Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(sypsenele04 @ 2012 09 18, 17:42)
Nusiunčiau ką turėjau... 4u.gif

Aciu, begu ziuret 4u.gif
Atsakyti
Žmogaus saugos plano 3-4 kl ir man labai reikėtų. Sakykit, tai tas pačias temas imate per 2 klases, kaip pvz. 1-2 kl. tik antroje klasėje plačiau apie tai kalbate. Kiek maždaug temų planuojate metams?
Atsakyti
Labas vakarėlis,
Saugai suplanavau 18 temų 1 klasei. Dėl kitų metų nesuku galvos. Kuri tiks, tai apie tai ir kalbėsiu. cool.gif
Atsakyti
Ar yra koks punktas nusakantis, kad žmogaus saugą būtina integruoti į mokomuosius dalykus, ar galima viską integruoti į klasės vadovo darbą?
Atsakyti
[quote=ninkute,2012 09 18, 17:59]
Ar yra koks punktas nusakantis, kad žmogaus saugą būtina integruoti į mokomuosius dalykus, ar galima viską integruoti į klasės vadovo darbą?
Mums pavaduotoja nurodė, kad į kl.vadovo veiklą reikia pildyti kl. valandėles, alkoholio ir tabako prevencijos temas, Olweus arba Antrojo žingsnio ( kas turi ) temas. Žm.sauga - integruojama į dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 09 18, 10:41)
Mačiau šitame pašte pradinukeirmama@gmail.com  b. s yra atsiuntusi dainelę apie baravykus.Yra ir žodžiai, ir natos, ir fonograma. Ieškok prie švenčių. Gal tiks Tau mirksiukas.gif

Labai labai ačiū 4u.gif Jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 09 18, 15:23)
Šaunus darbelis. Išbandysim  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nebežinau kam turiu padėkoti už RIEŠUTO mok. knygą 4 kl. Labai labai ĄČIŪ!  clap.gif  notworthy.gif

Naudokitės į sveikatą biggrin.gif Sėsiu toliau skanuot blink.gif Kad žinotumėt, kiek laiko tuos kelis lapus skanavau blush2.gif blush2.gif blush2.gif Bet už tai pati studijavau, kaip ką daryt, nors šiandien jau būsiu užmiršusi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šioje temoje kažkuri mergaitė pasakojo , kad nusipirko knygelę , kurioje melodijos dūdelėms groti ir dar fonogramos. Niekaip neberandu to įrašo į kurią mergaitę kreiptis bent jau dėl tikslaus kygutės pavadinimo ir autoriaus, o geriausia gal į paštą būtų galima nusiųsti nuskenuotą varijantą ir melodijų įrašą ax.gif Gal ... blush2.gif
Atsakyti
[quote=R.@usra,2012 09 18, 19:06]
Sveikutės 4u.gif
Šioje temoje kažkuri mergaitė pasakojo , kad nusipirko knygelę , kurioje melodijos dūdelėms groti ir dar fonogramos. Niekaip neberandu to įrašo į kurią mergaitę kreiptis bent jau dėl tikslaus kygutės pavadinimo ir autoriaus, o geriausia gal į paštą būtų galima nusiųsti nuskenuotą varijantą ir melodijų įrašą ax.gif

https://www.knygos.l...-dudelei-su-cd/
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 18, 06:59)
Labutis  4u.gif . Oho, nu ir priplepėję  blink.gif  blink.gif  blink.gif . Vos spėju skaityti, kad būčiau įvykių sūkuryje, tik kad mes dirbam ne su ŠOK serija, tai nelabai galiu įsiterpti į jūsų diskusiją  ax.gif . Žiūriu jūs jau kelintą raidę mokotės, o mes pagal Marcelionienę vakar tik pirmąją Oo pradėjom  doh.gif . Šiandien tęsim ir paimsim Ėė. Tai va kaip nevienodai tie pirmokai mokosi  g.gif . Šiandien tėvų susirinkimas, tai dienelė bus ilga  ax.gif ... Geros dienos visoms bitutėms darbštuolytėms  4u.gif .
P.S. Turiu knygelę "Gatvę pereik saugiai". Ten kaip ir spalvinimui. Jeigu nėra pas mus, galiu nuskanuoti. Gal kas pamenat ar neatsiųsta, nes labai neturiu laiko kuistis po visus paštus ir žiūrėti  blush2.gif .

Sveikutės, va radau bendramintę drinks_cheers.gif , nes ir aš vos spėju skaityti, ir aš dirbu su "Šaltinėliu" smile.gif , todėl tik skaitau ir džiaugiuosi, kad mergaitės tooookios darbštuolytės, ir spėja dirbti, ir pabendrauti, ir į susirinkimus nulėkti smile.gif. Beja, kaip sekėsi susirinkimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiste: 18 rugsėjo 2012 - 19:12
Kiek mūsų daug prisijungusių 4u.gif thumbup.gif
Aš kol kas tik skaitau ir bandau "suvirškinti" tamo dienyną. Na nesusidraugauju su juo, nors tu ką doh.gif Užpildžiau savaitės ugdomąją veiklą, mano pamokas ir stop. Daugiau nebežinau... Kas, kur ir kaip... g.gif O kur rašyt civilinę saugą, alkoholio ir tabako temas, saugų eismą ir dar ten kažkas turi būt... Nebepamenu... Kokios temos turi būt ir kiek jų? Iš kur jas gaut? Pasimečiau... doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, labai jau reti prisijungiu prie jūsų, nes visai nieko nespėju, dirbu su trim klasėm, tai turbūt komentarai nebereikalingi... Kol kas sunkiai įeiname į vėžes su pirmokais ... Siunčiu iš kompiuterio 3 klasės planus, jie tik mano pataisinėti, aš juos kažkada buvau parsisiuntus iš kažkur, tad labai atsiprašau, jei tai bus kurios nors iš jūsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 18 rugsėjo 2012 - 19:38