Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(Aurute @ 2012 09 14, 20:15)
Aš jau laukiu atostogų.

Ir as........... 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 09 13, 21:09)
1aviada, pasitikrink paštą, ką tik tau išsiunčiau laiškutį.

Ačiū ačiū ačiū biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 14, 19:50)

O mano viena pirmokė šiandien sugebėjo įsikirpti į pirštą  doh.gif , ir gana giliai  doh.gif . Kaip nejausti, kad kerpi sau, o ne per popierių  g.gif  doh.gif ... Žodžiu, gerai, kad baigėsi šita savaitė, nes rezultatai nedžiugina - sukruvinta nosis, įkirptas pirštas (gerai, kad ne per mano pamoką, o per tikybą  ax.gif ), pati sergu, blogai jaučiuosi... Taip kad savaitgalis labai reikalingas  blush2.gif

Mano panasiai doh.gif sukruvintos nosys, baisiausi gumbai ir melynes ant kaktu doh.gif dziaugiuosi kad gyvi ir nera kolkas smegenu sutrenkimu. Nesuprantu kas cia su tais vaikais darosi. Gal E per daug valgo?????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2012 09 14, 20:39)
Mano panasiai doh.gif sukruvintos nosys, baisiausi gumbai ir melynes ant kaktu doh.gif dziaugiuosi kad gyvi ir nera kolkas smegenu sutrenkimu. Nesuprantu kas cia su tais vaikais darosi. Gal E per daug valgo?????? g.gif

Mano pernai vienas pirmokas pirmiausia po suolu susikarpė marškinėlius, bet tokiais dailiais trikampiais , kad aš net nepagalvojau, kad čia jo darbas. O po keliu pamokų nuo šlaunies iškirpo džinsų gabalą. Tada ir paaiškėjo kas tas genijus.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pagaliau savaitgalis thumbup.gif Kažkaip jau greitai prabėgo ši savaitė mirksiukas.gif
Ir sunkiau, ir lengviau pasidarė dirbti. Lengviau- kad vaikai jau pripranta prie tvarkos, pasiruošia pamokai. Sunkiau- kad atsiskleidė charakteriai. Dar atsirado "aktyvistų", kurių vardą per dieną sakau gal šimtą kartų doh.gif
Vienas vidury pamokos susikrauna daiktus ir sako:"Aš jau baigiau". Kai liepiu viską išsiimti, sako: "Dabar nenoriu. Pabaigsiu namie." Arba "Aš jau padariau". O darbas net nepradėtas... g.gif
Vieną turiu šešiametę, kuriai septyneri sukaks tik balandį... Nesuprantu, kaip auklėtojos nematė, kad ji nesubrendus ir pasirašė rekomendaciją į mokyklą g.gif Apsikuitus, nesugeba susidėti daiktų, pavargsta greitai, nesupranta elementarių užduočių. Atėjęs pasiimti tėtis, pats sukrauna kuprinę, sutvarko ant stalo, sudeda daiktus. Dar ir pats pasakė, kad dukrai per sunku. Bet tai kodėl tada leido į pirmą klasę? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 14 rugsėjo 2012 - 20:05
QUOTE(1aviada @ 2012 09 14, 20:39)
Ačiū ačiū ačiū biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(1aviada @ 2012 09 14, 20:52)
Mano pernai vienas pirmokas pirmiausia po suolu susikarpė marškinėlius, bet tokiais dailiais trikampiais , kad aš net nepagalvojau, kad čia jo darbas. O po keliu pamokų nuo šlaunies iškirpo džinsų gabalą. Tada ir paaiškėjo kas tas genijus.

doh.gif lotuliukas.gif Ir ka darei?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 09 14, 20:02)
4u.gif sveik 4u.gif Klasės veiklas tai pildome, bet čia kalba ėjo apie savaitinės veiklos ir kasdienių temų pildymą

Pildom viską-ir savaitės ugdomąją veiklą, ir dar pamokas, apskritai viską, ką tik įmanoma pildyti TAMO doh.gif .

QUOTE(Aurute @ 2012 09 14, 20:15)
  Turiu klasėj vieną "nerimailą". Gabus velniūkštis. O jau judrumas...    doh.gif Aš jau laukiu atostogų.

Oi turiu ir aš šitą bėdą - analogiškai, gabus, bet labai jau pasiutęs (hiperaktyvus). Ką daryti unsure.gif ? O vaikas paimtas iš globos namų, globėjai labai malonūs žmonės, labai rūpinasi vaiku, bet matau, kad jiems tai didelis galvos skausmas. Vaikas irgi pergyvena, kad skaudina "mamą" (ją taip vadina), bet jam kitaip neišeina ir viskas doh.gif . Kaip padėti tokiam vaikui blink.gif ?

QUOTE(elimak7 @ 2012 09 14, 20:39)
Gal E per daug valgo?????? g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(1aviada @ 2012 09 14, 20:52)

lotuliukas.gif . Nusišauk vietoj doh.gif . Ateina tėvai pasiimti, o vaikas nusirengęs nepataisomai doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 14 rugsėjo 2012 - 20:03
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 13, 23:00)
Dėkui už informaciją

Papidau informaciją. Jeigu mokykla turi nors vieną SMART lentą, tai turi ir kompaktą su programa bei licenzijos numeriu. Telieka tą programą instaliuoti į tavo kompiuterį. O jeigu mokykla neturi SMARTo tai ieškok kolegės, kurios mokykloje galėtum gauti tą kompaktą. Mano kolegės SMARTo programą naudoja ir su paprasta multimedija, tik tada objektai "kilojami" pelyte.
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2012 09 14, 21:02)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

doh.gif  lotuliukas.gif Ir ka darei?? g.gif

Sutariau su tėvais, kad žirklių jo penale nebebus, o kai reikės ką kirpti paduosiu aš ir vėl paimsiu. Na šiemet dar nieko nesukarpė nors žirkles turi.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 14, 22:07)
Papidau informaciją. Jeigu mokykla turi nors vieną SMART lentą, tai turi ir kompaktą su programa bei licenzijos numeriu. Telieka tą programą instaliuoti į tavo kompiuterį. O jeigu mokykla neturi SMARTo tai ieškok kolegės, kurios mokykloje galėtum gauti tą kompaktą. Mano kolegės SMARTo programą naudoja ir su paprasta multimedija, tik tada objektai "kilojami" pelyte.
Papildyta:

Sutariau su tėvais, kad žirklių jo penale nebebus, o kai reikės ką kirpti paduosiu aš ir vėl paimsiu. Na šiemet dar nieko nesukarpė nors žirkles turi.

drinks_cheers.gif aš pati lentos neturiu, bet įdiegė programą į kompą, tai kai užeina didelis noras lentos pasidarau ką nors su programa ir su pele pakilnoju, visai gerai gaunasi kai geriau neturi
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 14, 21:07)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ziurek , kad tau padalku nenukirptu lotuliukas.gif Nesupyk, nu taip juokas sueme ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Vaje vaje - nebespėju skaityti biggrin.gif
Gaila, kad net nelabai nutuokiu kas apie Tamo kalbate - man tai dar ateityje:(
Tai va... Turiu ir aš pirmokus... Maniškiai dar pamokai nesugeba pasiruošti - visą pertrauką užtrunku, kol sureguliuoju kas ant stalų turi būti. Vienas dainuoja, kitas vaikšto, trečiam -būtinai reik atsigerti. Bet lėčiau ar greičiau - darbelius šiaip taip padarom. Paisbaigė ikielementorinis laikotarpis. Šiandien skaitė namuose pasimokytą eilėraštį apie avilį - tai labai neblogai paskaito. Keturi visai nemoka. Trys skaitė bitučių vardus, likusieji - eilėraščius. Iš 22 - skaitymo mokėjimas labai neblogas. O vat su neskaitančiais - kai reiks dirbti papildomai rolleyes.gif Geriau, kai klasė maždaug vienodo lygio.
Vakar apturėjau pirmą tėvų susirinkimą - praėjo labai šauniai drinks_cheers.gif Puikios mamos, pasikalbėjome labai nuoširdžiai. Žiūrėsim, kaip seksis toliau. Atsiklausiau dėl namų darbų ir skaitymo per pertraukas. Iš vienos mamos pastebėjimą gavau - jai nelabai patiko, kad reikalauju vaikus rašyti tik su plunksniniais parkeriais. Kolegė leidžia su želiniais. Kaip jūs?
Dėl Smart... http://smarttech.com...wnload Software Čia , manau, galima parsisiųsti 30 dienų bandomąją versiją, po to reiks tik registracijos kodų. Rašyk į AŽ , bandysiu padėt
Ai, dėl šešiamečių. Pas kolegę irgi toks yra. Jis antrokas. Tai jau į komisiją išsiųstas dėl programos nustatymo unsure.gif Tėvai leido į mokyklą anksčiau, kad už darželį nereiktų mokėti doh.gif Pas mane irgi šešiametis yra. Jam sausį sukakos septyni. Vėjus gaudo. Nuolat serga. Po pirmos pamoks jau susiruošia eit namo - gerai , kad pagavau rūbinėje doh.gif Mama tiek išgyrė koks protingas, o aš dar nieko neįžvelgiu g.gif - gal ateityje pasimatys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutagra: 14 rugsėjo 2012 - 20:43
QUOTE(rutagra @ 2012 09 14, 22:40)
Mama tiek išgyrė koks protingas, o aš dar nieko neįžvelgiu  g.gif  - gal ateityje pasimatys  unsure.gif

Dabartiniais laikais tėvams jų vaikai atrodo vunderkindai. Tik va galvoju, ko tie vaikai į mokyklą eina? Gal geriau tiesiai į universitetą? biggrin.gif
Atsakyti