ar nepamenat kada praeitais metai Ryanair jau paskelbė visus vasaros tvarkaraščius. pamenu kad sausio pradžioj jau jie buvo.
tai gal kokį gruodį juos ir paskelbė?
kelias kurortine kryptis jau paskelbė, bet kaži kada paskelbs dar papildomas kryptis?
ir kaip su Vilniumi - kaži bus iš jo skrydžiai į kurortus?
belieka laukt ir pamatysim, kas kur bus ir is kur. tik su lietuviu/baltarusiu 'entuziazmu' kartais tikrai buna pigiau pirkti keliones per kelioniu agenturas, nes ne ka ir sutaupai, skrisdamas tiesiogiai. nekalbu apie vienetinius atvejus, kur netycia kas rado.
tas pats galioja ne tik kurortinem kryptim su ryanair. patapo 'verslynykai' ir ryanair lietuvoj, kur prasai kiek nori, nes vis tiek perka
tas pats galioja ne tik kurortinem kryptim su ryanair. patapo 'verslynykai' ir ryanair lietuvoj, kur prasai kiek nori, nes vis tiek perka
QUOTE(whitey @ 2012 11 20, 18:10)
belieka laukt ir pamatysim, kas kur bus ir is kur. tik su lietuviu/baltarusiu 'entuziazmu' kartais tikrai buna pigiau pirkti keliones per kelioniu agenturas, nes ne ka ir sutaupai, skrisdamas tiesiogiai. nekalbu apie vienetinius atvejus, kur netycia kas rado.
du metus jau organizavomes patys (i Kosa ir I Roda), ir abu kartus musu 4 asmenu seimynai gavosi pigiau 40 proc., nei kad pirkti is agenturos
si karta irgi taip pat darysim
jei nesunku, imesk samata man i az. dekingas. nes esu mates kelioniu i roda su viskas iskaiciuota, 7d uz 800lt. tad, kazin ar dar verta vargti paciam. aisku, kelione buvo lyg geguze. bet netikiu, kad piko metu bus bilietu 'papigiai'
QUOTE(whitey @ 2012 11 20, 21:30)
nes esu mates kelioniu i roda su viskas iskaiciuota, 7d uz 800lt. tad, kazin ar dar verta vargti paciam. aisku, kelione buvo lyg geguze. bet netikiu, kad piko metu bus bilietu 'papigiai'
Kuri cia agentura tokiom kainom pardavinejo?
jei nesunku, imesk samata man i az. dekingas. nes esu mates kelioniu i roda su viskas iskaiciuota, 7d uz 800lt. tad, kazin ar dar verta vargti paciam. aisku, kelione buvo lyg geguze. bet netikiu, kad piko metu bus bilietu 'papigiai'
Tu pats isivaizduoji kokybe eurozonoj skrendant su 7 dienu ollinkliuzivu uz 230 eur arba nepilnus 29 eur dienai ? ar cia tik pasvajojai, kad matei tokias kainas ?
As uz 700 litu dviems turejau savaitei viesbuti Kose. Bet tik su pusryciais, kurie trecia-ketvirta diena kele lengva nevalinga krizenima: virti kiausiniai, desra, suris ir dzemas. Tiesa pats viesbutis ir neblogoj vietoj, ir svarus. Skrydis dar 800 litu dviems. Dar pervezimas... Tai ir gavosi ~800 litu uz B&B zmogui mus rugsejo pradzioj skrendant su Ryanairu. Neisivaizduoju kokybes, jeigu tai pasiulytu kelioniu organizatorius (kuris turetu dalintis pelnu su parduodancia kelioniu agentura) ta pacia kaina su AI. Yra dar ekonomine teorija apie ribinius kastus...
keliauta buvo su horizon travel. uzsakyta panasiu metu kaip dabar, geguzes men. aisku, buvusios kainos negarantuoja busimu
zilvinas75, nelabai supratau, ka turejai minty del kokybes. viskas ten buvo gerai. as ta ir kalbu, jog paciam renkantis ir viska delojantis, gaunas netgi brangiau uz prasciau.zodziu, lauksim ryanair kainu ir bus matyt. nors man tinka kryptys ir is uk, tad cia tokio vienos avialinijos dominavimo nesimato, o ir kainos nesikandzioja nekalbant jau apie tiesioginiu krypciu ivairove
zilvinas75, nelabai supratau, ka turejai minty del kokybes. viskas ten buvo gerai. as ta ir kalbu, jog paciam renkantis ir viska delojantis, gaunas netgi brangiau uz prasciau.zodziu, lauksim ryanair kainu ir bus matyt. nors man tinka kryptys ir is uk, tad cia tokio vienos avialinijos dominavimo nesimato, o ir kainos nesikandzioja nekalbant jau apie tiesioginiu krypciu ivairove
na, kadangi mes keliaujam su vaikais, tai žiūrim kad viešbutyje būtų ką veikti. mažiausiai 4*, AI ir imam 10-12 dienų. biški kitokį poilsį organizuojamės, ne už 800 lt.
sąmatų nedariau, tik pamenu kad kai keliavom į Kosą gegužės antroje pusėje 2011 metais 11 dienų už 4 lėktuvo bilietus plius bagažas buvo 2200 lt, viešbutis 5* AI 3500 lt. dar neįvykusios kelionės draudimas apie 220 ar 230 lt. kadangi nuo oro uosto iki viešbučio netoli, tai važiavom taxi (20 ar 25 eurai, nepamenu). tai viso gaunasi 6100 Lt. užsakinėjom kovo mėnesį. žiūrėjau vėliau kiek Novaturas siūlė (tas pats viešbutis su tokiu pat maitinimu, gegužės galas, tik kad vietoj musu 11 dienų, ten buvo 7 dienos). tai buvo 9800 lt mūsų šeimynai už 7 (ne 11) dienų.
2012 vasarą važiavom į Rodą 10 dienų gegužės viduryje.
už lėktuvo bilietus šį kartą mokėjom daugiau, nesigavo pagauti pigesnių - 4 bilietai su bagažu apie 3100 Lt, viešbutis apie 3700 Lt. Neįvykusios kelionės draudimas 230 lt. Viso 7030 lt. Novature tas pats viešbutis savaitei buvo siūlomas už 11 500 lt.
Mašiną nuomavomės visoms 10 dienų, nes viešbutis buvo toli nuo oro uosto. taip labiau apsimokėjo, negu organizuotis taxi ar shuttlebus'ą
tikrai dekui uz issamu aprasyma!
QUOTE(whitey @ 2012 11 21, 08:54)
as ta ir kalbu, jog paciam renkantis ir viska delojantis, gaunas netgi brangiau
Is savo patirties nelabai sutikciau, bet nesigincysiu
O as sakyciau, kad tai imanomas variantas, zinoma viska organizuojant patiems. Rasiau kazkada Maljorkos temoje, kad mums birzelio pradzioje 6d su AI gavosi nepilnai 600 Lt zmogeliukui Gyvenome vieno miegamojo apartamentuose keturiese. Taciau tai manau buvo kazkoks netyciukas, nes kiek ziurejau veliau, tai i ta viesbutuka kaina jau buvo didesne gyvenant dviems
Zinoma kelione buvo gan sunki, su persedimais ir ilgais laukimais oro uoste (bet be nakvyniu).
Bet kaina visus nepatogumus atpirko
Na taip, visur gi bus skirtingai, sutinku, tik paskutiniu metu pastebiu kazkokia 'panaceja', kad va imu 'pigius' bilietus, o visa kita jau nedaug kainuop. Tad tik pastebejau,jog kartais gausis pigiau, o kartais ir nelabai