Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 22:09)
Gal per metus atsibodo? g.gif Bet siaip turejo jie pabaigt ta knyga, gi pratybose uzduotys yra.
Bet gal mergaite pasirinko tai kas jai idomiau- svarbu skaite, mano trecdalis klases neskaite visai doh.gif Ir tevams- dzin. Juk buvo duoti lapai, vadinsai, jokios pareigos jausmo, ir visiskas mokyklos ignoravimas. doh.gif

kaip aš supratau, jie tas užduotis atlikdavo tik retkarčiais. o pati patirties su maja neturiu. aš įšokau į vidury antros klasės. Tai vaikai knygą nešdavosi namo, skaitydavo vieną skyrių, jį aprašydavo, iliustruodavo ir pristatydavo klasei.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 17, 21:18)
kaip aš supratau, jie tas užduotis atlikdavo tik retkarčiais. o pati patirties su maja neturiu. aš įšokau į vidury antros klasės. Tai vaikai knygą nešdavosi namo, skaitydavo vieną skyrių, jį aprašydavo, iliustruodavo ir pristatydavo klasei.

Buvo viena knyga, o jie paeiliui nesdavosi, o paskui trumpai pasakodavo klasei??
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 22:20)
Buvo viena knyga, o jie paeiliui nesdavosi, o paskui trumpai pasakodavo klasei??

drinks_cheers.gif dar viena mama nuvėlė Giliuką, tokį su skrybėle bachuriuką lotuliukas.gif Į maišelį įdėdavom Giliuką, knygą ir segtuvą su jau užpildytais ir tuščiais lapais.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 17, 21:23)
drinks_cheers.gif dar viena mama nuvėlė Giliuką, tokį su skrybėle bachuriuką lotuliukas.gif Į maišelį įdėdavom Giliuką, knygą ir segtuvą su jau užpildytais ir tuščiais lapais.

O kaip sekdavosi vaikams pasakoti?? Duodavai tik puikiai skaitantiems?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 22:26)
O kaip sekdavosi vaikams pasakoti?? Duodavai tik puikiai skaitantiems?

Ne, skaitė, aprašydavo ir pasakodavo visi iš eilės. Buvo visaip: ir labai gerai ir šiaip sau, bet labai prastai nebuvo biggrin.gif Pirmieji nešėsi aišku stipriausi, silpnesni liko pabaigai. Kadangi mes pradėjom skaityt tik nuo gruodžio (kaip rašiau, įkritau vidury mokslo metų), tai jau buvo įpusėję antrą klasę.
Atsakyti
Ačiū už info apie žmogaus saugą. Tai kiek mergaitės skirsite valandų šiam reikalui? Pernai turėjome 18, nes taip buvo numatyta, o ką darysite šiais metais?
Atsakyti
Labukas, Bitės Majos knyga lyg buvo pašte, o gal aš painioju su kažkuo g.gif
Aš šią vasarą perskaičiau seno 1978 m. leidimo, kažkokia keista tarme parašyta, vaikams būtų sunku skaityti, o dar pirmokams doh.gif
Šiandien gavau knygą iš knygos.lt, neprisimenu kokią žadėjo, bet čia tai ,,Auksinis princas"
Ačiū už žmogaus saugą 2 kl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 17, 20:49)
Atsakysiu kaip mama. Dukra praėjusiais metais buvo pirmokė. Mokykloj per laisvalaikius skaitė Bitę Mają, bet kai baigėsi mokslo metai dar buvo likę nebaigta skaityti. Vasarą nebeskaitė, nors tikrai daug skaito ir skaityti patinka. Bet sakė, kad Maja nepatinka. Manau kad buvo per sunku pirmokams.

o man pačiai Maja vaikystėje nepatiko schmoll.gif . Skaitėm su pirmokais dar tik vieną kartą, tai dar nelabai galiu ką pasakyti .
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 09 17, 22:36)

Šiandien gavau knygą iš knygos.lt, neprisimenu kokią žadėjo, bet čia tai ,,Auksinis princas"
Ačiū už žmogaus saugą 2 kl. 4u.gif

Žadėjo tai kitą ax.gif sandėlius prasivalys lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu, žinokit, žmogaus saugą pasidariau pagal save. Paėmiau iš tinklapio temas (teisingiau nusikopijavau visą lentelę) įsiterpiau kelias grafas ir sustumdžiau temas pagal mėnesius ir reikalingumą. Nieko neišmečiau, vadinasi puikiai tiks ir antrai klasei. Rašiau ne temas, nes dienyne rašom pasiekimus - tai ir nieko ten nekeičiau. Nusiunčiau į paštą. Gal kam tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 09 17, 22:37)
o man pačiai Maja vaikystėje nepatiko schmoll.gif . Skaitėm su pirmokais dar tik vieną kartą, tai dar nelabai galiu ką  pasakyti .

Aš tai pamenu, labai su malonumu skaičiau vaikystėj, bet tikrai ne pirmokė ir ne antrokė buvau. Bet man visos knygos tikdavo doh.gif lotuliukas.gif rijau kaip smakas lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandysim ir mes skaityti Bitę Mają unsure.gif Susipažinimo nespėjau, tad reiks kažkaip apšokti dvi temas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutagra: 17 rugsėjo 2012 - 20:41