Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

QUOTE(gyva_ugnis @ 2012 09 16, 23:46)
Aaa na aišku, labai dėkui  4u.gif

O Ryanairas priima Mastercard Debit ar irgi ne?

Nepriima... 4u.gif, tik bijau sumeluoti, bet man regis Swedbank išdavinėja debetines Mastercard korteles tinkančias internetiniams pirkimams, bet kuriuo atveju kortelės antroje pusėje turi buti CVV kodas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 09 16, 22:57)
Nepriima... 4u.gif, tik bijau sumeluoti, bet man regis Swedbank išdavinėja debetines Mastercard korteles tinkančias internetiniams pirkimams, bet kuriuo atveju kortelės antroje pusėje turi buti CVV kodas... 4u.gif

Supratau. Paskutinis klausimas: norime pirkti bilietus į UK. Jei mokėtume iš Neteller, tai vis tiek Ryanair pasiimtų kažkokį 6GBP mokestį už bilietą, nes skrydis į UK? O jei mokėtume tiesiai iš normalios kreditinės, tai tas mokestis tiesiog būtų nepriklausomai nuo to į kur skrendam?
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2012 09 16, 22:46)
Aaa na aišku, labai dėkui  4u.gif

O Ryanairas priima Mastercard Debit ar irgi ne?

Dukra su tokia kortele is swedbanko, kuri tinka internetu pirkti, apsimokejo bilieta, tek kazkokia jaunimo kortele, bet pavyko is kokio 4 ar 5 karto
Papildyta:
http://www.swedbank....debeto_korteles
va tokia
Papildyta:
Mokestis buvo ,skrido i uk
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2012 09 17, 00:16)
Supratau. Paskutinis klausimas: norime pirkti bilietus į UK. Jei mokėtume iš Neteller, tai vis tiek Ryanair pasiimtų kažkokį 6GBP mokestį už bilietą, nes skrydis į UK? O jei mokėtume tiesiai iš normalios kreditinės, tai tas mokestis tiesiog būtų nepriklausomai nuo to į kur skrendam?

Tik iš UK reikėtų mokėti tą mokestį mokant Prepaid... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tete2006: 16 rugsėjo 2012 - 22:52
su prepaid kortelem skrydis i uk ar i/is uk, perkant iskart i abu galus, neapsimokestina korteles mokesciu. is uk- mokestis atsiranda
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 09 17, 00:54)
su prepaid kortelem skrydis i uk ar i/is uk, perkant iskart i abu galus, neapsimokestina korteles mokesciu. is uk- mokestis atsiranda

Taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Rugsėjo 14 dieną bandžiau pirkti bilietus iš Ryanair, kelis kartus vis tvirtinau, bet man abu kartus rašė, kad skrydis nepatvirtintas, bandykite dar kartą ar kažkas pan. Šiandien pažiūrėjau, kad iš sąskaitos tą sumą visgi nuskaičiavo, bet į emeilą patvirtinimo neatsiuntė, bet ir nebuvo parašę, kad skrydis patvirtintas pirkimo metu. Bandžiau skambinti į ryanair atstovybę, bet nekėlė, turbūt nebedirba tokiu metu. Bandysiu rytoj. Bet vistiek labai įdomu, kaip čia išsispręs, gal yra taip kam nors buvę? g.gif
Atsakyti
patikrink per my bookings, view itinerary ir nereiks skambinet. jei rodys ref numeri su uzrasu CONFIRMED, vadinas, viskas ok. idomiau, ar uz ta pacia kelione pora kartu nenuskaiciuos uz tuos du bandymus
Atsakyti
sveiki, sakykite kaip pazymet, kad nereikalingas draudimas?? nu jie man automatiskai prideda ir neina atsisakyt jo.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 09 18, 20:02)
sveiki, sakykite kaip pazymet, kad nereikalingas draudimas?? nu jie man automatiskai prideda ir neina atsisakyt jo....  blink.gif

Toje vietoje, kur pasirenkama šalis(ties draudimo grafa) , pažymėti "Don't cover me". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 09 18, 21:11)
Toje vietoje, kur pasirenkama šalis(ties draudimo grafa) , pažymėti "Don't cover me". mirksiukas.gif

tai va kad as niekur nepasirenku nei salies nieko, nes nematau tiesiog tokios grafos... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 09 18, 21:02)
sveiki, sakykite kaip pazymet, kad nereikalingas draudimas?? nu jie man automatiskai prideda ir neina atsisakyt jo....  blink.gif

QUOTE(Caca* @ 2012 09 18, 21:11)

Dabar tai vadinasi "Travel without insure" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingusiaa @ 2012 09 18, 22:11)
tai va kad as niekur nepasirenku nei salies nieko, nes nematau tiesiog tokios grafos...  blink.gif

Prie pasenger ieskok. Tarp saliu pavadinimu pasirinkimo. Negaliu siuo momentu screeno paveikslo idet..
Atsakyti