Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

nemanau, kad taip paprastai ir pigiai prasisuksi. kiek pamenu, budavo mokestis uz keitima plius bilietu kainos skirtumas. ir taip, kiekvienam zmogui. tad, susumavus viska, dazniausiai pigesniu variantu budavo nauju bilietu pirkimas. bet del visa ko pasiteirauciau litcargus
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2012 10 29, 10:05)
Sveiki,
nesuprantu, ar man vienai nemeta skrydžių į Stokholmą? O gal iš vis atšaukti?

g.gif Ir man... Panašu, kad (bent jau žiemos sezonu) į Skavstą neskraidins verysad.gif
Atsakyti
Graziai cia Ryanair padure su savo Cashpassport prepaid kortele blink.gif Gavau emaila, jog nuo gruodzio 1d jai bus taikomas tas pats 6eur/sv mokestis doh.gif doh.gif Gerai, kad dar kita prepaid turiu
Atsakyti
Sveiki visi. Taigi man irgi nusimato kelione i Londona ( skrisiu pirma karta tai kazkaip baisu truputi ) Viskas butu kaip ir gerai, bet ramybes neduoda tai kad nemoku anglu kalbos, ir bijau kad gryztant i Lietuva galiu nesusigaudyti kur reikes ten eiti ( o paklausti tai nemokesiu ) nes kiek pasakojo tai ta laukino sale yra milziniska, o vartu ar ko ten labai daug... g.gif
Atsakyti
anglu kalbos nereikia. pakaks lenku biggrin.gif o jei rimciau, i/is kokio londono oro uosto skrendi?
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 11 04, 02:08)
anglu kalbos nereikia. pakaks lenku biggrin.gif o jei rimciau, i/is kokio londono oro uosto skrendi?

Skrisiu i London-Stansted ir is ten pat atgal i Lietuva. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2012 11 01, 21:46)
pas ja vaikystej yra sudege dokumentai,ir tais laikais isdave dokumenta kur vietoj gimimo menesio ir dienos 00.taip ir yra ir pase ir asmens kodas su nuliais.
aciu whitey 4u.gif bandziau prisiskambint i ryanair,bet nepavyko.
ir as manau,kad sistemoj negalesiu ivest 0,tai reikes parinkti data.

čia jau galvoju geriau pasiskambint pasiteiraut gal ką tokiu atveju daryt g.gif nors jie nelabai žiūri datų tų greičiausiai, bet o jei užklius už akių? na turės močiutė paaiškint tada kas ir kaip.

mes va vakar parskridom iš Pulos, na ne toks atvejis, bet biški buvo nesklandumų, kas keisčiausiai, kad kai atskridom į Kroatiją, tai man nieko, uždėjo antspaudus pase (ir iškrendant išskridimo datą) ir viskas ok, vyrui ir nieko nesakė, tik ilgiau tikrino ir klausinėjo, nes pas jį ID buvo, gal dėl to. bet kai jau skridom iš Pulos, prikibo prie vardo pavardės. Nes pas jį yra į vardo laukelį yrašyta "K... L... " sakykim, ir į pavardės laukelį "X". na nes iš ten kur jis kilęs, tokio dalyko kaip pavardės nėra, na žodžiu komplikuota. jei aš žiūriu tai man vardas būtų tas K.. o pavardė L. taip ir naudoja kitur, bet va pase yra ne taip. tai jie klausia, kokia pavardė, sako nėra pavardės, yra X į pavrdės laukelį, žodžiu kamantinėjo ten jiems neaišku buvo, tada pradėjo klaust gimimo data dar kas yra ant ID,galvojo gal kad pavogtas ar ką biggrin.gif bet kas keisčiausia, tai kad atvykstant nekilo klausimų, jau išvbažiuojant iš jų šalies tada pradėjo. nu bet po kokių 5 min. apklausos išsiaiškino.

Ir Charleroi (Belgijoj) daug kam tikrino su dėže, net ir mažiausias rankines. pasidarė griežtesni smile.gif
bet niekam nebuvo bėdų, visi turėjo reikiamus dydžius.
Atsakyti
QUOTE(dinamituxx @ 2012 11 04, 12:21)
Skrisiu i London-Stansted ir is ten pat atgal i Lietuva. smile.gif

man irgi butu naudinga si informacija, apie stansted oro uosta, kaip ten susigaudyti, kaip nepasiklysti ir surasti butent is kuriu vartu skrendama i vilniu. nes kai pirmakart atskridau reisu vilnius- londonas, buvau begalo pasimetusi, nezinojau ka daryti, baisiai suglumino tie metro kur tik atskridus reikia persesti ir kurie perveza jau i pagrindini pastata 4u.gif mat apie juos nieko nebuvau girdejusi , tiesiog aklai sekiau kur visi zmones eina, ir ejau paskui 4u.gif ar isskrendant atgal is londono i vilniu taip pat reikes pavazineti tais mini metro? blush2.gif
Atsakyti
klausykit, ar jums dažnai skyscanner ir azuot pateikia visiškai skirtingus maršrutus ir net tarpusavy nieko bendra neturinčius, ir vienas kito maršrutų net nerodo?
Atsakyti
na, stanstede viskas paprasta. jei skrendi su registruojamu bagazu, iskart iejes ziuri, kurioj zonoj yra aptarnaujamas tavo skrydis. zonos suzymetos raidem ir numeriais. raides matomos kampuose, ant viduj esanciu pertvaru. tad einat i ten. pridave, einat i saugumo zona. tas pats galioja skrendant tik su rankiniu bagazu. i ta zona iejimu yra gal kokia 10, tad paziuri kur maziau zmoniu ir ten eini. perejus ta zona, patenki i parduotuviu zona. cia galima sest prie ekrano ir stebet savo reiso vartu nr. jam pasirodzius, eini pagal zenklais nurodytas kryptis link tu vartu.
tiek. su traukinuku dazniausiai vaziuojama link 1-34 vartu, kiek pamenu, bet jis prie pat stoja. ir daznai vaziuoja. nebus bedos. ir siaip, i kauna/vilniu buna sociai skrendanciu, tad pamatysit link kur pajuda mase, kai tik atsiranda vartu nr. sekmes
Atsakyti
norejau paklausti, tiems, kas perka bilietus BE priority ir rezervuotu vietu, ant bilietu iskart po bruksniniu kodu rasosi OTHER Q ?

ar galima jau padarius check in vistiek rezervuoti vietas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 04 lapkričio 2012 - 19:55
Sveiki
Dariau chech-in,jau buvo padarytas,bet kur isisaugojau PDF neatidaro,raso error,egaliu atsispausdinti.kazin kame cia reikalas gal kas zinot? g.gif
Atsakyti