Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 16:01)
Kaip taip gali būti? Maniau, kad  visada mokslo metai tęsiasi vienodai  lotuliukas.gif Visada žymėdavau 32  savaites net neskaičiuodama, nes parsisiųstuose pavyzdiniuose planuose taip rašė. Dabar radau  34  doh.gif
Betuk, tikriausiai gerai sakai - reik imti aukso vidurį  drinks_cheers.gif

Įdomu g.gif . Mes irgi 32 savaites visada planuojam, šie metai ne išimtis ax.gif . Planai praėjo, neužkliuvo valdžiai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 15:42)
Kolegės  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ,
rašom planą 32 savaitėm ar 34, kai yra viena savaitinė pamoka?

32 mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar dar toks klausimėlis 4u.gif
Pirmokės, pasidarėte ilgalaikius planus pagal šok vadovėlius? Ką darėte su daile? Ir ar formuluotė turi būti būsimojo laiko ar bendratis ilgalaikiuose planuose? ax.gif
Modeliuoju planus pagal pavyzdines rekomendacijas su šok.vadovėliuose duodamais planais doh.gif Gal kas turi geresnių idėjų? 4u.gif
Atsakyti
Nusiunčiau paštan pirmokams ilgalaikį planą. Žinoma, trūksta pradžios ir nesuderinau galūnes. Kai kas nors išreikš savo svarią nuomonę dėl itin reikšmingo šio dalyko doh.gif lotuliukas.gif , tada ir pataisysiu
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 16:08)
Pirmokės, pasidarėte ilgalaikius planus pagal šok vadovėlius? Ką darėte su daile? Ir ar formuluotė turi būti būsimojo laiko ar bendratis ilgalaikiuose planuose?  ax.gif
Modeliuoju planus pagal pavyzdines rekomendacijas su šok.vadovėliuose duodamais planais  doh.gif  Gal kas turi geresnių idėjų?  4u.gif

Mes rašom planuose būsimuoju laiku. Galėčiau atsiųst savo ilgalaikius planus, bet įtariu, kad nelabai jie kam tiks, nes tikriausiai visose mokyklose vis kita forma jie pildomi... g.gif
Atsakyti
Nuoroda apie civilinės saugos temas:
http://www.civilines...t...&page_id=13
Aš tai buvau pamiršusi šį puslapį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 14, 21:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ziurek , kad tau padalku nenukirptu lotuliukas.gif Nesupyk, nu taip juokas sueme ax.gif

Padalkos tai dar nieko... Nežinau, apskritai, ko iš to vaikio laukti. Jis pirmos klasės kursą kartojo. Darželyje, kur vaikai su raidos sutrikimais, turėjo tausojantį dienos režimą, ten ateidavo mokytoja iš kitos mokyklos su juo padirbėti. Tada pasidarė "sveikas" ir atėjo pas mus į pirmą klasę. Dar turiu mergaitę su Dauno sindromu ir intelekto sutrikimu, bet spec. pedagogės pagalba teikiama tik dvi pamokas per savaitę. Šta laida man šeštoji, gal čia skaičius šeši veikia?
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2012 09 16, 12:33)
Sveikos,

Šią knygą turiu, ji 2004m. leidimo. Jei dar reikia galiu nuskenuot. Tik pasakyk...  biggrin.gif

Pažadėjo viena forumietė pagelbėt mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 09 16, 14:49)

O aš 33 savaites suskaičiuoju  g.gif

aš irgi 33 smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos aš naudojuosi šiais paveiksliukais gal ir jūs pritaikysite
http://forum.materin...w...5239&st=180
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turite 1 kl Tišku tašku mokytojo knygą? Turiu vadovėlius, pratybas. Jei reikės kam - nuskenuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 16, 18:06)
Mergaites, gal kuri turite 1 kl Tišku tašku mokytojo knygą? Turiu vadovėlius, pratybas. Jei reikės kam - nuskenuosiu.

Turiu ir aš vadovėlį. Bet nelabai jis mane sužavėjo rolleyes.gif. Tai ir niekuo toliau nebesirūpinau blush2.gif . Gal mokykla ir nupirktų , jei užklaustume ax.gif Bet dabar niekuo negaliu padėti unsure.gif
Atsakyti