sveikutės, va radau bendramintę , nes ir aš vos spėju skaityti, ir aš dirbu su "Šaltinėliu" , todėl tik skaitau ir džiaugiuosi, kad mergaitės tooookios darbštuolytės, ir spėja dirbti, ir pabendrauti, ir į susirinkimus nulėkti . Beja, kaip sekėsi susirinkimas?
Susirinkimas praėjo labai puikiai . Pradžioje jaučiausi susikausčiusi, jaudinausi, bet paskui pamačiau, kad tėveliai sėdi su šypsenomis akyse, nėra marmurinių veidų, tai atsipalaidavau ir viskas buvo ok . Kolkas džaiugiuosi tėveliais, bet tfu tfu tfu, ką gali žinoti .
Turiu nekuklų klausimą: o ta mergaitė, turinti muziką dūdelėms, nenorėtų su mumis pasidalinti ?
Papildyta:
Ar jus įleidžia į TAMO? Niekaip neįeinu
Papildyta:
tai negi niekas nedirbate su Kiseliovu matematika?
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 18, 21:25)
tai negi niekas nedirbate su Kiseliovu matematika?
Dirbu su pirmokais
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 18, 20:17)
Turiu nekuklų klausimą: o ta mergaitė, turinti muziką dūdelėms, nenorėtų su mumis pasidalinti ?
Papildyta:
Papildyta:
Taip
QUOTE(ninkute @ 2012 09 18, 19:59)
Ar yra koks punktas nusakantis, kad žmogaus saugą būtina integruoti į mokomuosius dalykus, ar galima viską integruoti į klasės vadovo darbą?
Labukas, yra nurodyta BUP kur ką integruoti.
Jau TAMO nedraugauja
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 18, 21:45)
Jau TAMO nedraugauja
Matyt labai daug lankytojų, tai užlūžo . Negaliu vaikams įvertinimų surašyti (tėvams pasižadėjau grįžusi po susirinkimo surašyti )