Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(janiku @ 2012 09 16, 18:05)
4u.gif sveikos aš naudojuosi šiais paveiksliukais gal ir jūs pritaikysite
http://forum.materin...w...5239&st=180

Koks ten lobis, o aš kaip tik mąsčiau, kur jūs tokių grožių randat. Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 14:42)
Mergele, IKT planas jau pašte  ax.gif  Labai nesijuok, o jei rasi klaidų - pasakyk  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif Kai kuo ir aš pasinaudojau. Klaidų lyg ir nemačiau, bet mano akys jau rodo taip wacko.gif , tai gal ir nepastebėjau.

QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 16:02)
Nuoroda apie civilinės saugos temas:
http://www.civilines...t...&page_id=13
Aš tai buvau pamiršusi šį puslapį  blush2.gif

Bet ar į naujai išleistą žmogaus saugos programą neįeina šios temos g.gif ?

QUOTE(janiku @ 2012 09 16, 17:05)
4u.gif sveikos aš naudojuosi šiais paveiksliukais gal ir jūs pritaikysite
http://forum.materin...w...5239&st=180

Nuoroda thumbup.gif . Dėkui 4u.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 16, 17:06)
Mergaites, gal kuri turite 1 kl Tišku tašku mokytojo knygą? Turiu vadovėlius, pratybas. Jei reikės kam - nuskenuosiu.

QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 17:10)
Turiu ir aš vadovėlį. Bet nelabai jis mane sužavėjo  rolleyes.gif. Tai ir niekuo toliau nebesirūpinau blush2.gif . Gal mokykla ir nupirktų , jei užklaustume  ax.gif Bet dabar niekuo negaliu padėti  unsure.gif

Ir manęs jis neužkabino. O kaip pratybos? Ar vertos dėmesio?

Atsakyti
Sveikos mergaites,
Visa savaitgali rasiau planus doh.gif pirmokams.... Tai dabar skaitineju mūsų foruma. Klausykit, gal galit kuri pasidalintiu mintimis apie gimtadienio sventima su pirmoais. Kokia dovanele padaryti ?

Planus galesiu persiusti, jei kam bus idomu, paskaitysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2012 09 16, 20:14)
Sveikos mergaites,
Visa savaitgali rasiau planus doh.gif pirmokams.... Tai dabar skaitineju mūsų foruma. Klausykit, gal galit kuri pasidalintiu mintimis apie gimtadienio sventima su pirmoais. Kokia dovanele padaryti ?

Ir man kyla tolios mintys, bet nieko gero nesugalvoju doh.gif Mačiau, kaip vienos mergaitės klasėje sveikina - visi gauna po širdelę. Ją spalvina, parašo ką moka. Tada mokytoja suklijuoja ant vienos virvutės ir galima pasikabinti ant sienos - daug vietos neužima ir prisiminimui labai liuks rolleyes.gif Mano berniuko mokytoja ant medinio iešmo padarydavo gėlytę. Viduryje parašydavo gitadienininko vardą, kitoje pusėje - inkėjimą. O ant gėlytės lapelių vaikai pasirašydavo vardus. Liuks atrodo thumbup.gif Bet pati dar neapsisprendžiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Sveikutės,
mes jau gimtadienių su pyragais nebešvenčiam: ir laiko gaila, ir tėveliams mažiau išlaidų. Iš fondo nuperku po kokią smulkmeną ir padovanojam. Vienais metais pirmokėliams pirkau mini dėliones iš maximos arba iki - apie 2,5 Lt. Šiemetiniams pirmokams nupirkau iš norfos čiupa čiups šokoladinius rutuliukus su viduje esančiu žaisliuku. Jau pasveikinom rugpjūtinukus-vaikams visai patiko. O ir vargo nedaug. mirksiukas.gif
O išradingesnes ir pačių vaikų rankų darbo dovanėles dovanojame vyresnėse klasėse. Pvz. trečioje klasėje duodu didelės gėlės žiedo trafaretą, vaikai apvedžioja, iškerpa, parašo sveikinimą ir papuošia. O aš padarau tokį pat tik spalvotą gėlės viršelį, su skylamušiu išmušu skyles, visus sveikinimus surišu gražia juostele, ir mokinukas turi sveikinimų knygelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 16 rugsėjo 2012 - 19:37
QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 21:29)
Ir man kyla tolios mintys, bet nieko gero nesugalvoju  doh.gif  Mačiau, kaip vienos mergaitės klasėje sveikina - visi gauna po širdelę. Ją spalvina, parašo ką moka. Tada mokytoja suklijuoja ant vienos virvutės ir galima pasikabinti ant sienos - daug vietos neužima ir prisiminimui labai liuks  rolleyes.gif  Mano berniuko mokytoja ant medinio iešmo padarydavo gėlytę. Viduryje parašydavo gitadienininko vardą, kitoje pusėje - inkėjimą. O ant gėlytės lapelių vaikai pasirašydavo vardus. Liuks atrodo  thumbup.gif Bet pati dar neapsisprendžiau  doh.gif

Su sirdutemis as ir rezgiau plana, bet man labiau patiko ta gelte ant iesmelio su sveikinimu. Visai fainiai.
Dar masciau, bet cia gal vyresniems, kiekvienas ant geles ziedlapio paraso sveikinima ir varda, tada visus ziedlapius suklijuoju prie visurukio ir gauname linkejimu gele smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal turi matematikos temini pagal Balcycio skaiciu sali. Dabar mums jau reik teminiu doh.gif
Atsakyti
ax.gif kažkas žadėjo atsiųsti žmogaus saugos planą 2 klasei.... unsure.gif
Kaip reikėtų ....

Atsakyti
Ryt įkelsiu į paštą, kokią dovanėlę padariau savo trečiokui, kadangi tik tada baigsim rašyt linkėjimus. Tik iš karto atsiprašysiu už prastą kokybę - fotoaparatą sudaužėm, liko telefonas...
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 16, 19:43)

Ir manęs jis neužkabino. O kaip pratybos? Ar vertos dėmesio?

Nusipirkau, bet nelabai daug naudos...

Atsakyti
Mano klasės simbolis pirmoje klasėje buvo aitvaras, jis kabėjo virs lentos, tokį patį aitvaro Diplomą gimtadienio proga pirmokas gaudavo ir parsinešdavo namo, ji galėdavo įsirėminti, ar pasikabinti ant sienos. Ant aitvaro uodegos suklijuodavau kaspinėlius su užsirašytais ir išpuoštais mokinių vardais.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2012 09 16, 22:27)
ax.gif  kažkas žadėjo atsiųsti žmogaus saugos planą 2 klasei.... unsure.gif
Kaip reikėtų ....

Labukas, reikėtų. Atsiprašau, bet paaiškinkit man tundrai, tai dabar, kai yra žmogaus saugos programa, tai nereikia atskirai imti saugaus eismo, priešgaisrinės ir civilinės saugos? Mūsų vadovė tik akis išpūtė kai paklausiau ir nieko neatsakė. Kreipiuosi į Jus pagalbos.
Ryt į darbą, o jaučiuosi klaikiai, pirmą kartą pakilo spaudimas, to niekad nebuvo, vaistą kažkokį mama davė, tai užtirpo liežuvis, o galvą kaip skaudėjo taip skauda doh.gif
Papildyta:
Mes su vaikais gimtadieniams darome širdutes, iškerpame po formą, vaikai papuošia, parašo linkėjimus, tada surišu į krūvelę ir padovanojam. Vaikai ilgai saugo tokias dovanėles, dar taip darom su tortų formom, gėlėm, žodžiu, kasmet kitaip.
Atsakyti