Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(rutagra @ 2012 09 17, 22:37)
Nu, žinokit, žmogaus saugą pasidariau pagal save. Paėmiau iš tinklapio temas (teisingiau nusikopijavau visą lentelę) įsiterpiau kelias grafas ir sustumdžiau temas pagal mėnesius ir reikalingumą. Nieko neišmečiau, vadinasi puikiai tiks ir antrai klasei. Rašiau ne temas, nes dienyne rašom pasiekimus - tai ir nieko ten nekeičiau. Nusiunčiau į paštą. Gal kam tiks  mirksiukas.gif

Dabar jūs man paaiškinkit blush2.gif o tai čia atskirus planus žmogaus saugai rašot? Čia jūs turit taip ar savo iniciatyva? O tai netinka klasės veiklos programoj?
Atsakyti
Mes žmogaus saugos į dalykus neįntegruodavome, o pildydavome prie klasės vadovo veiklos. O ką jūs darote šiemet, kur pildote dienyne? Ar turėsite 32 valandas žmogaus saugos? Pasidalinkite, nes dar man neaišku.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 17, 22:45)
Mes žmogaus saugos į dalykus neįntegruodavome, o pildydavome prie klasės vadovo veiklos. O ką jūs darote šiemet, kur pildote dienyne? Ar turėsite 32 valandas žmogaus saugos? Pasidalinkite, nes dar man neaišku.

Mes tai pildydavom 18 val per metus, o šiais metais pildom klasės valandose.
Atsakyti
Age-melage paziurejau tavo pamokr tvarkarasti, labai nustebino burelio laikas. Visi vaikai lanko burelius, jei tokiu laiku jie vedami? Kokie bureliai?
Atsakyti
O mes viską intergruodavome: anksčiau civilinę saugą ir eismą. O dabar juos pakeitė žmogaus sauga. Be to, naujajame plane parašyta, kad šis dalykas integruojamas su kitais mokomaisiais dalykais.
Planą pasidariau savo iniciatyva, nes taip man pačiai bus lengviau pildyti dienyną ax.gif
Atsakyti
Tai dar paaiškinkit. jei tą dieną yra pasaulio paž. ir žmogaus sauga integruojama į pasaulio paž, tai pildysite dienyne prie dalyko ir pasaulio paž. temą ir žmogaus saugos temą?
Atsakyti
Mokslo metų pradžioje turėjau tokią idėją - iki abėcėlės šventės vaikai turėtų asidaryti savo pirmos abėcėlės knygą. Nedidelę, bet su įvairiom užduotim. Gal kas nors esate taip darę? Gal turite jau tokią knygutę? Būtų labai puiki simbolinė dovana pirmokams jų šventėje. Bet kiek žiauriai daug darbo doh.gif Gal yra kokių idėjų? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2012 09 17, 22:04)
Tai dar paaiškinkit. jei tą dieną yra pasaulio paž. ir žmogaus sauga integruojama į pasaulio paž, tai pildysite dienyne prie dalyko ir pasaulio paž. temą ir žmogaus saugos temą?

Mes tą darome ne mokinių pasiekimų skiltyje, o pastabose - šalia to dalyko, kuriame integruojame. rolleyes.gif
Atsakyti
Išbandykite smile.gif
http://krokotak.com/...-pod-zavivkata/
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 21:53)
Age-melage paziurejau tavo pamokr tvarkarasti, labai nustebino burelio laikas. Visi vaikai lanko burelius, jei tokiu laiku jie vedami? Kokie bureliai?

Atsakau biggrin.gif Antroj klasėj turėjau kompų būrelį. Bet į galą mokslo metų mergaitės pradėjo zyst, kad joms neįdomu, tai trečioj dariau kūrybinį būrelį. Šiemet nuo pirmos minutės visi vienbalsiai užsipageidavo kompų!!!! Aš nelabai mėgstu šitą užsiėmimą, nes reikia derintis su informatike ir matematike pamokų laiką. Bet sulaukiau didžiokų pamokų tvarkaraščio ir prisiderinau. Bet tik du langai ir buvo. Taip kad "būrelis" (taip tvarkarašty užvardinau, kad rašymo būt mažiau ir tam dienos lapely normaliai tilptų.
O vaikų tik 10. Nėra paralelinių klasių, nėra kur jiems palaviruot. Norėjau pristroint prie antrokų šokių, tai mokytoja nenorėjo, kad maniškiai perdideli schmoll.gif Vaikai į mokyklą atvežami 08.30 ir niekur nesidėd iki autobusų išvažiavimo. Valandos čia nėra dvi. Tik pusantros gavom kiekviena pradinukė. Muzikui maža valandų... et... o mums visko gana blink.gif blink.gif blink.gif tipo jis dirba, o mes ne. nors ne jis šventėms mums vaikus ruošia.... ai nenoriu užsivest blush2.gif
Ačiū simba už klausimą, gavau progą išsikraut mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 17, 22:07)

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif puiki nuoroda
Atsakyti
[quote=rutagra,2012 09 17, 19:06]
Mokslo metų pradžioje turėjau tokią idėją - iki abėcėlės šventės vaikai turėtų asidaryti savo pirmos abėcėlės knygą. Nedidelę, bet su įvairiom užduotim. Gal kas nors esate taip darę? Gal turite jau tokią knygutę? Būtų labai puiki simbolinė dovana pirmokams jų šventėje. Bet kiek žiauriai daug darbo doh.gif Gal yra kokių idėjų? blush2.gif

Mano pirmokai nėrė vąšeliu pynutes ir darėme abėcėlę, kiekvieną raidę iš pynutės klijavome ant kartono ir kabinome į stendą. Knygutei gal ir nelabai tokia idėja, nes jeigu siūlai storesni, ji būtų labai stora.
Atsakyti
[quote=Zydrune,2012 09 17, 22:32]
[quote=rutagra,2012 09 17, 19:06]

Mano pirmokai nėrė vąšeliu pynutes ir darėme abėcėlę, kiekvieną raidę iš pynutės klijavome ant kartono ir kabinome į stendą. Knygutei gal ir nelabai tokia idėja, nes jeigu siūlai storesni, ji būtų labai stora.
[/quote]
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 09 17, 23:40)
Bandysim ir mes skaityti Bitę Mają  unsure.gif  Susipažinimo nespėjau, tad reiks kažkaip apšokti dvi temas  doh.gif

Aš šitos Bitės Majos nemėgau ax.gif ...pirmokai irgi nelabai schmoll.gif ....paskaitėm pradžioj,o paskui kažkaip apleidau blink.gif ...ir pratybų užduotis praleisdavom, rasdavom ir taip ką paskaityt ir veikt biggrin.gif
O antrokams ,,Gilės nuotykiai ydų šalyje" patiko labai bigsmile.gif . Skaitydavau visada pati, nes tas mokytojos skaitymas su itonacija vaikams patinka, o ir tikslas šitos užduoties turbūt toks, kad vaikai klausytų gyvo skaitymo biggrin.gif
Atsakyti