Sveikos
Vaje vaje - nebespėju skaityti
Gaila, kad net nelabai nutuokiu kas apie Tamo kalbate - man tai dar ateityje:(
Tai va... Turiu ir aš pirmokus... Maniškiai dar pamokai nesugeba pasiruošti - visą pertrauką užtrunku, kol sureguliuoju kas ant stalų turi būti. Vienas dainuoja, kitas vaikšto, trečiam -būtinai reik atsigerti. Bet lėčiau ar greičiau - darbelius šiaip taip padarom. Paisbaigė ikielementorinis laikotarpis. Šiandien skaitė namuose pasimokytą eilėraštį apie avilį - tai labai neblogai paskaito. Keturi visai nemoka. Trys skaitė bitučių vardus, likusieji - eilėraščius. Iš 22 - skaitymo mokėjimas labai neblogas. O vat su neskaitančiais - kai reiks dirbti papildomai
Geriau, kai klasė maždaug vienodo lygio.
Vakar apturėjau pirmą tėvų susirinkimą - praėjo labai šauniai
Puikios mamos, pasikalbėjome labai nuoširdžiai. Žiūrėsim, kaip seksis toliau. Atsiklausiau dėl namų darbų ir skaitymo per pertraukas. Iš vienos mamos pastebėjimą gavau - jai nelabai patiko, kad reikalauju vaikus rašyti tik su plunksniniais parkeriais. Kolegė leidžia su želiniais. Kaip jūs?
Dėl Smart...
http://smarttech.com...wnload Software Čia , manau, galima parsisiųsti 30 dienų bandomąją versiją, po to reiks tik registracijos kodų.
Rašyk į AŽ , bandysiu padėt Ai, dėl šešiamečių. Pas kolegę irgi toks yra. Jis antrokas. Tai jau į komisiją išsiųstas dėl programos nustatymo
Tėvai leido į mokyklą anksčiau, kad už darželį nereiktų mokėti
Pas mane irgi šešiametis yra. Jam sausį sukakos septyni. Vėjus gaudo. Nuolat serga. Po pirmos pamoks jau susiruošia eit namo - gerai , kad pagavau rūbinėje
Mama tiek išgyrė koks protingas, o aš dar nieko neįžvelgiu
- gal ateityje pasimatys