Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 14, 17:04)
Mes tik šiais metais pradėjom draugaut su TAMO, šiandien pavaduotoja informavo, kad turi būti pildoma savaitinė veikla ir mano pamokos, visos.  doh.gif Tai parsivežiau darbelio namo

na, sakyčiau jūsų pavaduotoja persistengė verysad.gif tamo aprašyme pradinukams parašyta,kad privaloma savaitinė veikla.Apie dieninę veiklą pasakyta "gali". O gali, tai ne privalo g.gif
https://www.tamo.lt/...s?info=savaites

radau konkrečiai:
Grįžtant prie pamokos įvedimo, apatinėje lango dalyje mokytojas gali įvesti ir bendrą informaciją apie pamoką - koks buvo jos tipas (jeigu buvo koks nors darbelis), kokia buvo pamokos tema bei užduotas namų darbas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 14 rugsėjo 2012 - 16:24
QUOTE(gitė @ 2012 09 13, 21:29)
Su TAMO dirbame jau antri metai ir man jis visai patinka, sakyčiau net palengvina darbą.
Mes pildome tik skiltį savaitės ugdomoji veikla, ten surašydamos pasiekimus, t.y. ką vaikas turėtų pasiekti per savaitę. Skiltyje MANO PAMOKOS nepildome nieko. Taip nutarėme, nes ir popieriniame dienyne pildydavome ne kiekvieną dieną, o savaitei.

QUOTE(daivajazz @ 2012 09 14, 17:04)
Mes tik šiais metais pradėjom draugaut su TAMO, šiandien pavaduotoja informavo, kad turi būti pildoma savaitinė veikla ir mano pamokos, visos.  doh.gif Tai parsivežiau darbelio namo

Kadangi prabilom apie TAMO, tai įdomu paliko kaip darbuojasi kolegės. Mums privalu pildyt tik savaitės ugdomąją veiklą. Bet, kad tėvai matytų vaiko pasiekimus tenka pildyt MANO PAMOKOS. O jei šios skilties nepildai - tai manau pradinukų tėvams maža iš to TAMO naudos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 14 rugsėjo 2012 - 16:26
QUOTE(eda77 @ 2012 09 14, 17:26)
Kadangi prabilom apie TAMO, tai įdomu paliko kaip darbuojasi kolegės. Mums privalu pildyt tik savaitės ugdomąją veiklą. Bet, kad tėvai matytų vaiko pasiekimus tenka pildyt MANO PAMOKOS. O jei šios skilties nepildai - tai manau pradinukų tėvams maža iš to TAMO naudos.

Vertinimus pildome,pažymime testus, namų darbus ir pan.Bet visų temų tai tikrai ne. Tai juk dvigubas darbas
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 09 14, 17:31)
Vertinimus pildome,pažymime testus, namų darbus ir pan.Bet visų temų tai tikrai ne. Tai juk dvigubas darbas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 14 rugsėjo 2012 - 16:33
QUOTE(eda77 @ 2012 09 14, 16:26)

Mes kaip tik nusprendėm nepildyt savaitės veiklos. O pildyt temą ir pasiekimus kiekvienai pamokai. doh.gif Tai vėl negerai? Man kažkokie marazmai su tuo TAMO. Koks skirtumas kur parašysiu? Svarbu užpildyta ir matomi pasiekimai. Ar negalima pasirinkti laisvai? Nes man kai pildai kiekvienai temai, tai ir tėvai mato. Manau, kad naudos daugiau tėvams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 14 rugsėjo 2012 - 17:12
QUOTE(linastri @ 2012 09 14, 18:31)

Mes irgi taip buvomsuterę, bet pavaduotoja buvo kitoj mokykloj tai parėjo su tokiom naujienom. Dabar paskambinau pavaduotojai, bandau įtikinti, kad užtektų tik savaitės plano 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 13, 21:56)
Gal placiau galetum papasakoti apie sias knygeles ax.gif Ogal issisaugojusi kokia turi? Sudomino mane 4u.gif

Mes savo knygelę susidarėm iš leidyklos duotų pavyzdžių. Iš vienos vieną puslapėlį, iš kitos -kitą, dar šį tą savo primąstėm. Čia visi 8 leidyklos pavyzdžiai:
http://www.visiplaka...EKIMU-KNYGELES/
Pas juos ir užsisakėm...
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 14, 17:58)
Mes irgi taip buvomsuterę, bet pavaduotoja buvo kitoj mokykloj tai parėjo su tokiom naujienom. Dabar paskambinau pavaduotojai, bandau įtikinti, kad užtektų tik savaitės plano 4u.gif  4u.gif

sėkmės :4u:galų gale juk taip pildomas ir popierinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 14 rugsėjo 2012 - 18:45
QUOTE(linastri @ 2012 09 14, 20:43)
sėkmės :4u:galų gale juk taip pildomas ir popierinis

Dėkui, apskritai dėkui visam pradinukių kolektyvui, kad patarimais padedat thumbup.gif O tai jau būčiau visas dienas ir pildžius. Dabar susilaikėm visos, laukiam kol pavaduotoja priims sprendimą. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Mums irgi liepė TAMO pildyti ABSOLIUČIAI VISKĄ doh.gif . Darbo iki kaklo ir dar žiūrėk, kad ko nepamirštum doh.gif . Ten pildom ir klasės auklėtojo veiklą, ir būrelius, doh.gif ...
O mano viena pirmokė šiandien sugebėjo įsikirpti į pirštą doh.gif , ir gana giliai doh.gif . Kaip nejausti, kad kerpi sau, o ne per popierių g.gif doh.gif ... Žodžiu, gerai, kad baigėsi šita savaitė, nes rezultatai nedžiugina - sukruvinta nosis, įkirptas pirštas (gerai, kad ne per mano pamoką, o per tikybą ax.gif ), pati sergu, blogai jaučiuosi... Taip kad savaitgalis labai reikalingas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 09 14, 19:50)
Sveikutės  4u.gif . Mums irgi liepė TAMO pildyti ABSOLIUČIAI VISKĄ  doh.gif . Darbo iki kaklo ir dar žiūrėk, kad ko nepamirštum  doh.gif . Ten pildom ir klasės auklėtojo veiklą, ir būrelius,  doh.gif ...O mano viena pirmokė šiandien sugebėjo įsikirpti į pirštą  doh.gif , ir gana giliai  doh.gif . Kaip nejausti, kad kerpi sau, o ne per popierių  g.gif  doh.gif ... Žodžiu, gerai, kad baigėsi šita savaitė, nes rezultatai nedžiugina - sukruvinta nosis, įkirptas pirštas (gerai, kad ne per mano pamoką, o per tikybą  ax.gif ), pati sergu, blogai jaučiuosi... Taip kad savaitgalis labai reikalingas  blush2.gif

4u.gif sveik 4u.gif Klasės veiklas tai pildome, bet čia kalba ėjo apie savaitinės veiklos ir kasdienių temų pildymą
Atsakyti
Snaudale, matau, klaipėdska esi. Atvažiuok pas mane - parodysiu iš arti tą SMARTą. Dar ir pačiupinėt duosiu. mirksiukas.gif

Kaip gerai, kad jau penktadienis 4u.gif . Nuovargis oi kaip jaučias doh.gif . Turiu klasėj vieną "nerimailą". Gabus velniūkštis. O jau judrumas... doh.gif Aš jau laukiu atostogų.
Atsakyti