Turiu klausimuka gal kas nors pagelbes.
Rezervavausi ryanair bilietus su prioritairy boarding. Dabar sugalvojau, kad reiktu uzsisakyti ir vietas lektuve, kadangi vyras ilgakojis. kazin jei uzsisakineciau vietas lektuve kompensuotu ta pirmenybini sodinima ar ne?. Skambinau mergaitem i ryanair tai sake, kad jos negali internetu. Bet vietoje kai uzsisakineji lektuve vietas(76lt) kainuoja, bet pirmenybini kompensuoja(maziau damoketi reikia).
Seniau esu mates,kad paciam lektuve tas vietas budavo galima nusipirkt ir kaina su priority lyg 5£,be 10£. Aisku, nzn kaip dabar,bet galeciau penktadieni paklaust, kai busiu lektuve, kokia tvarka.zinoma,jei dar reiks
p.s. O tai jus ten abu teciai? nes ziuriu 'tetis' raso 'mano vyras' linxmai nuskambejo
p.s. O tai jus ten abu teciai? nes ziuriu 'tetis' raso 'mano vyras' linxmai nuskambejo
QUOTE(whitey @ 2012 11 21, 19:58)
Sitas geras Su visa tolerancija, klausima uzskaitau
QUOTE(vikta @ 2012 11 20, 15:42)
kelias kurortine kryptis jau paskelbė, bet kaži kada paskelbs dar papildomas kryptis?
O kokias kryptis jau paskelbe
QUOTE(volkiene @ 2012 11 21, 20:46)
Malta, Maljorka, Alicante.
QUOTE(volkiene @ 2012 11 21, 20:46)
i Alikante, i Valeta ir i Maljorka
Seniau esu mates,kad paciam lektuve tas vietas budavo galima nusipirkt ir kaina su priority lyg 5£,be 10£. Aisku, nzn kaip dabar,bet galeciau penktadieni paklaust, kai busiu lektuve, kokia tvarka.zinoma,jei dar reiks
viskas pagal paskutine mada
ar butinai nikas turi buti moteriskas
QUOTE(super duper tetis @ 2012 11 21, 22:54)
nebūtinai, tiesiog dažniau vyrai "savinasi" žmonų nikus
O kaip su tuo rankinio bagazo mokesciu? Jei dabar perkam bilietus, kol jo dar nera, o skrydis bus, kai jau ivesta, idomu, reikes primoketi?
Kol kas nera jokio rankinio bagazo mokescio. Kam stresuot is anksto?! Ives, susimokesi vietoj Daug dar dalyku 'turi ivesti'- mokami tualetai, papildomi mokesciai, jei esi 'per sunkus', stovincios vietos ir t.t. ir pan. Negi dabar dieta pradesi rupintis ar tena leksi pirkt?!
QUOTE(Zilvinas75 @ 2012 11 21, 21:21)
Sitas geras Su visa tolerancija, klausima uzskaitau
QUOTE(super duper tetis @ 2012 11 21, 22:54)
Man tai butinai, nes vyras jei tarkim su moterisku niku butu, tai irgi atrodytu nekaip...
grizta skrydziai i kauna nuo balandzio! london gatwickas, edinburgas, birmingemas, stokholmas skavsta