Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

Labukas, gal kuri turit žmogaus programą 3-4 kl? Labai reikia verysad.gif
Papildyta:
Atsiprašau. žmogaus saugos programą blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(rutagra @ 2012 09 17, 22:06)
Mokslo metų pradžioje turėjau tokią idėją - iki abėcėlės šventės vaikai turėtų asidaryti savo pirmos abėcėlės knygą. Nedidelę, bet su įvairiom užduotim. Gal kas nors esate taip darę? Gal turite jau tokią knygutę? Būtų labai puiki simbolinė dovana pirmokams jų šventėje. Bet kiek žiauriai daug darbo  doh.gif  Gal yra kokių idėjų?  blush2.gif
Papildyta:

Mes tą darome ne mokinių pasiekimų skiltyje, o pastabose - šalia to dalyko, kuriame integruojame.  rolleyes.gif

Pirmokų "Abėcėlės" šventei aš darydavau tokią knygutę "Mano vardo knygutė". Nukopijuodavau pvz vardo MARTYNAS visas raides( M, A, R, T,Y,N,A,S) su paveiksliukais iš knygutės "Mano abėcėlė" o antroje tų lapo pusėje nukopijuodavau įvairių matematikos, lietuvių kalbos užduočių pagal vaiko sugebėjimus. viską susegdavau ir gaudavosi pirmoji jų pačių knygelė. Tą knygelę jie spalvindavo, atlikdavo užduotis ir paskui į klasę atnešdavo pasirodyti.
jei reikės - raides galiu atsiųsti į paštą.
Atsakyti
Mamytės, noriu konsultacijos - ar yra koks rekomenduojamų skaityti knygų sąrašas pirmokui užklasiniam skaitymui? Gal kas galite pakonsultuoti asmeniškai šia tema. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 09 17, 22:32)
Mano pirmokai nėrė vąšeliu pynutes ir darėme abėcėlę, kiekvieną raidę iš pynutės klijavome ant kartono ir kabinome į stendą.

Patiko idėja. Išbandysime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 09 18, 06:45)
Labas rytas  smile.gif

Yra tik fonogramos, žodelius atspausdindavau. Grįžusi paieškosiu ką turiu ir atsiųsiu į paštą.

Aciu, lauksiu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(naminukė @ 2012 09 17, 19:48)
Turiu 1978m. leidimo "Bitę Mają", galiu padovanot. Tiesa, ten ta kalba tokia senovinė. Šiaip ir 1996 m. leidime tas pats. Žodžiu, kai skaičiau vaikams, tai pusiau perpasakodavau savais žodžiais..

Dėl knygos tai ačiū už pasiūlymą, jeigu nerasiu miestelio bibliotekoje, kur dar nepagalvojau paieškoti  doh.gif , būtinai pasinaudosiu.

Bitė Maja tikrai yra pašte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2012 09 18, 09:46)
Ir dar, gal galit mergaites, patikrinti, ar į jūsų paštą įkrito mano laiškai vakar, ar viskas ok?

ikrito kaip rudeniniai lapai ir vakar ir siandien biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 18, 06:59)
P.S. Turiu knygelę "Gatvę pereik saugiai". Ten kaip ir spalvinimui. Jeigu nėra pas mus, galiu nuskanuoti. Gal kas pamenat ar neatsiųsta, nes labai neturiu laiko kuistis po visus paštus ir žiūrėti  blush2.gif .

Nesenai ieskojau medziagos saugiam eismui tai lyg ir nemaciau tokios knygeles,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 18 rugsėjo 2012 - 14:45
QUOTE(Jaša @ 2012 09 18, 15:44)
Nesenai ieskojau medziagos saugiam eismui tai lyg ir nemaciau tokios knygeles,

Pasistengsiu greiciau nuskanuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2012 09 18, 14:44)
ikrito kaip rudeniniai lapai ir vakar ir siandien biggrin.gif
Papildyta:

ačiū už info. Bandysiu toliau mėtyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 17, 22:07)

Šaunus darbelis. Išbandysim 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nebežinau kam turiu padėkoti už RIEŠUTO mok. knygą 4 kl. Labai labai ĄČIŪ! clap.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 18, 15:51)
Pasistengsiu greiciau nuskanuoti  mirksiukas.gif

Jau išsiunčiau į paštą mirksiukas.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal kas turite pasiruošę "Zuikis Puikis" vaidinimą (suskirstytą vaidmenimis ir t.t.) blush2.gif ? Nereikėtų vargti ir pačiai perrašinėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 18, 14:01)
Aciu, lauksiu 4u.gif

Nusiunčiau ką turėjau... 4u.gif
Atsakyti