Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(simba3 @ 2012 09 12, 21:56)
Age, 1aviada i musu bureli atvedziau as  ax.gif tai buvo pavasari, gal jau galim jai duoti musu stebuklinga rakteli? biggrin.gif Ji tikrai irode, kad to verta 4u.gif

Simba3, dar kartą ačiū, kad pakvietei mane prisijungti prie šio šaunaus būrelio ir ačiū, kad dabar pasiūlei suteikti raktelį.
Dėkoju ir visoms už palaikymą, pasistengsiu neapvilti.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 13, 18:42)
Simba3, dar kartą ačiū, kad pakvietei mane prisijungti prie šio šaunaus būrelio ir ačiū, kad dabar pasiūlei suteikti raktelį. 
Dėkoju ir visoms už palaikymą, pasistengsiu neapvilti.

Sveikinu gavus raktelį4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 09 13, 14:52)
oooo reikia ir man smile.gif
aš knygos iš Pegaso dar negaunu, kolegės jau šiandien turės, nors pati pirma užsiregistravau g.gif

Čia rašai dėl tos knygos, kur užsisakėm iš knygos.lt? Jau dešimt dienų praėjo. Kaip nėr taip nėr tos dovanos - knygos. Šnd jiems parašiau, kad nusivyliau jais. Keistai save reklamavo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 13, 19:11)
Čia rašai dėl tos knygos, kur užsisakėm iš knygos.lt? Jau dešimt dienų praėjo. Kaip nėr taip nėr tos dovanos - knygos. Šnd jiems parašiau, kad nusivyliau jais. Keistai save reklamavo.  schmoll.gif

aš irgi nieko negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 09 13, 15:33)
sveikos,
Noriu paklausti dėl pasiekimų knygelių: patiko kažkurios atsiųstos knygutės PASIEKIMŲ BANKAS psl, bet ten tik buvo lietuvių kalba, gal tokį PASIEKIMŲ BANKĄ turite ir matematikos?

Pasiekimų banką turiu. Tik jis žinoma ne mano. Atrodo mūsų pašte buvo (jei neklystu). O gal iš kažkur kitur gavau - nepamenu. Jei autorės neatsiras - galėsiu persiųsti aš.
Papildyta:
QUOTE(pusele30 @ 2012 09 13, 17:12)
Man irgi tas patiko, tik neaišku, kada jis pildomas: ar mokslo metų pabaigoje, ar pusmečio pabaigoje?

Mes tai pildėme tada, kai tik išmokdavome taisyklę ir vaikai įsitikindavo, kad jau ją moka. Man patiko, kad vaikai po ranka turėdavo tas taisykles ir bet kada galėdavo pažiūrėt, pasitikrint.
Atsakyti
Sveikos mergaites:)
Norejau paklausti, kur galima gauti tą pažymėjimą , kuris suteikia teisę su vaikučiais važiuoti į ekskursijas?

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 13, 18:19)

Jau gavau jų atsakymą. Rašo, kad turi daug darbo, bet knygas tikrai atsiųs biggrin.gif

QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 13, 18:27)
Mes tai pildėme tada, kai tik išmokdavome taisyklę ir vaikai įsitikindavo, kad jau ją moka. Man patiko, kad vaikai po ranka turėdavo tas taisykles ir bet kada galėdavo pažiūrėt, pasitikrint.

Man irgi patiktų. Reiks pasiieškot. Vaikams turėtų būt naudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita12345 @ 2012 09 13, 17:47)
Sveikos mergaites:)
Norejau paklausti, kur galima gauti tą pažymėjimą , kuris suteikia teisę su vaikučiais važiuoti į ekskursijas?

Mokykla užsako lektorių, kuris atvažiuoja į mokyklą. Išklausom paskaitos ir gaunam pažymėjimus
Atsakyti
Gaila, bet mūsų mokykla nesuinteresuota, kad būtų pakviestas lektorius. Pasake susiraskite pacios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 09 13, 18:27)
Pasiekimų banką turiu. Tik jis žinoma ne mano. Atrodo mūsų pašte buvo (jei neklystu). O gal iš kažkur kitur gavau - nepamenu. Jei autorės neatsiras - galėsiu persiųsti aš.

Gal jau siųsk blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 13, 18:19)

ir as negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikita12345 @ 2012 09 13, 18:19)
Gaila, bet mūsų mokykla nesuinteresuota, kad būtų pakviestas lektorius. Pasake susiraskite pacios g.gif

Tada teiraukis savo rajono/miesto švietimo centre.
Atsakyti