Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(Mergelė @ 2012 09 17, 19:26)

Va ką man atsakė ŠMM dėl valandų skaičiaus žmogaus saugai:
Nacionaliniu lygiu valandų skaičius nėra nustatytas.  Kiek ir kaip integruoti sprenžiama mokykloje, (dažniausiai sprendžia pats mokytojas).

thumbup.gif Ačiū už informaciją.

Atsakyti
Norėjau paklausti gal kas turi knygą apie Bitę Mają nuskanuotą, ax.gif nes nei pirkti randu, nei pasiskolinti. Kompiuterinis variantas būtų išsigelbėjimas. 4u.gif
Ir dar klausimas ar vaikams patikdavo skaitymai?

Jeigu dar reikia turiu DO RĖ MI FA dainele apie baravyką.
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės thumbup.gif
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 17, 19:26)
Sveikos,
Man pradeda nepatikti pirmos klasės ŠOK. Nesimokymas, o lėkimas strimagalviais. Labai jau viskas intensyvu. doh.gif 
Kiek jūs skiriat pamokų supažindinimui su raide? Mes dar tik pradėjom Aa.
Papildyta:

Va ką man atsakė ŠMM dėl valandų skaičiaus žmogaus saugai:
Nacionaliniu lygiu valandų skaičius nėra nustatytas.  Kiek ir kaip integruoti sprenžiama mokykloje, (dažniausiai sprendžia pats mokytojas).

Zovada lekiam ir mes. Jokių stabdžių. Būtų įdomu palyginti senus vadovėlius su naujaisiais. Kyla mintys pasidaryti hibridą lotuliukas.gif Rytoj mokysimės Mm. PIrmadienį planuoju lietuvių pupų rinkimą - bus matyt kaip kam seksis. Ta a kiša koją - o kitos visai dar normaliai.

Ačiū už info. Vadinasi darysiu -32. Jei mokyklos administracijai vienodai, tai darysiu kaip man geriau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 09 17, 21:44)
Norėjau paklausti gal kas turi knygą apie Bitę Mają nuskanuotą,  ax.gif nes nei pirkti randu, nei pasiskolinti. Kompiuterinis variantas būtų išsigelbėjimas.  4u.gif

Atsakysiu kaip mama. Dukra praėjusiais metais buvo pirmokė. Mokykloj per laisvalaikius skaitė Bitę Mają, bet kai baigėsi mokslo metai dar buvo likę nebaigta skaityti. Vasarą nebeskaitė, nors tikrai daug skaito ir skaityti patinka. Bet sakė, kad Maja nepatinka. Manau kad buvo per sunku pirmokams.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 09 17, 20:44)
Norėjau paklausti gal kas turi knygą apie Bitę Mają nuskanuotą,  ax.gif nes nei pirkti randu, nei pasiskolinti. Kompiuterinis variantas būtų išsigelbėjimas.  4u.gif

Mano vaikams labai patiko, dabar apie Gilę skaitom. thumbup.gif Bet negi knygos nėra net miesto bibliotekoj? Pas mus tai mokykloje buvo.
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 17, 20:49)
Atsakysiu kaip mama. Dukra praėjusiais metais buvo pirmokė. Mokykloj per laisvalaikius skaitė Bitę Mają, bet kai baigėsi mokslo metai dar buvo likę nebaigta skaityti. Vasarą nebeskaitė, nors tikrai daug skaito ir skaityti patinka. Bet sakė, kad Maja nepatinka. Manau kad buvo per sunku pirmokams.

Bet skaityti tai turi mokytoja per pamoką, o ne vaikai g.gif Maniškiai klausė "išsižioję", poto dar aptardavome, ką jie išgirdo. Juk ir užduotėlės pratybose būdavo... g.gif Tai mokytoja nuo savęs darbą nusimesdavo??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 17 rugsėjo 2012 - 19:54
QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 21:51)
Mano vaikams labai patiko, dabar apie Gilę skaitom. thumbup.gif Bet negi knygos nėra net miesto bibliotekoj? Pas mus tai mokykloje buvo.

Čia kaip ir visur, kiek žmonių tiek nuomonių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 21:53)
Papildyta:

Bet skaityti tai turi mokytoja per pamoką, o ne vaikai g.gif

Mokytoja tik tuos gabaliukus skaitydavo ir tai ne visus. O vaikai kurie norėjo patys skaitė, nes susirinko visi gerai skaitantys.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 17, 20:55)

Mokytoja tik tuos gabaliukus skaitydavo ir tai ne visus. O vaikai kurie norėjo patys skaitė, nes susirinko visi gerai skaitantys.

As skaitydavau visa skyriu, bet ismesdavau, kas atrode nereiksminga. Na, jei visi gerai skaito, tai kitas reikalas.
Bet idomu, kodel nepatiko ? g.gif Ar delto, kad paciai skaityt reikejo, ar neidomu?? unsure.gif

Man va su ta Gile, tai nesamoningiau, bet klause, tai skaitysiu, tik velgi kai ka pramesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 17 rugsėjo 2012 - 20:02
QUOTE(Zydrune @ 2012 09 17, 20:44)

Pernai skaičiau pirmokams šiek tiek patrumpindama. Aš turėjau naujo leidimo knygą - tai kai kurie veikėjų vardai nesutapo su pratybose nurodytais. Šiais metais apie Gilę vaikams labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 22:01)
As skaitydavau visa skyriu,  bet ismesdavau, kas atrode nereiksminga. Na, jei visi gerai skaito, tai kitas reikalas.
Bet idomu, kodel nepatiko ?  g.gif Ar delto, kad paciai skaityt reikejo, ar neidomu?? unsure.gif

Per pamokas buvo viskas gerai, skaitė ir lyg ir patiko, bet pabaigt vasarą nenorėjo. Pasirinko kitas knygas. Gal čia jai taip buvo, gal kad visus metus po truputį skaitė tai ir atsibodo g.gif Man tai labai gražiai iliustruota knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 17, 21:03)
Per pamokas buvo viskas gerai, skaitė ir lyg ir patiko, bet pabaigt vasarą nenorėjo. Pasirinko kitas knygas. Gal čia jai taip buvo, gal kad visus metus po truputį skaitė tai ir atsibodo g.gif Man tai labai gražiai iliustruota knyga wub.gif

Gal per metus atsibodo? g.gif Bet siaip turejo jie pabaigt ta knyga, gi pratybose uzduotys yra.
Bet gal mergaite pasirinko tai kas jai idomiau- svarbu skaite, mano trecdalis klases neskaite visai doh.gif Ir tevams- dzin. Juk buvo duoti lapai, vadinsai, jokios pareigos jausmo, ir visiskas mokyklos ignoravimas. doh.gif
Atsakyti
Mano kaimynų mergaitė pasakojo, kad ta pamoka kur skaitydavo apie Bitę Mają buvo neįdomi, nes reikėdavo dar atlikti užduotį, kurios jie nespėdavo per pamoką, tai dirbdavo per pertrauką. Bet čia turbūt nuo vaikų priklauso.
Pirmi metai dirbu su šok serija, tai viskas nauja doh.gif
Atsakyti
Tai gal cia tik man patiko, o vaikams nea doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti