Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės. 31 tema

Žiūriu kyla klausimų dėl elektroninio dienyno pildymo, o mums šiemet neviskas aišku ir dėl popierinio dienyno pildymo. Pvz.: integracinė savaitės tema - ką čia rašyti, juk dirbant pamokiniu būdu vienos temos visai savaitei nėra, o paaiškinimuose nurodyta, kad integracinę temą rašo visi. Dar netradicinio ugdymo dienas reikia fiksuoti bendrosiose pastabose, bet ten dar reikia rašyti ir daugiau dalykų, kaip viską sutalpinti?

Ruošdamasi pamokoms aš SMART lentai pasidarau kai kuriuos trumpus pamokos epizodus. Išsiunčiau į paštą "Atpažink medžių lapus". Parašykit, ar tokie trumpi pamokos epizodai kam naudingi?
Atsakyti
Paaiškinkit man žaliai ax.gif į katrą paštą reikia siųsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 09 12, 20:12)
Paaiškinkit man žaliai ax.gif  į katrą paštą reikia siųsti blush2.gif

Pirmame temos puslapyje parašyta, kad į pirmą paštą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 12, 21:19)
Pirmame temos puslapyje parašyta, kad į pirmą paštą  biggrin.gif

Tikra pradinuke doh.gif niekaip iki galo neperskaitau lotuliukas.gif išsiunčiau į antrą. Tai persiųsti? Ar palikti antram? g.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 12, 20:08)
Ruošdamasi pamokoms aš SMART lentai pasidarau kai kuriuos trumpus pamokos epizodus. Išsiunčiau į paštą "Atpažink medžių lapus". Parašykit, ar tokie trumpi pamokos epizodai kam naudingi?

Aišku naudingi biggrin.gif Dar pažiūrėk prie pasaulio pažinimo ir mano yra apie medžius. Tik ten trečiokams tai gal per daug tau g.gif

daivajazz man atrodo, kad visur pasižiūrima. Ras kas ieškos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 12 rugsėjo 2012 - 19:25
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 12, 20:24)
Aišku naudingi  biggrin.gif Dar pažiūrėk prie pasaulio pažinimo ir mano yra apie medžius. Tik ten trečiokams tai gal per daug tau g.gif

daivajazz man atrodo, kad visur pasižiūrima. Ras kas ieškos

Negaliu pažiūrėti, neturiu to stebuklingo raktelio.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 12, 20:28)
Negaliu pažiūrėti, neturiu to stebuklingo raktelio.

Atsiprašau, net nepagalvojau blush2.gif doh.gif
Atsakyti

Labutis, mes tai visada pirmokės darome pirmą bendrą susirinkimą salėje. Pasikviečiam mokyklos psichologę pakalbėti apie šiuolaikinius vaikučius ir jų auklėjimą (neužmirštant tėvams priminti, kad mokykloje vaikai mokomi, o auklėti privalo tėvai mirksiukas.gif ), dar ir logopedę, soc. darbuotoją, o tada jau keliaujame į klases. Ir tikrai kažkiek naudos būna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 12 rugsėjo 2012 - 19:59
QUOTE(1aviada @ 2012 09 12, 21:08)
Žiūriu kyla klausimų dėl elektroninio dienyno pildymo, o mums šiemet neviskas aišku ir dėl popierinio dienyno pildymo. Pvz.: integracinė savaitės tema - ką čia rašyti, juk dirbant pamokiniu būdu vienos temos visai savaitei nėra, o paaiškinimuose nurodyta, kad integracinę temą rašo visi. Dar netradicinio ugdymo dienas reikia fiksuoti bendrosiose pastabose, bet ten dar reikia rašyti ir daugiau dalykų, kaip viską sutalpinti?

Integracinės savaitės temas anksčiau pildydavom apačioj, nepamenu, kas ten buvo parašyta, bet virš darbo su klase. Šiais metais treniruojamės su el dienynu.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2012 09 12, 19:08)

Labai naudingi.
Aš taip pat SMARTui darau tik reikiamus momentus, dažnai tik ant greičio, nes laiko daug suvalgo.
Ko gero peržiūrėjus, nerasčiau visos pamokos nuo pradžios iki galo.
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2012 09 12, 18:35)

1 – 4  klasė  - 15 val.

Žmogaus saugos  bendroji programa

15 temų

mokomieji dalykai, klasės  valandėlės, projektinė veikla
Informuoju, kad pasikeitus programai, nebeliko priešgaisrinės ir civilinės saugos... Visas temas iš 2 priedo (turinio apimtis yra atskirai 1-2 ir 3-4 klasėms) reikia sudėlioti į atskirą lentelę. Ugdymo procese jas integruosime į dalykus, valandėles. Per metus turi būti 15 įrašų.

ačiū labai labai už informaciją.
Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2012 09 12, 14:57)
jei palauktum iki savaitgalio, atsiųsčiau. dar tik darysiu... laiko vis trūksta

P.S. nusiunčiau į paštą keletą anketų.

Palauksiu ir labai lauksiu... smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 09 12, 20:33)
Atsiprašau, net nepagalvojau blush2.gif  doh.gif

Age, 1aviada i musu bureli atvedziau as ax.gif tai buvo pavasari, gal jau galim jai duoti musu stebuklinga rakteli? biggrin.gif Ji tikrai irode, kad to verta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 12 rugsėjo 2012 - 20:58