Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

na kas cia jums garantija kainai gali duot?! idomus mastymas. tyrinekit pasiula ir matysit
Atsakyti
QUOTE(juranda @ 2012 10 24, 21:25)
Sveikos 4u.gif
Iš Vilniaus į Lutoną, 2 žmonėm, sausio gale kaina su mokesčiais 430 lt. Ar dar laukt geresnės? Ar daro ši bendrovė kokias nuolaidas?

Na, as pvz buvau radus po 100 Lt/asm. pirmyn atgal. Tai, jei kainas stebesit - galit ir pigesniu variantu uzmatyt.. Bet jei reikia konkreciai datai - tai tikimybe palankiai kainai mazeja.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 10 23, 09:07)
Laba,

norejau paklausti ar i Dublina ir atgal i LT 2013m.sausio men. 7dienos kaina 326,- normali ar dar laukti geresniu paaiulymu.

dekui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manau, kad visai normali kaina, nelabai buna geru pasiulymu i Dublina. Nors pernai sausi buvo ir po 100 lt i viena gala, bet lb trumpai tokios kainos buvo ir ar bus siemet niekas nezino. Man tokia kaina atrodo normali rolleyes.gif Nors jei laikas nesvarbus, tai laukciau (ka as ir darau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 26 spalio 2012 - 09:46
Gal zinote kokiu laiku atsiranda skrydziu pavasarinems kelionems? Domina Malta, Rodas, Kos. Kada mazdaug jau ieskoti, kad butu gera kaina? Dabar balandziui dar man nieko neismeta.
Atsakyti
nemanau, kad kada gera kaina i kurortus bus. vien tik del ryanair politikos lt atzvilgiu bei visu noro patiems skrydzius pirktis. tokia jau realybe, kuria matau gan seniai
Atsakyti
Sveiki,
nesuprantu, ar man vienai nemeta skrydžių į Stokholmą? O gal iš vis atšaukti?
Atsakyti
as nesuprantu trecia diena kai uzsidedu skrydi ryairas man raso kad uzdaryti visas kitas paieskos sistemas, nes ale pas mane atidaryti daugiau nei 1 ryanairo langas... nu tikrai neatidarytas nei vienas daugiau... ka cia man daryt dabar?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 10 29, 13:35)
as nesuprantu trecia diena kai uzsidedu skrydi ryairas man raso kad uzdaryti visas kitas paieskos sistemas, nes ale pas mane atidaryti daugiau nei 1 ryanairo langas... nu tikrai neatidarytas nei vienas daugiau... ka cia man daryt dabar?

pas mane tas pats, tik dar seniau. kitą naršyklę bandžiau iš pradžių davė, paskui irgi nebe. dabar netikrinau net, atsibodo žaist
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 29, 15:13)
pas mane tas pats, tik dar seniau. kitą naršyklę bandžiau iš pradžių davė, paskui irgi nebe. dabar netikrinau net, atsibodo žaist

kazkokia nesamone....
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 10 29, 16:15)
kazkokia nesamone....

Man viskas gerai ir su Mozila ir su IE g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 10 29, 17:15)
kazkokia nesamone....

atsidarykite per "naujas nežinomas langas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2012 10 29, 12:35)

QUOTE(Vilienė @ 2012 10 29, 14:13)

koks nors cookies pravalymas gal padėtu
Atsakyti