Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(alaizy @ 2012 09 16, 22:01)
čia aš tokia.  taip, iš tiesų žadėjau, ir pažadą tęsiu. ryt pašte jau bus drinks_cheers.gif

žmogaus sauga 2 klasei jau pašte. 4u.gif
Atsakyti
sveikos, sunku įsilieti į jūsų būrį, kai šiuo metu atostogauju ir esu atitrūkusi nuo darbo, kai diskutuojate apie el.dienynus, tai iš vis esu žalia smile.gif na bet kaip nors...
kai ką įmečiau į jūsų paštą. Tikiuosi panaudosite. Kitą dieną bandysiu dar įmesti.
Atsakyti
Į pirmą paštą išsiunčiau savo vertinimo lipdukų pavyzdžių. Gal kam pravers. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2012 09 16, 20:14)
Sveikos mergaites,
Visa savaitgali rasiau planus doh.gif pirmokams.... Tai dabar skaitineju mūsų foruma. Klausykit, gal galit kuri pasidalintiu mintimis apie gimtadienio sventima su pirmoais. Kokia dovanele padaryti ?
Planus galesiu persiusti, jei kam bus idomu, paskaitysit smile.gif

Gimtadienius su pirmokėliais švęsdavome taip: padainuodavome gimtadienio dainelę, vaikai palinkėjimą pasakydavo, pakilodavome ir padovanodavome po spalvinimo knygelę ar žurnaliuką, pagal vaiko pomėgius. Pirmame puslapyje parašydavau sveikinimą, o vaikai savo rankute užrašydavo vardukus.
Su ketvirtokais darydavome didelę saulėgrąžą. Vaikams iškirpdavau ir padalindavau žiedlapius (ant A4 formato lapo išeidavo 2 žiedlapiai), ant kurių rašydavo sveikinimus, palinkėjimus. Viduriuką buvau padariusi ir nuspalvinusi iš kartoninės dėžės, nuplėšus viršutinį sluoksnį, kad liktų gofruotas (su "krokodilu" susegdavau juos du, o kraštus palikdavau nesusegtus, kad paskui galėčiau įdėti vaikų užpildytus žiedlapius, kuriuos taip pat segdavau "krokodilu". Staliaus paprašydavau ir prisegdavo tą viduriuką prie karklo išdžiūvusios šakos. Šaulėgrąža būdavo vos ne vaiko dydžio. Jiems patikdavo.
Dabar mano antrokai, tai nusižiūrėjau forumo mergaičių idėją ir bandysiu daryti sveikinimo knygelę - gėlytę. Galvoju gal berniukam - mašinėlės formą (jeigu tik rasiu tinkamą trafaretą).
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2012 09 17, 16:24)
Gimtadienius su pirmokėliais švęsdavome taip:

Isivaizduoju.... grazu...
O as esu dariusi taip : per visa A4 iskirpdavau gėle, graziau kai ji spalvota, ir leisdavom per suolus, vaikai su skirtingom spalvom parasydavo po palinkejima- sveikinima, pasirasydavo. Tai labai graziai ziuredavosi, pilna gele, aprasineta. Per viduriuka didesnem raidem uzrasydavau : Jonuka su gimtadieniu sveikina: " Daug kas ta gele pasikabine islaikydavo visus metus
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri turite atnaujintą Glilės vadovėlį 1 klasei? Labai reikėtų to puslapio, kur apie namus. Labai pagelbėtumėte.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kaip pas jus įforminama "Sveikatos laipteliai"? Kaip papildoma pamoka ar kaip būrelis? Kaip jūs ją rašot į tamo dienyną, nes aš jos įrašyti negaliu ir tėvai nežino, kad tą dieną penkios pamokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 17, 15:26)
Sveikos, mergaites. Ar yra "Lakstutes" daineliu (skirtu daianvimui) cd 2 klasei? Klausymo kompakta tai turim.

yra kažkuriame pašte.
Keliu į paštą dovanėlę trečiokui. Prie jos buvo dar balionas ant kotelio.
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 09 17, 16:11)
žmogaus sauga 2 klasei jau pašte. 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ačiū didžiausias. Super !

Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 09 17, 18:48)
yra kažkuriame pašte.
Keliu į paštą dovanėlę trečiokui. Prie jos buvo dar balionas ant kotelio.

Radau antrajam paste. Sypsenele,. tavo ten atsisutos fonogramos, o daineliu su zodziais nera? Ar bent zodeliu???
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 09 17, 11:01)
Tai ir aš tą tik čia išsiaiškinau.

Pas mus čia visa informacija ateina greičiau ir tikslesnė, nei iš mokyklos... smile.gif

Sveikos,
drinks_cheers.gif Aš čia tiek daug pasisemiu idėjų ir naujienų. ax.gif
Aš šiandien po darbo vėl atrodau taip
wacko.gif
Kaži ar kada kas pasitaisys. JAu mažai turiu vilčių. Man pradeda nepatikti pirmos klasės ŠOK. Nesimokymas, o lėkimas strimagalviais. Labai jau viskas intensyvu. doh.gif
Kiek jūs skiriat pamokų supažindinimui su raide? Mes dar tik pradėjom Aa.
Papildyta:

Va ką man atsakė ŠMM dėl valandų skaičiaus žmogaus saugai:
Nacionaliniu lygiu valandų skaičius nėra nustatytas. Kiek ir kaip integruoti sprenžiama mokykloje, (dažniausiai sprendžia pats mokytojas).
Atsakyti
Šiandien mus pasiliko po pamokų ir paskelbė, kad penktadienį bus mokymai - mokykla degaaaaaaa, gesinsim mokyklą. Mums reikės per dvi minutes išvesti vaikus doh.gif Aišku, pirma ją reikės padegti lotuliukas.gif Mums pusei penkių jau gerokai pavažiavę stogai būna, tai mes jau ir padegimo planą sukūrėm ir kaip ir kur treniruosimės lotuliukas.gif Prieš kelis metus buvo pratybos nusikaltėlio suėmimas. Tai vaikai paskui įvardino kaip geriausią metų renginį thumbup.gif lotuliukas.gif nublanko visi projektai ir renginiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 17 rugsėjo 2012 - 18:34