Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

QUOTE(simba3 @ 2012 09 12, 21:56)
Age, 1aviada i musu bureli atvedziau as  ax.gif tai buvo pavasari, gal jau galim jai duoti musu stebuklinga rakteli? biggrin.gif Ji tikrai irode, kad to verta 4u.gif

Tai vat vat, man ir atrodė, kad ji senbuvė lotuliukas.gif Aš už raktelį 1aviadai
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 12, 22:01)
Tai vat vat, man ir atrodė, kad ji senbuvė lotuliukas.gif Aš už raktelį 1aviadai

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 12, 23:05)

drinks_cheers.gif
Čia dėl raktelio suteikimo, kažkaip ne tą žinutę citavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 12 rugsėjo 2012 - 21:25
Labukas, dažnai paskaitinėju, bet parašyti jau nebeturiu jėgų.
Mes šiais metais bandysime ne Tamo, kitokį Dienyną. Gal kuri dirbat? Kas čia do velnias? Davė prisijungimo duomenis ir liepė bandyti, bet dar nėra laiko ir ....jėgų.
Mes užsisakėm jau ne pirmus metus knygeles iš Smaltijos leidyklos (visi plakatai), dar pridedame paaiškinimus ir naudojam, audito neturėjom, tai nežinom ar geros. Jei rasiu - įmesiu paštan.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 09 12, 22:36)
Labukas, dažnai paskaitinėju, bet parašyti jau nebeturiu jėgų.
Mes šiais metais bandysime ne Tamo, kitokį Dienyną. Gal kuri dirbat? Kas čia do velnias? Davė prisijungimo duomenis ir liepė bandyti, bet dar nėra laiko ir ....jėgų.

Mes dirbsim su MANO DIENYNAS.

Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2012 09 12, 21:56)
Age, 1aviada i musu bureli atvedziau as  ax.gif tai buvo pavasari, gal jau galim jai duoti musu stebuklinga rakteli? biggrin.gif Ji tikrai irode, kad to verta 4u.gif

Sveikos,

bandau taisyti padėtį smile.gif. 1aviada, laukiu tavo el. pašto adreso savo až. Manu, kad jau rytoj galėsi džiaugtis rakteliu.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 12, 19:08)

Ruošdamasi pamokoms aš SMART lentai pasidarau kai kuriuos trumpus pamokos epizodus. Išsiunčiau į paštą "Atpažink medžių lapus". Parašykit, ar tokie trumpi pamokos epizodai kam naudingi?

ech gaila, tik ryt galėsiu pažiūrėt unsure.gif namuose neturiu SMART programėlės

aš irgi už raktelį drinks_cheers.gif
Atsakyti

aš irgi už raktelį drinks_cheers.gif
[/quote]

Pritariu ir aš, reikia raktelį duot AVIADAI1 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaitės, labai dėkoju visoms už pasiūlymus dėl pasiekimų knygelių, bet kaip įjungti tą motoriuką, kuris padėtų bent kiek galvot g.gif Žiūriu, jau vaikai įsijungė į darbą, bet aš dar skrajoju blink.gif
Geros darbo dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės, negaliu nepasidalyti. Nusipirkau labai gerą knygą muzikos pamokai "Melodijos mokyklinei dūdelei", ten yra natelės ir pridėtas kompaktas, kuriame yra akompanimentų fonogramos kiekvienai dainelei. Tai mano ketvirtokai šiandien buvo sužavėti muzikos pamokoje.
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2012 09 13, 12:21)
Labas, mergaitės, negaliu nepasidalyti. Nusipirkau labai gerą knygą muzikos pamokai "Melodijos mokyklinei dūdelei", ten yra natelės ir pridėtas kompaktas, kuriame yra akompanimentų fonogramos kiekvienai dainelei. Tai mano ketvirtokai šiandien buvo sužavėti muzikos pamokoje.

oooo reikia ir man smile.gif
aš knygos iš Pegaso dar negaunu, kolegės jau šiandien turės, nors pati pirma užsiregistravau g.gif
Atsakyti
sveikos,
Noriu paklausti dėl pasiekimų knygelių: patiko kažkurios atsiųstos knygutės PASIEKIMŲ BANKAS psl, bet ten tik buvo lietuvių kalba, gal tokį PASIEKIMŲ BANKĄ turite ir matematikos?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 09 13, 14:33)
sveikos,
Noriu paklausti dėl pasiekimų knygelių: patiko kažkurios atsiųstos knygutės PASIEKIMŲ BANKAS psl, bet ten tik buvo lietuvių kalba, gal tokį PASIEKIMŲ BANKĄ turite ir matematikos?

Man irgi tas patiko, tik neaišku, kada jis pildomas: ar mokslo metų pabaigoje, ar pusmečio pabaigoje?
Atsakyti