Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 11:06)
Į paštą nusiunčiau dvejus planus dailei. Ne mano - rasti internete. Gal bus idėjų.
Dailes pirmoje  ir antroje klasėje darau atskirai. Vaikams ir taip sunku ilgai susikaupti ties viena veikla. Trečioje - jau žiūriu pagal pačius mokinukus. Bet ketvirtoj, tai neįsivaizduoju, kai psuspėti padaryti darbelį per vieną pamoką rolleyes.gif

O kaip pildot temas elektroniniam dienyne? Rašot tą pačią temą skirtingų dienų pamokoms ar skirtingas temas skirtingom dienom? g.gif
Todėl ir galvoju, ką daryt su planu, nes mano dailės pamoka skirtingom dienom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 16 rugsėjo 2012 - 09:20
Įmečiau neformalaus švietimo planelį (IKT būreliui) į paštą.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 16, 09:19)
O kaip pildot temas elektroniniam dienyne? Rašot tą pačią temą skirtingų dienų pamokoms ar skirtingas temas skirtingom dienom? g.gif
Todėl ir galvoju, ką daryt su planu, nes mano dailės pamoka skirtingom dienom...

Aš rašau pagal planą, kuris yra popieriuje.
Aš ir ketvirtoj klasėj darau atskirom dienom. Juk retai būna darbelis, kad reikia dirbti kelias pamokas. O jeigu koks piešinys, tai jie juk nupiešia per vieną pamoką ir viskas. Ką tuomet daryti per antrą pamoką? Vėl nauja tema? g.gif
Papildyta:
rutagra, įmesk savo ax.gif IKT. Gal kokia nauja mintis šaus. Jau baigiu išsisemti su šiuo būreliu.
Papildyta:
Aš nerandu trumpalaikių planų ŠOK paslapyje. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 16, 10:35)
Įmečiau neformalaus švietimo planelį (IKT būreliui) į paštą.
Papildyta:
Aš rašau pagal planą, kuris yra popieriuje.
Aš ir ketvirtoj klasėj darau atskirom dienom. Juk retai būna darbelis, kad reikia dirbti kelias pamokas. O jeigu koks piešinys, tai jie juk nupiešia per vieną pamoką ir viskas. Ką tuomet daryti per antrą pamoką? Vėl nauja tema? g.gif
Papildyta:
rutagra, įmesk savo ax.gif IKT. Gal kokia nauja mintis šaus. Jau baigiu išsisemti su šiuo būreliu.
Papildyta:
Aš nerandu trumpalaikių planų ŠOK paslapyje. verysad.gif

Zuzanėle, negaliu padėti - mes dar nedirbam su e.paštu ax.gif
Nežinau, man dailės vienos pamokos ketvirtoj klasėj maža. Mes net per dvi nespėdavome unsure.gif - nelabai vaikai ūpo turėdavo tiems darbams schmoll.gif
Dėl plano, Mergele, būtinai atsiųsiu - bet kai pabaigsiu - planas iki pietų užbaigti du planus: veiklos ir IKT sutvarkyti
Tuoj persiųsiu iš šok... Lauk pašte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutagra: 16 rugsėjo 2012 - 09:53
QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 09:45)
Zuzanėle, negaliu padėti - mes dar nedirbam su e.paštu  ax.gif
Nežinau, man dailės vienos pamokos ketvirtoj klasėj maža. Mes net per dvi nespėdavome  unsure.gif  - nelabai vaikai ūpo turėdavo tiems darbams  schmoll.gif
Dėl plano, Mergele, būtinai atsiųsiu - bet kai pabaigsiu - planas iki pietų užbaigti du planus: veiklos ir IKT sutvarkyti
Tuoj persiųsiu iš šok... Lauk pašte  drinks_cheers.gif

Dėkui 4u.gif
Kurioj vietoj ŠOK tinklapyje jūs randant trumapalaikius planus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 16 rugsėjo 2012 - 10:04
QUOTE(rutagra @ 2012 09 15, 22:22)
Lutute, nesiruošiu įsižeisti  biggrin.gif  Geriau klaust, nei šnekėt už nugaros (čia labiau apie bendravimą akis į akį  lotuliukas.gif ). Taip darysiu skatindama skaitymo kompetenciją. Jei kiekvieną dieną patikrinsiu kaip vaikai skaitė namuose - tikėsiuosi greitesnio jų tobulėjimo.

drinks_cheers.gif Esi šauni mokytoja. Buvau supratusi kiek kitaip skaitymą pertraukų metu.
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 16, 00:14)
Radau neblogų paveikslėlių diplomams ar kam nors kitam
http://www.colourbox...on/school/352-2

4u.gif Ačiūūū už puikią nuorodą. Papuošiu savo svetainę naujais paveiksliukais.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 16, 10:19)

Aš dailės/technologijų pamokas jungiu. Mano pirmokai krapštukai. Ilgiausiai stovi eilėje prie kriauklės, kad išplautų teptukus, paletę ir kt. Tai užtrunka , rodos, visą amžinybę, kol jie susitvarko. O kur dar pati pamoka. g.gif Vos spėjame suktis, nes turime palikti tvarkingą klasę iš karto po mūsų ateinančiai antrai pamainai. doh.gif
Su TAMO tik pradėjau pažindintis. Tai klausimų ir man iškyla begalė.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 16, 11:01)
Dėkui 4u.gif
Kurioj vietoj ŠOK tinklapyje jūs  randant trumapalaikius planus?

Pagalba mokytojui - Ilgalaikiai/trumpalaikiai planai
Tik ten dabar nebeleidžia parsisiųsti, jei nesi registruotas vartotojas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 15, 10:07)
Gal kas dirbot pagal programą "Sveikatos laipteliai?" Gal žinot kur galima įsigyti Zaborskio A. ir kitų (1995) "Aukime sveiki" knygą, skirtą pradinių klasių mokytojams? g.gif Gal dar kokios medžiagos turit pirmokėliams? Gal kokias pratybas apie dantukus?

Šią knygą turiu, ji 2004m. leidimo. Jei dar reikia galiu nuskenuot. Tik pasakyk... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 16, 09:06)
Sveikutės  4u.gif
Aš labai gerai atsimenu save darželyje ir būtent priešmokyklinėje grupėje. Mums būdavo pamokėlės, sėdėdavom suoliukuose po du, turėdavome įvairius rankos lavinimo pratimus atlikti, visi kartu darydavome darbelius ir jokių "noriu" ar "nenoriu" nebūdavo.

drinks_cheers.gif
ir dar žinot kas mane piktina, kai išmoko rašyti skaičius, ar rašymo elementus ne taip kaip reikia, ne nuo ten pradeda, ne ta kryptim rašo... ir paskui ištaisyk susiformavusį įgūdį kad kytras g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 10:26)
Pagalba mokytojui - Ilgalaikiai/trumpalaikiai planai
Tik ten dabar nebeleidžia parsisiųsti, jei nesi registruotas vartotojas rolleyes.gif

Nu aš žioplutukė, avies galva. Protelis iš paskos doh.gif ax.gif Prisregistravus, bet nepaspaudau nuorodų iki pabaigos. blush2.gif
Vsio einu pensijon, jei jau nematau kas parašyta po nosim. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 16 rugsėjo 2012 - 11:26
QUOTE(Mergelė @ 2012 09 16, 12:24)
Nu aš žioplutukė, avies galva. Protelis iš paskos doh.gif  ax.gif Prisregistravus, bet nepaspaudau nuorodų iki pabaigos. blush2.gif
Vsio einu pensijon, jei jau nematau kas parašyta po nosim. blush2.gif

Ne save kaltink, o aplinkinius mirksiukas.gif Kad ir dabar - kodėl neperspėja dėl prisiregistravimo būtinumo, kai pakeitė nuostatas :nebesidalinti informacija su neregistruotais vartotojais drinks_cheers.gif

Taip, editaite drinks_cheers.gif Visom keturiom pritariu - pas mane dvejetus taip rašo net nušilę be gulbės uodegos doh.gif Ir pabandyk jiems ką pasakyti - juk tai dvejetas. Tai koks skirtumas taip rašomas, ar kitaip schmoll.gif Sakiau, kad kai bus susitikimas su darželių atstovais, reiks pasišnekėti dėl to. geriau jau tada visai nemoko rašyti, jei sunku pasakyti, kad geriau viską pradėti piešti, rašyti nuo viršaus o ne nuo apačios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 09 16, 11:34)
rašyti  nuo viršaus o ne nuo apačios  verysad.gif

drinks_cheers.gif čia būna didžiausia bėda
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 16, 10:09)

Su TAMO tik pradėjau pažindintis. Tai klausimų ir man iškyla begalė.

Man TAmo irgi tamsus miškas, klasuimų begalės.
Atsakyti