Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 16, 15:10)
lutute1
p.s. gal į svetainėlę galima būtų užsukti? blush2.gif

Svetainė dar kūrimo stadijoje blush2.gif Kelias dienas prieš rugsėjį sumąsčiau, kad reikėtų užsiimti šiuo reikalu. Smagu ir patogu, tik laiko daug užima. Adresiuką nusiųsiu tau į až. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 09 16, 21:27)
ax.gif  kažkas žadėjo atsiųsti žmogaus saugos planą 2 klasei.... unsure.gif
Kaip reikėtų ....

čia aš tokia. taip, iš tiesų žadėjau, ir pažadą tęsiu. ryt pašte jau bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas po ranka turite Tele Bim Bam PĖSČIŲJŲ HIMNAS. Darbe turiu kažkur, bet bijau, kad nebus laiko paieškot (gi pirmokai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Noriu iš anksto pasiruošt blush2.gif
Atsakyti
Kaip tik ir sau ieškojau jo, jau pasiunčiau į jūsų paštą.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 09 16, 22:45)
Kaip tik ir sau ieškojau jo, jau pasiunčiau į jūsų paštą.

aČIŪ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

LABAI PAGELBĖJAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kažkas prašė planų Pupos 4 kl. Jau pašte. jei tiks, naudokitės. Šiaip nebespėju su Jumis aktyviai bendrauti, nes dar labai daug nebaigtų darbų. Negalvojau, kad taip rimta su jungtinėmis klasėmis.
Atsakyti
Sveikutės,
ieškau dainelių apie grybus. Anksčiau lyg ir turėjau, o dabar nei vienos neprisimenu doh.gif Su antrokais ketinam suvaidint "Grybų karą"...
Atsakyti
22peliukas22, ar gavai mano zinute? smile.gif
Atsakyti
mergaitės, man atrodo, kad nauja žmogaus sauga apima plačiai, tad atskirų temų, tokių kaip civ. s, priešg. s. ir pan. nebeiškiriame. Juk ten dabar daugybė temų klasių koncentrams, kiek žiūrėjau, tai jas reikia integruoti į mokomuosius dalykus, atskirai fiksuoti gal net nebereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 09 16, 21:50)
Labukas, reikėtų. Atsiprašau, bet paaiškinkit man tundrai, tai dabar, kai yra žmogaus saugos programa, tai nereikia atskirai imti saugaus eismo, priešgaisrinės ir civilinės saugos?

Tai ir aš tą tik čia išsiaiškinau.

Pas mus čia visa informacija ateina greičiau ir tikslesnė, nei iš mokyklos... smile.gif

Atsakyti
Išsiunčiau rašymo linijas ir langelius pirmokams SMART lentai. Taip pat dailės ir technologijų teminį planą I kl. pagal vadovėlį TIŠKU TAŠKU. Trumpalaikis planas puslapyje sokvadoveliai man netiko, tai pasidariau, kad galėčiau rašyti į dienyną. Gal kam pravers.
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Ar yra "Lakstutes" daineliu (skirtu daianvimui) cd 2 klasei? Klausymo kompakta tai turim.
Atsakyti