QUOTE(more more @ 2012 10 11, 17:08)
Jau tikriausiai kazkada buvo klausiama, bet gal galetumet dar pasakyti, ar uzsakinejant bilieta ir irasius varda pavarde galuneje ne -čienė, o -ciene nebus klaida, nes ipadas kazkaip nedave kitaip parasyti. Aciu
taip ir reikia ,viskas gerai
QUOTE(ause makaliause @ 2012 10 11, 15:37)
man irgi ta pati ismeta, ir visi langai buna uzdaryti ir vistiek niekas nepadeda
tai as 2 dineas daviaus ,visi langai uzdaryti,nu viskas tvarkoj buvo.tai MB sake pandyk per google chrobe atsidaryt psl,tai tik per ji ir atsidariau.,o per mozilla niekaip.
aga man ir per chroma atidarineja, darbe per mozila, jau kelios dienos niekaip.
Vakar per mozila žiūrėjau tai viska gerai veikė.
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 10 08, 11:47)
Nesutinku, is manes karta Vilniuj ateme maiseli, kuris buvo labai arti reikalaujamu matmenu, bet va sako-per didelis. Dave ju maiseli, ne viskas tilpo, tai kas netilpo, teko ismesti.
Per šia kelione Iš/į Londono Stanstedas-Kaunas nelabai kreipe dėmesio į maisiukus, mačiau net Stanstede su bet kokiais ėjo. O tai ir esmė, kad anksciau tu maisiuku veltui duodavo, o dabar tai kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(Fruste @ 2012 10 08, 14:50)
Ka reiskia " batu atzvilgiu"
Mano batai ilgi, iki keliu buvo tai liepė nusimaut ir Kaune ir Stanstede, vyro rudeninius aulinius liepė nusimaut Kaune, Stanstede ne užkliuvo. Siaip Stanstede mačiau ilgus ir aukstakulnius ypač net trumpesnius visoms moterims liepdavo nusimaut.
QUOTE(mazu-le @ 2012 10 12, 23:20)
Per šia kelione Iš/į Londono Stanstedas-Kaunas nelabai kreipe dėmesio į maisiukus, mačiau net Stanstede su bet kokiais ėjo. O tai ir esmė, kad anksciau tu maisiuku veltui duodavo, o dabar tai kainuoja.
Nelabai supratau-cia man postas skirtas? Man tiesa sakant visai neidomu kaip jums kelioneje su maiseliais sekesi, jei pasiseke, tai viskas ok, bet niekada nesuprasiu ir nepateisinsiu tu, kurie sako, kad skyscius galima deti i bele kokius maiselius, taisykles yra taisykles, jei pasiseka, tai pasiseka, bet apstu pavyzdziu ir kai nepasiseka, net esu macius kai iki asaru keliautojai praso palikti skyscius (sampunus ir pan.), nes nezinojo apie taisykles arba dar geriau, pasako-'o mane kitame oro uoste praleido, tai ko cia jus prie mano sampunu kabinejates'
pritariu, tas su 'kitame oro uoste praleido' tai jau topu tampa.
beje, stanstede maciau, jog prie pat saugos dalino tuos skysciu maiselius nemokamai. aisku, gal cia buvo vienkartine 'akcija-atrakcija'
beje, Nuo balandžio iš Kauno oro uosto vėl
atnaujinami skrydžiai į Graikijos
kurortus Rodą ir Kosą.
beje, stanstede maciau, jog prie pat saugos dalino tuos skysciu maiselius nemokamai. aisku, gal cia buvo vienkartine 'akcija-atrakcija'
beje, Nuo balandžio iš Kauno oro uosto vėl
atnaujinami skrydžiai į Graikijos
kurortus Rodą ir Kosą.
Na taip, tema aplamai pasidarė "praleido-nepraleido". Prieš tai daugybę puslapių ką su kokiu lagaminu - vienur svėrė, kitur nesvėrė, vienur kišo į rėmą, kitur nekišo. Dar apie tai, kad kažkas skystį turėjo lagamine - neatėmė, dar kažkoki nelabai leistiną daiktą. Paskui, jau keli puslapiai vien apie maišelius kalba. Na suprasčiau, jei tai būtų bent jau 100 litų vertės investicija, tada gal ir pagalvotum - ai, pralįsiu, pavyks, na bet kai Droge už 2 litus su centais nusiperku 20 štukių 1 litro maišelių, specialiai pritaikytų skrydžiam, tai tikrai nebelabai suprantu diskusijos esmės ir prasmės. Yra taisyklės ir yra jų laužymas, kam patinka - prašom, gal pavyks, bet tai nereiškia, kad lygiai taip pat pavyks ir kitiem. Aš, pvz., noriu iš Paryžiaus sūrio parsivežti, nes mėgstu jį labai labai, žinau, kad kažkokie apribojimai yra, negalima. Gal rizikuosiu, gal ne, bet kaip pavyks - tai jau tik laimės dalykas. Sūnus prieš metus partempė rankiniam man to sūrio, bet tai nereiškia, kad visiem taip.
Dėl Koso ir Rodo džiuginantis dalykas, Coca-Cola iš Graikijos sprunka, tikėkimės su Ryanairu taip neatsitiks
Dėl Koso ir Rodo džiuginantis dalykas, Coca-Cola iš Graikijos sprunka, tikėkimės su Ryanairu taip neatsitiks
Ačiū kažkam ,kas apie Drogą užsiminė. Šian nusipirkau 20 maišelių už 2 litus su trupučiu.
tibe, tas 'kazkas'- komentaru auksciau tad aciu jole***
tikrai taip
atsiprašau, nepaskaičiau
atsiprašau, nepaskaičiau