Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

QUOTE(whitey @ 2012 10 21, 09:00)
vaidosee, apie dingimus kaune rankiniam bagaze, tai pirma karta girdziu,

bet tai as nesuprantu kaip galejo dingt butent is rankinio, jei ji turi su savim? tai kazkas is keleiviu ilindo gal i vidu, jei buvo kur uzkeltas toeleliau nuo sedimos vietos? kazkaip keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 10 21, 18:22)
bet tai as nesuprantu kaip galejo dingt butent is rankinio, jei ji turi su savim? tai kazkas is keleiviu ilindo gal i vidu, jei buvo kur uzkeltas toeleliau nuo sedimos vietos? kazkaip keista  g.gif

Nepastebėjau,kad ne taip mane supratot,dingo ne iš rankinio,o iš priduodam bagažo,kur 15 kg.
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2012 10 21, 19:14)
Nepastebėjau,kad ne taip mane supratot,dingo ne iš rankinio,o iš priduodam bagažo,kur 15 kg.

aaa nu cia mane whitey suklaidino, nes pakomantavo kaip apie rankini, tai ir as toliau blush2.gif
nu is priduodamo labiau realu, bet ir tai, jei imt imt daugiau jau ka, o dabar tik bloka cigareciu unsure.gif ar tikrai daugiau nieko netruksta?
na kaip bebutu kitam kartui bus pamoka bent spyneles uzdet kad taip paprastai neieitu..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 10 21, 19:54)
aaa nu cia mane whitey suklaidino, nes pakomantavo kaip apie rankini, tai ir as toliau  blush2.gif
nu is priduodamo labiau realu, bet ir tai, jei imt imt daugiau jau ka, o dabar tik bloka cigareciu  unsure.gif ar tikrai daugiau nieko netruksta?
na kaip bebutu kitam kartui bus pamoka bent spyneles uzdet kad taip paprastai neieitu..

Kad ir su spynele lengvai atidaryt tą lagaminą galima, va pavyzdys

kaip atidaryti užrakintą lagaminą
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 10 20, 21:36)
Na as kai skridau i Londona savaitgaliui su vaiku irgi paprase gimimo liudijimo ir taip pat jo neturejau. Beda ta, kad mano pavarde baigesi aite nors vaiko ir ta pati pavarde  doh.gif  taip pat daug skraidem ir niekada neklause to gimimo liudijimo, nuo to karto visuomet vezames ji  doh.gif  Bet cia juk ne Ryanair, o orouosto pasienio kontrole  g.gif 

Papildyta:
Cia taip pat ne Ryanair tikrina, o orouosto kontrole  4u.gif  Ryanair tiesiog tikrina bagazo dydi ir svori...
O del skirtingu orouostu normatyvu as jau seniau pastebejau pvz. vienuose esu macius, kad skysciu buteliukai nurodyti 100 ml. ir kremui 50 m. o kitamen jau kremui 30 ml. Vienuose net maciau galima veztis zirklutes manikiurines ir t.t. o kitame net lupu dazai nurodyti negalimas bagazas  g.gif

Tiek su Ryanair, tiek su Wizzair kiek skraidau, visada vezuosi manikiurines zirklutes, tai tikrai leistina taciau asmenys nuo sujungimo vietos neturi buti ilgesni nei 6 cm. Pora kartu paprase atidaryti kosmetine, pamate kaip zirklutes atrodo palinkejo geros keliones ir viskas. Siuos reikavimus nustato ne avialinijos, jos apskritai galioja skrendant oro linijomis. Teko ir i JAV ar Afrika skristi, visur ta pati tvarka, ne vien Europoje. Zinoma kai kur atskiri niuansai gali buti.
Na ir visokiu ''veikeju" oro uoste pasitaiko, bet del to ir pasigincyti galima butu.
Taciau...jei labai skubi tai dazniausiai gincytis nei laiko nei noro nebuna...ismeta zmones ir viskas. mirksiukas.gif

Daznai ir su vaikais keliaujam, niekad neprase gimimo liudijimo, nors kopijas visada turiu su savimi. Matyt del pavardziu neatitikimo (skirtingos) ar tokios pat pavardes galunes dazniausiai papraso pateikti papildoma dokumenta.
Papildyta:
QUOTE(justyte @ 2012 10 21, 22:58)
Kad ir su spynele lengvai atidaryt tą lagaminą galima, va pavyzdys

kaip atidaryti užrakintą lagaminą

Kas yra viso to reikaliuko meistrai tai labai greit ir imantrias spyneles atidaro.
Tarkim vykstant i JAV (cia gal kiek ir del perdeto saugumo) yra tarsi nerasyta taisykle, patarimas - registruoto bagazo neuzsegti spynele nes vistiek atidarys. Sedejau, juokiausi viename is oro uostu, sakau vat paimsiu ir uzsegsiu spynele. Ir kagi, atskridus pasiimu lagamina, o spynele paprasciausiai nukirpta. Viskas tvarkingai sudeta, niekas nedingo, bet tikrai buvo patikrinta. Matyt iskart kazkiek ir itarima sukelia - ka gi tu ten vezi. Zinoma ne visiems taip buna.

Atsiprasau gal kiek off topic, ne visai apie Ryanair. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 21 spalio 2012 - 22:31
QUOTE(grange @ 2012 10 21, 19:54)
aaa nu cia mane whitey suklaidino, nes pakomantavo kaip apie rankini, tai ir as toliau  blush2.gif
nu is priduodamo labiau realu, bet ir tai, jei imt imt daugiau jau ka, o dabar tik bloka cigareciu  unsure.gif ar tikrai daugiau nieko netruksta?

Tai va,kad tik vienas blokas,buvo du,buvo dvi 0,5 ,bonkutes brendžiuko,gerai,kad nors tas paliko,būčiau visai be lauktuvių nuvarius.
Aukštaitė-būtent,tai ir keista,kad mūsų pavardės vienodos,visiškai,abi -ytės,žodžiu baigiu apie tai,o kitiems patariu,visada turėti vaikų gimimo liudijimus,net jei pavardės sutampa,dėl bagažo nėra ką patarti,priklausys nuo to,ar ilgai Kaune dirbs tas,kuris maniškį patuštino doh.gif
Atsakyti
Na,gal del to,kad abi -ytes ir prisikabino. Jei sesuo vezas sese be tevu leidimo? Butu -yte/-iene,tai nemanau,kad kas kabintusi.
Del bagazo,tai man yra rankinis bei registruotas. Kadangi tokios info nebuvo,tad ir pamasciau apie rankini. Sorry, ka subalamutinau.
O atidarinejimas neblogas, reiks atsimint.juolab,labai elementarus wink.gif idomu,ka tokio dingimo atveju ryanair sakytu- isilauzimo zymiu nera,daiktu nera.kazin,ar atlygintu toki 'mistini dingima'? g.gif
Atsakyti
TAI NE REKLAMA 4u.gif kai rinkausi pirkt naują lagaminą, paklausiau kodėl šito tokie keisti užtrauktukai, kaip dvigubi - tada pardavėja man su tušinuku parodė ant kitos firmos lagamino tokį atidarymo būdą kaip filmuke kur justyte įkėlė, su šitais taip nesigavo. buvo labai netradicinė spalva jo, nukainuotas dar - tai nupirkau iškart, nes man kitokia nei juoda, ruda ar mėlyna spalvos jau privalumas, savo matau iš tolo

filmukas, kaip būna kai nepasiseka

http://www.youtube.c...h?v=yYPI5K0dsiU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 22 spalio 2012 - 15:35
Dėl pavardės tai man iškart pabrėžė faktą, kad aš aite ir jis negali žinoti kokį giminės vaiką galiu vežtis smile.gif planuoju pavardė trumpinti į galūnė e nes jau paskutinių metų dažnai susiduriu su nepatogumais sad.gif
Atsakyti
Laba,

norejau paklausti ar i Dublina ir atgal i LT 2013m.sausio men. 7dienos kaina 326,- normali ar dar laukti geresniu paaiulymu.

dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 22, 15:34)
TAI NE REKLAMA  4u.gif  kai rinkausi pirkt naują lagaminą, paklausiau kodėl šito tokie keisti užtrauktukai, kaip dvigubi  - tada pardavėja man su tušinuku parodė ant kitos firmos lagamino tokį atidarymo būdą kaip filmuke kur justyte įkėlė, su šitais taip nesigavo. buvo labai netradicinė spalva jo, nukainuotas dar - tai nupirkau iškart, nes man kitokia nei juoda, ruda ar mėlyna spalvos jau privalumas, savo matau iš tolo

filmukas, kaip būna kai nepasiseka

http://www.youtube.c...h?v=yYPI5K0dsiU

Tai štai kodėl tie lagaminai atrodo įprasti, bet kainuoja kiek daugiau, nei įprasti.
Puikus kainos ir kokybės santykis, mes dvejus turim, nebūčiau net pagalvojus bigsmile.gif Tarnauja tikrai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Iš Vilniaus į Lutoną, 2 žmonėm, sausio gale kaina su mokesčiais 430 lt. Ar dar laukt geresnės? Ar daro ši bendrovė kokias nuolaidas?
Atsakyti