Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

QUOTE(Cobre @ 2012 11 07, 14:11)
tai su ispirktom viskas aisku juk. kalbejau apie kita varianta, kai tu isperkamu dar nei kvapo nebuvo.

Niekada nebuvo garantuotos vietos su priority. Galiojo ta pati taisykle- kas pirmesnis, tas gudresnis.

Del geltonu juostu dabar, tai i tas vietas, netycia, ileidziama tik pacioj pacioj pabaigoj, jei mato, jog lektuvas perpildytas. Kitaip, 3-4 eilese neleidziama sesti, o pabandzius, busi isprasytas, tad net nevertetu gaisti laiko. Didesne tikimybe gauti laisva vieta 1-2 eilej, nei 3-4, nes ju neuzpildymas susijes su lektuvo svorio balansu. Beje, apie tai kaip tik ir rasoma sio men Ryanair zurnaliuke, kuri dalina lektuve wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 08 lapkričio 2012 - 12:25
QUOTE(whitey @ 2012 11 08, 12:25)
Niekada nebuvo garantuotos vietos su priority. Galiojo ta pati taisykle- kas pirmesnis, tas gudresnis.

Na, parasiau tai, ka maciau mirksiukas.gif Ne 3-4 ten eile buvo. ten gale buvo uzimtos tos vietos.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 11 07, 14:33)
----
Skridom i Barsa neseniai, tai Vilniuje ispanu jaunimelis begute i lektuva leke  biggrin.gif

Bėgo tada ne tik jaunimėlis, bet ir bobutės lietuviškos po 100 kg. svorio, o prie laiptų vos neužspaudė manes su vaiku . Buvo gėda ir baisu žiūrėti, kaip moterys vyresnio amžiaus elgiasi doh.gif
Atsakyti
O as parasiau, kaip viskas istikruju vyko ir tiek. Na, nukrypimu nuo tvarkos tikrai nezinau, bet kad ju buvo- net neabejoju. Juk ir dabar pilna pvz, kur ir be skysciu maisiuku praeinama, ir didesniu ismatavimu rankinis bagazas tinkamas, etc. bet as ziuriu i tai, kas kelia maziausiai problemu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 08, 12:40)

Taip taip, jau senokai Ryanair svarste apmokestinti rankini bagaza, matyt po Wizzair pasiryzimo tai padaryti, rysis ir pats Ryanair. verysad.gif
Atsakyti
Na mano vargai su ryanair neisbaigia, bandziau ir antrakart pirkti priority , bet ir vel ERROR ismete. ar daznai taip buna su ryanair tinklapiu? ? blush2.gif
Atsakyti
gal pabandykit restartą,kartą man padėjo
Atsakyti
nepadejo restartas schmoll.gif na ka reikes trecia karta pirkti, baisu, nes tinklapis visalaik uzkimba jau ivedus banko kortelesw informacija, o is mano banko ryanair nuskaito pinigus per 3- 4 dienas (kad pinigai rezervuoti nerodo), kad nebutu paskui kad nuskaitys visus mano 3 bandymu pinigus doh.gif

bet jeigu tikrinant per manage my booking nerodo kad yra pirktas priority, bilietai po senovei su other q, tai gal neverta nerimauti? ir reiktu bandyti tol kol pavyks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 09 lapkričio 2012 - 10:27
QUOTE(jolzars @ 2012 11 08, 12:46)
Bėgo tada ne tik jaunimėlis, bet ir bobutės lietuviškos po 100 kg. svorio, o prie laiptų vos neužspaudė manes su vaiku . Buvo gėda ir baisu žiūrėti, kaip moterys vyresnio amžiaus elgiasi  doh.gif

drinks_cheers.gif pirma karta toki cirka pamaciau, kai buvo realiai begama ir dar taip sakyciau gana masinis startas buvo doh.gif biggrin.gif

QUOTE(whitey @ 2012 11 08, 12:47)
O as parasiau, kaip viskas istikruju vyko ir tiek. Na, nukrypimu nuo tvarkos tikrai nezinau, bet kad ju buvo- net neabejoju. Juk ir dabar pilna pvz, kur ir be skysciu maisiuku praeinama, ir didesniu ismatavimu rankinis bagazas tinkamas, etc. bet as ziuriu i tai, kas kelia maziausiai problemu  mirksiukas.gif

Na, taip, tu teisus, taisykles yra tokios, o kaip jau ten nutinka kazkur kazkam, tai ne taip jau ir svarbu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nusipirkau skrydį Kaunas-Bristolis 12.09. Bet dabar gavosi taip, kad paskubėjau doh.gif ir reiktų man pirmiausia į Dubliną nuskristi, t.y. reiktų skrydžio Kaunas-Dublinas 12.09. d. Ar įmanoma kažką keisti arba anuliuoti skrydį?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 11 09, 13:05)
Nusipirkau skrydį Kaunas-Bristolis 12.09. Bet dabar gavosi taip, kad paskubėjau doh.gif  ir reiktų man pirmiausia į Dubliną nuskristi, t.y. reiktų skrydžio Kaunas-Dublinas 12.09. d. Ar įmanoma kažką keisti arba anuliuoti skrydį?

Jau radau, galima keisti, kainuos 30 eurų...
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2012 11 09, 14:05)
Nusipirkau skrydį Kaunas-Bristolis 12.09. Bet dabar gavosi taip, kad paskubėjau doh.gif  ir reiktų man pirmiausia į Dubliną nuskristi, t.y. reiktų skrydžio Kaunas-Dublinas 12.09. d. Ar įmanoma kažką keisti arba anuliuoti skrydį?

Anuliuoti neanuliuosit, neskrisit tai neskrisit, pinigu niekas negrazins. Galit keisti i kita skrydi, bet reikes uz pati keitima sumoket nemazus pinigus ir dar primoketi kainu skirtuma tarp bilietu jei toks butu. Tuomet pigiau daznai buna pirkti nauja bilieta r viskas.

Ieikit i ryanair puslapi virsuje rasite Fees, ten juk visa papildomu mokesciu lentele yra. mirksiukas.gif
Mokesciai
Papildyta:
QUOTE(Ice @ 2012 11 09, 14:39)
Jau radau, galima keisti, kainuos 30 eurų...

Arba GBP (svaru), nes tai Anglija. mirksiukas.gif

Gal pigiau gautusi skrist i Bristoli o is ten i Dublina. Paziurekit kainu skirtumus ir laikus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 09 lapkričio 2012 - 13:50