QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 14, 20:31)
Kaip matau ne visai mane suprantat...gal neaiskiai issireiskiau...
Ka supratau, ta atsakiau, tikrai nesuprantu ka norite issiaiskinti, nes pas mane niekas nekliuva, viskas normaliai paskaiciuojama, imetete pavyzdi kur total paid 185.50LT, bet is kur atsiranda FX rate : 0.30863 EUR
Total Paid in card holders currency : 57.25 EUR
Va sito nesuprantu, cia jau konvertacija. Tai gal visgi mokate su eurine kortele? Pas mane po total paid sumos litais jokiu sumu eurais niekada nebuna, tad is kur tuos eurus istraukete, nesuprantu.
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 11 14, 20:31)
Ar jums leidzia nuimti varnele tarkim perkant bilieta is Frankfurto i Kauna? Arba Kaunas-Frankfurtas-Kaunas? Kaina perkant i abi puses rodo LTL, O bilieta Frankfurt-Kaunas tai paskaiciave savuoju topiniu kursu (konvertave). Na bet jau paskaiciuota LTL. Kaip ir anksciau daro ka nori.
Man neleidzia to padaryti nei su viena is 3 korteliu. Anksciau tokiu dalyku nebuvo.
Man neleidzia to padaryti nei su viena is 3 korteliu. Anksciau tokiu dalyku nebuvo.
Tai kainas i abu galus jei pirmas skrydis is LT visada rodo litais, o jei uzsakomas tik 1 skrydis is kokio Europos miesto i LT visada eurais/svarais, tai normalu, kad Kaunas-Frankfurtas-Kaunas kaina rodo litais, o Frankfurtas-Kaunas eurais, visada taip buvo. Jei kortele ne eurine, tai uzsakant skrydi Frankfurtas-Kaunas bus konvertacija, pasikartosiu-visada taip buvo. Bet, kaip ir visada, galima nuimti varnele-specialiai nuejau ir pasiziurejau, suvedziau korteles duomenis ir leido nuimti varnele.