Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 13, 17:11)
Čia rašai dėl tos knygos, kur užsisakėm iš knygos.lt? Jau dešimt dienų praėjo. Kaip nėr taip nėr tos dovanos - knygos. Šnd jiems parašiau, kad nusivyliau jais. Keistai save reklamavo.  schmoll.gif

aha, bet mano koleges jau gavo blink.gif nesuprasi jų, o jums įvardijo kokią knygą gausit? nes man parašė "PAVOJINGI RYŠIAI ", nors drauge gavo "Prometėjo apgaulė"

oi, tiksliai knygos.lt, kaip man čia atrodė Pegasas doh.gif vos šiandien Pegase nereikalavau knygos lotuliukas.gif gerai kad susiturėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 13 rugsėjo 2012 - 18:51
Sveikos 4u.gif
Šiandien grįžau nusikalus. Penkios pamokos ir būrelis. Sėdžiu liežuvį iškišus, nieko nenoriu daryt. Tik miegot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 13, 19:19)
Gal jau siųsk  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ką gi, siunčiu. Gal nesupyks autorės.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 09 13, 19:41)
Sveikos 4u.gif
Šiandien grįžau nusikalus. Penkios pamokos ir būrelis. Sėdžiu liežuvį iškišus, nieko nenoriu daryt. Tik miegot unsure.gif

4u.gif aš po savo pirmokiškų darbų tik paskaitinėti čia berandu jėgų doh.gif kalbėti noro neberasta. Šiandien pasijautau išsunkta kaip citrina. Ir jau laukiu......atosogų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 13, 19:56)
Ką gi, siunčiu. Gal nesupyks autorės.

Jau paste. Naudokites.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 13, 20:05)
Jau paste. Naudokites.

Ačiū už operatyvumą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita12345 @ 2012 09 13, 18:47)
Sveikos mergaites:)
Norejau paklausti, kur galima gauti tą pažymėjimą , kuris suteikia teisę su vaikučiais važiuoti į ekskursijas?

Vilniuje tokius seminarus organizuoja UAB "Viskas darbdaviams". Smulkesnę informaciją išsiunčiau į paštą. Jau skelbiama registracija į artimiausią seminarą.
Atsakyti
1aviada, pasitikrink paštą, ką tik tau išsiunčiau laiškutį.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Norėjau paklaust, gal kas dalyvauja daugiašaliuose Comenius projektuose? Gal galėtumėt pasidalint patirtim, kaip suradot partnerius užsienio valstybėse?
Norėtųsi sudalyvaut kokiame projektėlyje, bet net nežinau nuo kurio galo pradėt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 13 rugsėjo 2012 - 20:20
QUOTE(1aviada @ 2012 09 12, 19:08)
Žiūriu kyla klausimų dėl elektroninio dienyno pildymo, o mums šiemet neviskas aišku ir dėl popierinio dienyno pildymo. Pvz.: integracinė savaitės tema - ką čia rašyti, juk dirbant pamokiniu būdu vienos temos visai savaitei nėra, o paaiškinimuose nurodyta, kad integracinę temą rašo visi. Dar netradicinio ugdymo dienas reikia fiksuoti bendrosiose pastabose, bet ten dar reikia rašyti ir daugiau dalykų, kaip viską sutalpinti?

Ruošdamasi pamokoms aš SMART lentai pasidarau kai kuriuos trumpus pamokos epizodus. Išsiunčiau į paštą "Atpažink medžių lapus". Parašykit, ar tokie trumpi pamokos epizodai kam naudingi?

Aš turbūt esu antonimas žodžiui "smart" blush2.gif Girdėjau, kad yra tokios protingos lentos, bet dar niekad jų nemačiau. Mačiau mūsų paštuke daug medžiagos toms SMART lentoms. Noriu paklaust (tik labai nesijuokit), ar galima tą medžiagą per normalų kompiuterį matyt?
Atsakyti
Pasiekimų knygelės vieną puslapį esu nusiuntusi į paštą. Jei domintų, galiu nuskanuoti ir daugiau, bet esmė matosi kaip vertiname.
Šiaip labai rimta dirbti su jungtinėmis klasėmis ir pakol kas jokių pertraukų, kad galėčiau atsipūsti dar neturiu. Nežinau, gal ir adaptuosiuosi, bet pakol kas tai...
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2012 09 13, 21:20)
Aš turbūt esu antonimas žodžiui "smart"  blush2.gif  Girdėjau, kad yra tokios protingos lentos, bet dar niekad jų nemačiau. Mačiau mūsų paštuke daug medžiagos toms SMART lentoms. Noriu paklaust (tik labai nesijuokit), ar galima tą medžiagą per normalų kompiuterį matyt?

Sveika,

matyti galima, bet reikia turėti specialią programą.
Atsakyti