Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

QUOTE(Nome @ 2012 09 16, 00:12)
Ačiū labai už atsakymą, teks savo Maestro paskolint. Dėkui už atsakymą.
Ai, tiesą, o kodėl tada tas rezervacijos kodas buvo nurodytas?

Taip, būtent su Visa Electron nurodo rezervacijos kodą, bet pinigų nenurašo, nes ji yra netinkama, ten kur taisyklėse nurodyta, tai yra UK išsiimta kortelė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 09 16, 08:21)
Taip, būtent su Visa Electron nurodo rezervacijos kodą, bet pinigų nenurašo, nes ji yra netinkama, ten kur taisyklėse nurodyta, tai yra UK išsiimta kortelė... 4u.gif

Turiu debetine VISA Electron kortele, papildomai SEB'e issiemiau VISA Virtuon, kad galeciau atsiskaitineti internetinese parduotuvese ir be problemu su ja pirkau Ryanair biletus.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 16, 04:07)
O Rynair puslapyje raso:
"Ryanair accept Visa and Mastercard credit cards and the following debit cards UK Maestro, Visa Connect, Visa Electron, Mastercard Prepaid Debit & Visa Delta for payment of your flights."

Taigi aiskiai parasyta, kad priima Visa Electron tik Anglijoj isduotas

QUOTE(Kenzo26 @ 2012 09 16, 10:44)
Turiu debetine VISA Electron kortele, papildomai SEB'e issiemiau VISA Virtuon, kad galeciau atsiskaitineti internetinese parduotuvese ir be problemu su ja pirkau Ryanair biletus.

Tai cia visai kas kita, taip, jos yra susietos, bet juk kai rasote korteles numeri, tai rasote Visa Virtuon numeri, kuri skirta internetiniams pirkimams, o ne Electron korteles numeri, nes jei rasytumet Electron, o ne Virtuon numeri, tai irgi neleistu atsiskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 16, 04:07)
Pasitikrinkite ar tas reervacijos nr galioja skiltyje Manage My booking, patikrinkite ar is saskaitos pinigai nuimti ir galiausiai skambinkites Rynairui  4u.gif

Ačiū, visiems, kas patarė ir paaiškino 4u.gif
Patikrinau rezervacijos kodą-tai jis negalioja, pinigai nuo kortelės nenuskaičiuoti. Užsakinėjau daabr su Visa kreditine-viskas tvarkoj. Ufff, buvau išigandusi truputėlį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 16 rugsėjo 2012 - 13:26
QUOTE(magute @ 2012 09 16, 06:40)
pamirsote UK pazymeti, kiek suprantu visoms tokioms UK kortelems

QUOTE(_Pandora_ @ 2012 09 16, 10:03)
Taigi aiskiai parasyta, kad priima Visa Electron tik Anglijoj isduotas

Cia kaip tam filmuke "paleisti negalima pakarti" doh.gif As supratau, kad tas UK prikabintas prie Maestro, o ne visu korteliu, t.y. "following debit cards (ir vardinam): UK Maestro, Visa Connect, Visa Electron...", o ne "following debit cards [from] UK: Maestro, Visa Connect, Visa Electron" ax.gif Juolab, kad pagal papildomas taisykles Mastercard prepaid skrydziams is JK netinka g.gif Aisku labai gincytis negaliu, nes mano patirtis butent su JK isduota Visa Electron 4u.gif
Svarbiausia viskas issisprende thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 16, 16:13)
Juolab, kad pagal papildomas taisykles Mastercard prepaid skrydziams is JK netinka 

tinka, tik suprantu, kad mokestį nuskaito?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 09 16, 14:37)
tinka, tik suprantu, kad mokestį nuskaito?

Aha, teisingai 4u.gif As tik isijauciau pykdama ant ju uz tuos mokescius, tai mano galvoj ta kortele ir "netinka" doh.gif Persiprasau uz (eilini) suklaidinima 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas pastaruoju metu bandė daryti pervedimą iš Swedbanko Mastercard Debit į Netellerį, kad pirktis iš Ryanair be mokesčių? Kažkodėl vis meta decline'ą...

Redaguoju žinutę, nes visai pasimečiau: doh.gif
norime pirkti bilietus į UK. Jei mokėtume iš Neteller, tai vis tiek Ryanair pasiimtų kažkokį 6GBP mokestį už bilietą, nes skrydis į UK? O jei mokėtume tiesiai iš Mastercard Debit, tai tas mokestis būtų nepriklausomai nuo to į kur skrendam?

Dėkui :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyva_ugnis: 16 rugsėjo 2012 - 21:02
QUOTE(gyva_ugnis @ 2012 09 16, 22:51)
Sveiki,

gal kas pastaruoju metu bandė daryti pervedimą iš Swedbanko Mastercard Debit į Netellerį, kad pirktis iš Ryanair be mokesčių? Kažkodėl vis meta decline'ą...

O ankščiau su tą pačią kortele gerai budavo, nes debeto kortą minit (man asmeniškai iš Swedbank neteko, nors kažkur skaičiau, kad jie turi debeto kortą, kuri tinkama internetiniams atsikaitymams, aš visada naudojuos SEB paslaugomis)?
Toks vaizdas, kad negalioja ši kortelė papildant sąskaitą Neteller... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 09 16, 22:00)
O ankščiau su tą pačią kortele gerai budavo, nes debeto kortą minit (man asmeniškai iš Swedbank neteko, nors kažkur skaičiau, kad jie turi debeto kortą, kuri tinkama internetiniams atsikaitymams, aš visada naudojuos SEB paslaugomis)?
Toks vaizdas, kad negalioja ši kortelė papildant sąskaitą Neteller... 4u.gif

Na gali būti... Bet neteller puspaly rašo, kad net Visa Electron tinka, bet iš jos irgi nepersiveda...
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2012 09 16, 23:03)
Na gali būti... Bet neteller puspaly rašo, kad net Visa Electron tinka, bet iš jos irgi nepersiveda...

Lietuviškos paprastos debetinės netinka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 09 16, 22:13)
Lietuviškos paprastos debetinės netinka... 4u.gif

Aaa na aišku, labai dėkui 4u.gif

O Ryanairas priima Mastercard Debit ar irgi ne?
Atsakyti