QUOTE(_Pandora_ @ 2012 11 14, 20:54)
Nu tai jei perkate bilieta, kurio kaina nurodyta litais, o kortele EUR ar GBP, tai tada aisku, kad konvertuoja, neparasete su kokia kortele perkat, as juk ne aiskerege, sunku cia tada kazka atsakyti.
Bent kiek pirkau, jei kaina litais, tai tokia suma man bankas ir nuraso, pas mane kortele litais. Niekada nebuvo jokiu problemu, kad bankas daugiau litu nurasytu. Kitaip, kai korteles saskaita viena valiuta, o perkate kita, tada viena diena pinigai rezervuojami, o veliau nuskaiciuojama kita suma, nes kursas buna, kad kinta. As irgi perku Ryanair daug metu, litu is litu ir i litus niekada man nekonvertavo. Jei kaina eurais ar svarais, tai tada konvertuoja, visada nuimu varnele ir viskas, visada pavyksta ja nuimti. Jus man paaiskinkit, jei perkate bilieta litais, o kortele irgi litais, tai ka Ryanair siulo pakeisti litus i litus ir dar galima varnele nuimt, kad keistum litus i litus ne Ryanair kursu? Idomiu koks litu is/i litus kursas Ryanair ir ne Ryanair
Kaip matau ne visai mane suprantat...gal neaiskiai issireiskiau...
As konkretu klausima uzdaviau: Ar yra tokiu kuriems pastaruoju metu nuskaiciavo daugiau nei buvo parasyta galutine suma perkant litais?
Taip pat nurodziau konkrecius atvejus kada man leidzia nuimti varnele, kada ne. Normaliai paklausiau ar ir kitiems taip pat sistemoje leidzia ar neleidzia atlikti si veiksma.
Dalinai atsaket i si klausima, aciu. Jums viska gerai nuskaiciuoja.
Kitiems zinau budavo problemu. Anksciau taip pat vieniems normaliai budavo, kitiems ne (su tais paciais litais ne kita valiuta).
Kortele mano LTL.
Na tikrai nesu kvaila, rasiau apie konkretu atveji, netgi kelis kada man perkant bilieta LTL valiuta is saskaitos buvo nuskaiciuota daugiau. Kreipiausi i banka, o ten buvo paaiskinta kad tai Ryanair ir yra nemazai skundu. Kaip ir minejau tie skundai buvo ne vien tokiais atvejais kada paskaiciuojama daugiau perkant bilietus EUR valiuta.
Jus pasiziurekit i administravimo mokesti, kuris yra 6 EUR, o litais 22.80 LTL (taigi paskaiciuokit kokiu kursu paskaiciuota).
Del paties ale kovertavimo litu i litus ne taip mane supratot.
Tiek to...
Vienas is pvz. (cia ne siais metais buvo).
Gavau i email saskaita (bilietai buvo pirkti is LT i Vokietija):
PAYMENT DETAILS
********63.00 LTL Total Fare
*********0.00 LTL Taxes, Fees & Charges
********70.00 LTL Passenger Fee: Infant
********52.50 LTL Passenger Fee: Administration Fee
*******185.50 LTL Total Paid
FX rate : 0.30863 EUR
Total Paid in card holders currency : 57.25 EUR
Deja tuo metu saskaitoje buvo rezervuota ir nurasyta keliasdesimt litu didesne suma. Kaip matot vistiek rasoma suma ir LTL ir EUR. Mano atveju buvo paskaiciuota kaip Ryanair patogiau.
Panasu atveji nelabai seniai radau kitoje temoje. Tad matyt iki dabar tebevyksta tokios nesamones.
Ar jums leidzia nuimti varnele tarkim perkant bilieta is Frankfurto i Kauna? Arba Kaunas-Frankfurtas-Kaunas? Kaina perkant i abi puses rodo LTL, O bilieta Frankfurt-Kaunas tai paskaiciave savuoju topiniu kursu (konvertave).
Na bet jau paskaiciuota LTL.
Kaip ir anksciau daro ka nori.
Man neleidzia to padaryti nei su viena is 3 korteliu.
Anksciau tokiu dalyku nebuvo.