Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(Beretė @ 2012 09 15, 17:51)
Tėvai nuperka tas priemones, kurias nurodo mokytoja (pas mus dalina priemonių sąrašus priimant į mokyklą)

laiminga mokytoja bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nurodom ir mes viską. Ir sąrašus padalinam mirksiukas.gif O tėveliai perka kas jiems atrodo geriau.. Ypač įsibėgėjus mokslo metams. Labai ir vaikai, ir tėvai neatsakingi... Būna tokių momentų, kad vaikas ilgai neturi absoliučiai kuo rašyti...
Atsakyti
Man patiko, kai atėjo vienas tėvelis baigiantis antrai savaitei ir sako: "Jūs čia renkat už kažką pinigus?" Sakau: "Taip. Už pratybas. Jau visi sunešė praeitą savaitę, likot tik jūs". O jis: "Man buvo atostogos. Aš į darbą nėjau. Tik nuo pirmadienio pradėsiu dirbti. Bet jei jau Jums taip reikia pinigų, sumokėsiu už pratybas". Sakau: "Ne man reikia, o Jūsų vaikas iš pratybų mokosi". Jis vėl tą patį, kad sumokės, jei jau man taip reikia ir nenoriai atvėrė piniginę doh.gif Sakyčiau, tikrai sudėtinga šeimoj situacija su pinigais, bet ne... Viena mamytė, vos tik gavus pašalpą, iš karto atlėkė ir sumokėjo. Sako: "Nenoriu likti skolinga". cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 rugsėjo 2012 - 18:46
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 15, 19:43)
Man patiko, kai atėjo vienas tėvelis baigiantis antrai savaitei ir sako: "Jūs čia renkat už kažką pinigus?" Sakau: "Taip. Už pratybas. Jau visi sunešė praeitą savaitę, likot tik jūs". O jis: "Man buvo atostogos. Aš į darbą nėjau. Tik nuo pirmadienio pradėsiu dirbti. Bet jei jau Jums taip  reikia pinigų, sumokėsiu už pratybas".

doh.gif Be žodžių unsure.gif
Aš jau atsikandau šių rinkliavų, todėl dabar įpareigoju pinigus už pratybas ir maitinimą surinkti tėvų komiteto pirmininkę. Tai man ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 09 15, 19:53)
doh.gif Be žodžių unsure.gif
Aš jau atsikandau šių rinkliavų, todėl dabar įpareigoju pinigus už pratybas ir maitinimą surinkti tėvų komiteto pirmininkę. Tai man ramu smile.gif

4u.gif Labas, dar Jums gerai kad atiduoda, man yra kad ir neeeeeee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 09 15, 20:54)

Tada ir pratybų kitų numerių neduočiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 15, 19:57)
Tada ir pratybų kitų numerių neduočiau  cool.gif

ax.gif Tada ir bus be pratybų nes mamyte mmmmmmmmmm, o beto viena augina du vaikus ir gauna tik 270 našlaičių pašalpos. Iš darbo biržos išmetė, nes pasiūlė darbo, gyvena miškuose ir neturi kaip važinėti į darbą. Jokių daugiau išmokų negauna
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 09 15, 21:02)
ax.gif Tada ir bus be pratybų nes mamyte mmmmmmmmmm, o beto viena augina du vaikus ir gauna tik 270 našlaičių pašalpos. Iš darbo biržos išmetė, nes pasiūlė darbo, gyvena miškuose ir neturi kaip važinėti į darbą. Jokių daugiau išmokų negauna

Tada atšviesčiau kai kuriuos lapus iš pratybų. Duočiau darbo sąsiuvinyje. Nepirkčiau už savo pinigus. Gal esu nehumaniška, bet... Kai per savo gyvenimą mačiau įvairių situacijų, tai į viską žvelgiu kitaip... Žinau ir tokią situaciją, kai mokinė mokykloj valgė nemokamus pietus, o lankė mokamus sportinius šokius ir dar mokėjo už partnerio pamokas, aprangą, startinius mokesčius, kelionės išlaidas doh.gif Teko įsitikinti, kad gyvenantys neturtingai, visada stengiasi už viską susimokėti ir visas įmokas atneša pirmieji. Gal taip man pasisekė tokius sutikti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 15, 20:42)
Tada atšviesčiau kai kuriuos lapus iš pratybų. Duočiau darbo sąsiuvinyje. Nepirkčiau už savo pinigus. Gal esu nehumaniška, bet... Kai per savo gyvenimą mačiau įvairių situacijų, tai į viską žvelgiu kitaip... Žinau ir tokią situaciją, kai mokinė mokykloj valgė nemokamus pietus, o lankė mokamus sportinius šokius ir dar mokėjo už partnerio pamokas, aprangą, startinius mokesčius, kelionės išlaidas doh.gif Teko įsitikinti, kad gyvenantys neturtingai, visada stengiasi už viską susimokėti ir visas įmokas atneša pirmieji. Gal taip man pasisekė tokius sutikti...? g.gif

pritariu drinks_cheers.gif .Kažkada tokie soc. remtini žmonės gaudavo prieš rugsėjį tikslines pašalpas mokymo priemonėms, dabar nežinau.
O su nemkamais pietumis laaaabai visokių situacijų mačiau ir vis dar matau. biggrin.gif Tikrai dažnai valgo ne tie, kuriems tikrai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 15 rugsėjo 2012 - 19:58
QUOTE(R.@usra @ 2012 09 15, 13:49)
Sveiki,
  Turiu tas knygeles dvi. Jei tik norite galiu padovanoti. Atsiųsčiau paštu(žinoma reikia adreso)  ax.gif Dar kažkur mokykloje stalčiuje turiu voveriuko baltadančio užduotis pirmokams, tai galėčiau nuskenuoti mokykloje.

Būtų labai naudinga ax.gif ir tas diplomas nepamaišytų.

QUOTE(zuzanele @ 2012 09 15, 18:43)
Man patiko, kai atėjo vienas tėvelis baigiantis antrai savaitei ir sako: "Jūs čia renkat už kažką pinigus?" Sakau: "Taip. Už pratybas. Jau visi sunešė praeitą savaitę, likot tik jūs". O jis: "Man buvo atostogos. Aš į darbą nėjau. Tik nuo pirmadienio pradėsiu dirbti. Bet jei jau Jums taip  reikia pinigų, sumokėsiu už pratybas". Sakau: "Ne man reikia, o Jūsų vaikas iš pratybų mokosi". Jis vėl tą patį, kad sumokės, jei jau man taip reikia ir nenoriai atvėrė piniginę doh.gif Sakyčiau, tikrai sudėtinga šeimoj situacija su pinigais, bet ne... Viena mamytė, vos tik gavus pašalpą, iš karto atlėkė ir sumokėjo. Sako: "Nenoriu likti skolinga". cool.gif

lotuliukas.gif juokinga, jei nebūtų graudu. verysad.gif Kuo toliau, tuo įdomiau toj LT.

QUOTE(janiku @ 2012 09 15, 18:54)

QUOTE(zuzanele @ 2012 09 15, 18:57)
Tada ir pratybų kitų numerių neduočiau  cool.gif

Aš ir tas pats. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Mergaitės, sakykite, o kaip jūs fiksuojate etnokultūrą? T.y. kaip pažymite planuose?
O žmogaus saugai, kaip suprantu 15 valandų, taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 09 14, 19:15)
Snaudale,   matau, klaipėdska esi. Atvažiuok pas mane - parodysiu iš arti tą SMARTą. Dar ir pačiupinėt duosiu.  mirksiukas.gif

Kaip gerai, kad jau penktadienis 4u.gif . Nuovargis oi kaip jaučias  doh.gif  . Turiu klasėj vieną "nerimailą". Gabus velniūkštis. O jau judrumas...    doh.gif Aš jau laukiu atostogų.

Reiks kada susiruošt užsukt, kai per darbus prasikasiu į paviršių. Dėkui už pakvietimą.
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 09 15, 21:17)
Labas vakaras,

Mergaitės, sakykite, o kaip jūs fiksuojate etnokultūrą? T.y. kaip pažymite planuose?
O žmogaus saugai, kaip suprantu 15  valandų, taip?  unsure.gif

Mes dar vis naudojam popierinį dienyną tai nei etnokultūros, nei žmogaus saugos dienyne nefiksuosim. Metodinės grupės protokole įrašėm sakinį, kad etnokultūrą ir žmogaus saugą integruosim į visą ugdymo turinį ir atskirai nefiksuosim.
Atsakyti