Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

[quote=eda77,2012 09 12, 18:17]
Sveikos, na tempai, vos spėju skaityt ir vytis jus karsta.gif

Iškilo klausimėlis: tai jūs pildot ir savaitės ugdomąją veiklą ir plius skiltis MANO PAMOKOS? Ar gerai supratau?

Su TAMO dirbame jau antri metai ir man jis visai patinka, sakyčiau net palengvina darbą.
Mes pildome tik skiltį savaitės ugdomoji veikla, ten surašydamos pasiekimus, t.y. ką vaikas turėtų pasiekti per savaitę. Skiltyje MANO PAMOKOS nepildome nieko. Taip nutarėme, nes ir popieriniame dienyne pildydavome ne kiekvieną dieną, o savaitei. Į paštą įmečiau pirmos klasės SAVAITĖS UGDOMĄSIAS VEIKLAS. Gal kam pravers.
Kiek prasčiau su vertinimu. Tėvai info manau gauna. Tačiau vaikams paskatinimai, įvertinimai pasakomi tik žodžiu. Aš buvau pasidariusi savo klasei knygeles, kur klijuodavau piešinukus su prierašais apie darbo atlikimą. Tik laiko šis darbas reikalavo nemažai, nors vaikams patiko.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 13, 21:20)
Aš turbūt esu antonimas žodžiui "smart"  blush2.gif  Girdėjau, kad yra tokios protingos lentos, bet dar niekad jų nemačiau. Mačiau mūsų paštuke daug medžiagos toms SMART lentoms. Noriu paklaust (tik labai nesijuokit), ar galima tą medžiagą per normalų kompiuterį matyt?

Taip. Aš lentos neturiu, bet galiu naudot. Tik kompiuteristo reik paprašyt smart programos, įsidiekt ir viskas.
Atsakyti

Mergaitės, o kaip su Riešuto mokytojo knyga 4 klasei? blush2.gif Gal kas nuskanavo?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 09 13, 20:26)
Pasiekimų knygelės vieną puslapį esu nusiuntusi į paštą. Jei domintų, galiu nuskanuoti ir daugiau, bet esmė matosi kaip vertiname.
Šiaip  labai rimta dirbti su jungtinėmis klasėmis ir pakol kas jokių pertraukų, kad galėčiau atsipūsti dar neturiu. Nežinau, gal ir adaptuosiuosi, bet pakol kas tai...

NINKUTE, gal galetum nuskanuot daugiau blush2.gif As visai pasimetus del knyguciu: nezinau, ka susikurt, medziagos daug, is vienos tas patinka, is kitos - kitkas, laiko ner, darbo daug, jegu neber doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2012 09 13, 20:33)
Mergaitės, o kaip su Riešuto mokytojo knyga 4 klasei?  blush2.gif Gal kas nuskanavo?

Labai atsiprasau del Riesuto knygos,jau pries savaite nuskanavau, bet neduoda issiust, per didelis failas. Mane Snaudale moke kaip patvarkyt, kad suskaidyt i mazesnes dalis, bet man ten kazkas nesigauna - adaptuota as toj srity blush2.gif Laukiu, savaitgaly gris mano vaikai, tada patvarkys si reikala mirksiukas.gif Atsprasau dar karta doh.gif
Papildyta:
Aš buvau pasidariusi savo klasei knygeles, kur klijuodavau piešinukus su prierašais apie darbo atlikimą. Tik laiko šis darbas reikalavo nemažai, nors vaikams patiko.
[/quote]

Gal placiau galetum papasakoti apie sias knygeles ax.gif Ogal issisaugojusi kokia turi? Sudomino mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 09 13, 20:28)
Sveika,

matyti galima, bet reikia turėti specialią programą.

O gal žinai, kokios programos reikia arba gal ir dar iš kur ją parsisiųst? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 13, 22:02)
O gal žinai, kokios programos reikia arba gal ir dar iš kur ją parsisiųst?  blush2.gif

Tokios programos būna kartu su specialia lenta ir kievienai mokyklai buna suteikiamas licencijos kodas. Čia aš pagelbėti nelabai galiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 13, 19:41)
Sveikos 4u.gif
Šiandien grįžau nusikalus. Penkios pamokos ir būrelis. Sėdžiu liežuvį iškišus, nieko nenoriu daryt. Tik miegot unsure.gif

Ir aš vos kojas pavelku....Dar su TAMO teks draugauti. Nepatinka jis man kol kas schmoll.gif Oi, nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 09 13, 21:33)
Tokios programos būna kartu su specialia lenta ir kievienai mokyklai buna suteikiamas licencijos kodas. Čia aš pagelbėti nelabai galiu  blush2.gif

Dėkui už informaciją
Atsakyti
Jau savaitgalis ant nosies, šiek tiek atsipūsim biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
penktadienis smile.gif pradinukes ilsisi... smile.gif net keista, kai tema taip zemai 4u.gif
Atsakyti
[quote=gitė,2012 09 13, 22:29]
[quote=eda77,2012 09 12, 18:17]
Sveikos, na tempai, vos spėju skaityt ir vytis jus karsta.gif

Iškilo klausimėlis: tai jūs pildot ir savaitės ugdomąją veiklą ir plius skiltis MANO PAMOKOS? Ar gerai supratau?

Su TAMO dirbame jau antri metai ir man jis visai patinka, sakyčiau net palengvina darbą.
Mes pildome tik skiltį savaitės ugdomoji veikla, ten surašydamos pasiekimus, t.y. ką vaikas turėtų pasiekti per savaitę. Skiltyje MANO PAMOKOS nepildome nieko. Taip nutarėme, nes ir popieriniame dienyne pildydavome ne kiekvieną dieną, o savaitei. Į paštą įmečiau pirmos klasės SAVAITĖS UGDOMĄSIAS VEIKLAS. Gal kam pravers.
Kiek prasčiau su vertinimu. Tėvai info manau gauna. Tačiau vaikams paskatinimai, įvertinimai pasakomi tik žodžiu. Aš buvau pasidariusi savo klasei knygeles, kur klijuodavau piešinukus su prierašais apie darbo atlikimą. Tik laiko šis darbas reikalavo nemažai, nors vaikams patiko.
[/quote]
Mes tik šiais metais pradėjom draugaut su TAMO, šiandien pavaduotoja informavo, kad turi būti pildoma savaitinė veikla ir mano pamokos, visos. doh.gif Tai parsivežiau darbelio namo
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 13, 21:56)

Gal placiau galetum papasakoti apie sias knygeles ax.gif Ogal issisaugojusi kokia turi? Sudomino mane 4u.gif

Į paštą išsiunčiau knygelę, kurią buvau padariusi savo pirmokėliams.

Tai buvo kaip skatinamoji priemonė vaikams ir tėvai kiekvieną dieną galėjo matyti vaikų elgesį mokykloje. Minusas knygelės tas, kad ne visada suspėdavau pagaminti paveiksliukus ir laiko pritrūkdavo elgesio žymėjimui. Juk pirmokiukai labai lėti. Galvoju bandyti su antrokais. Gal geriau pavyks.
Atsakyti