Va butent, esme yra CONFIRMED ar ne. Gali rodyti skrydzio info abiem atvejais
o ka as sakiau http://verslas.delfi...i...09791&com=1
QUOTE(whitey @ 2012 11 29, 13:08)
truputi neaisku. Nematau 6 EUR mokesčio , 2 proc nuo tranzakcijos yra.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 11 29, 14:44)
Tai nuo ryt matysis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 11 29, 13:47)
Tai nuo ryt matysis
tai kad jis visada buvo. Ir seniai buvo taikomas su nedidelem isimtim.
QUOTE(whitey @ 2012 11 29, 13:08)
ar dar liks įmanoma su mastercard prepaid ar netteler nusipirkti bilietus pigiau ?
QUOTE(Eighteen @ 2012 11 29, 12:44)
Žiūrėkite puslapyje aukščiau, turėtų matytis Flight Reservation Number: xxxxx ir Status: Confirmed.
aciu labai visiems uz pagalba , taip yra numeris ir Status: Confirmed bet apacioje parasyta:
BOOKING IS NOT CONFIRMED UNTIL YOU RECEIVE EMAIL ITINERARY.
e-maila visa isieskojau ir slamste ir siuksliadezeje tikrai laisko nera.
Check-in negaliu padaryti nes skrydis tik po 1men.
Sveikutės, aš su off topic klausimu. Norėjau paklaust kiek laiko užtruktų išsiregistruoti iš Heathrow oro uosto ir nuvykti į Lutoną? Gal kuriai teko taip persėsti? Kokiu transportu nuvykot? O gal galit pasakyt kur pasieškot info? Googlas netinka
QUOTE(dianytis @ 2012 11 29, 18:39)
Sveikutės, aš su off topic klausimu. Norėjau paklaust kiek laiko užtruktų išsiregistruoti iš Heathrow oro uosto ir nuvykti į Lutoną? Gal kuriai teko taip persėsti? Kokiu transportu nuvykot? O gal galit pasakyt kur pasieškot info? Googlas netinka
Info yra oro uostų tinklapiuose.
Aš jums nelabai pagelbėsiu, nes į/iš Heathrow skridau prieš 3 metus, iš Palmos su BMI, tai mano informacija gali būti pasenusi. Ką reiškia išsiregistruoti? Kiek pamenu, Heathrow ne vienas terminalas, iki kai kurių važiuoti reikia traukiniu. Aš važiavau tik su rankiniu, tai išėjau pakankamai greit. Aš važiavau į Stanstedo orouostą. Važiavau su National express autobusais. Jų stotis buvo prie mano terminalo. National express autobusai brangūs, bet nuvežė greit. Labai patogu pasirodė, nes niekur persėsti nereikėjo. Pažiūrėkite jų tinklapyje, yra kainos ir laikai, kiek maždaug kokiu dienos metu trunka kelionė.
O aš turiu klausimą dėl mokesčių:
Jei sakykim, dabar nusiperku bilietus, o bagažą užsakau vėliau, tai ar vėliau užsakydama bagažą, kažką papildomai mokėsiu (na, tie patys 6 eur "užslėptas" Administracinis mokestis ar pan)?
Galvoju, gal šiandien vis tik nusipirkti bilietus. Bet kortelėje trūksta pinigų.
Tad jei nekainuoja, pridėčiau tą bagažą vėliau.
Ne sveikute, bet del heathrow ir lutono tai net nesvarstyciau tokios idejos. Stansted/Luton- tai dar dar, o tuo marsrutu bus milziniski trafikai ir niekas garantijos del nuvykimo neduos, jei vaziuot masina/autobusu. Beje, google laaaabai geras pagalbininkas ir man pakuzdejo, jog traukiniu vaziuojant uzims apie 2val kelio. Nors i lutono oro uosta reiks autobusu vaziuot
Del papildomo bagazo pridejimo, tai taip, galima ir veliau ji pridet bei bent jau iki siol nereikejo papildomai moket. Bet sunku pasakyt, kokiu ten pakeitimu ryanair prisigalvojo ir kaip placiai jie bus taikomi
As isleidau visus pinigus. tinklapis vos sukasi. Visi taupo
Del papildomo bagazo pridejimo, tai taip, galima ir veliau ji pridet bei bent jau iki siol nereikejo papildomai moket. Bet sunku pasakyt, kokiu ten pakeitimu ryanair prisigalvojo ir kaip placiai jie bus taikomi
QUOTE(whitey @ 2012 11 29, 19:50)
Ačiū labai.
Na, einu ir aš pataupyti. Pridės tai pridės vėliau...
Ačiū merginos turėjau omenyje bagažo pasiėmimą ir pan. Visgi teks pasidaryti ilgesnį laiko tarpą tarp skrydžių. maniau per 8 val spėsim, bet veiksmas vyks naktį, o autobusų tuo metu mažai važiuoja. Nebent važiuoti taxi, kas manau gautųsi daug brangiau...
sveiki padekit dar, per ryanair puslapi randu savo bilietus bet ten parasyta
Flight Reservation Number: ****** Status:Confirmed
ka reiskia tas paskutinis sakinys, ir dabar nesuprantu ar nupirkau bilietus ar ne, e-mailo is ju negavau jokio.
Flight Reservation Number: ****** Status:Confirmed
ka reiskia tas paskutinis sakinys, ir dabar nesuprantu ar nupirkau bilietus ar ne, e-mailo is ju negavau jokio.