Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

Turiu klausimuka gal kas nors pagelbes.
Rezervavausi ryanair bilietus su prioritairy boarding. Dabar sugalvojau, kad reiktu uzsisakyti ir vietas lektuve, kadangi vyras ilgakojis. kazin jei uzsisakineciau vietas lektuve kompensuotu ta pirmenybini sodinima ar ne?. Skambinau mergaitem i ryanair tai sake, kad jos negali internetu. Bet vietoje kai uzsisakineji lektuve vietas(76lt) kainuoja, bet pirmenybini kompensuoja(maziau damoketi reikia).
Atsakyti
Seniau esu mates,kad paciam lektuve tas vietas budavo galima nusipirkt ir kaina su priority lyg 5£,be 10£. Aisku, nzn kaip dabar,bet galeciau penktadieni paklaust, kai busiu lektuve, kokia tvarka.zinoma,jei dar reiks

p.s. O tai jus ten abu teciai? wink.gif nes ziuriu 'tetis' raso 'mano vyras' biggrin.gif linxmai nuskambejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 21 lapkričio 2012 - 20:03
QUOTE(whitey @ 2012 11 21, 19:58)
p.s. O tai jus ten abu teciai? wink.gif nes ziuriu 'tetis' raso 'mano vyras' biggrin.gif linxmai nuskambejo

Sitas geras biggrin.gif Su visa tolerancija, klausima uzskaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2012 11 20, 15:42)
kelias kurortine kryptis jau paskelbė, bet kaži kada paskelbs dar papildomas kryptis?

O kokias kryptis jau paskelbe blush2.gif
Atsakyti

hihihi.gif

QUOTE(volkiene @ 2012 11 21, 20:46)
O kokias kryptis jau paskelbe  blush2.gif

Malta, Maljorka, Alicante.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 11 21, 20:46)
O kokias kryptis jau paskelbe blush2.gif
i Alikante, i Valeta ir i Maljorka
Atsakyti
Seniau esu mates,kad paciam lektuve tas vietas budavo galima nusipirkt ir kaina su priority lyg 5£,be 10£. Aisku, nzn kaip dabar,bet galeciau penktadieni paklaust, kai busiu lektuve, kokia tvarka.zinoma,jei dar reiks

viskas pagal paskutine mada lotuliukas.gif

ar butinai nikas turi buti moteriskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(super duper tetis @ 2012 11 21, 22:54)

nebūtinai, tiesiog dažniau vyrai "savinasi" žmonų nikus 4u.gif
Atsakyti
O kaip su tuo rankinio bagazo mokesciu? Jei dabar perkam bilietus, kol jo dar nera, o skrydis bus, kai jau ivesta, idomu, reikes primoketi? g.gif
Atsakyti
Kol kas nera jokio rankinio bagazo mokescio. Kam stresuot is anksto?! Ives, susimokesi vietoj ax.gif Daug dar dalyku 'turi ivesti'- mokami tualetai, papildomi mokesciai, jei esi 'per sunkus', stovincios vietos ir t.t. ir pan. Negi dabar dieta pradesi rupintis ar tena leksi pirkt?! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 22 lapkričio 2012 - 14:34
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 11 21, 21:21)
Sitas geras  biggrin.gif Su visa tolerancija, klausima uzskaitau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(super duper tetis @ 2012 11 21, 22:54)

Man tai butinai, nes vyras jei tarkim su moterisku niku butu, tai irgi atrodytu nekaip... rolleyes.gif
Atsakyti
grizta skrydziai i kauna nuo balandzio! london gatwickas, edinburgas, birmingemas, stokholmas skavsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 24 lapkričio 2012 - 08:53