Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

QUOTE(Fruste @ 2012 10 09, 11:36)
O papuosalus, na ziedas , grandinele , auskarai, reikia nusiimt pries patikra? g.gif

laikrodį, diržą, lankelį gali liept išssimti (per vieną skrydį iš Vilniaus man jis pypsėjo einant pro tuos metalo detektorių vartus, nes buvo metalinis). Dėl žiedų tiksliai nepamenu (atgal be jų skridau, o į priekį berods liepė nusiimt)...
Atsakyti
QUOTE(Fruste @ 2012 10 09, 13:36)
O papuosalus, na ziedas , grandinele , auskarai, reikia nusiimt pries patikra? g.gif

Antalijos oro uoste moteriškės krūtinė pypsėjo. Ir per vartus einant, ir rankiniu detektorium tikrinant doh.gif
Atsakyti
Vakar skridau iš Kauno į Osla, buvau su žiedais ant rankos niekas nepypsėjo. Tik batus liepė ir man ir vaikui nusimauti.
Atsakyti
Dabar dar pagalvojau jei vaiko kelnes-kombinzonas su metalinem sagtim , tai irgi gali pypset.
Atsakyti
QUOTE(Fruste @ 2012 10 09, 12:26)
Dabar dar pagalvojau jei vaiko kelnes-kombinzonas su metalinem sagtim , tai irgi gali pypset.

vakar vaikas iš Kauno pro vartus eidamas pypsėjo, tai tik aptikrino ir viskas. Jis vargšas nusigando, bet tikrintojai atsargiai tikrino. Manau, kad galėjo akiniai pypsėti, nes jų buvo nenusiėmęs berniukas. O ir kaip tyčia visiems vyrams, ėjusiems pro vartus, vakar ryte pypsėjo vartai biggrin.gif
Atsakyti
Nu tikiuos viskas bus gerai mums.Aciu uz atsakymus 4u.gif
Visiems geru skrydziu, sklandziu patikru,susitiksim po savaites smile.gif
Atsakyti
Dar viena kryptis is Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 10 09, 13:28)
vakar vaikas iš Kauno pro vartus eidamas pypsėjo, tai tik aptikrino ir viskas. Jis vargšas nusigando, bet tikrintojai atsargiai tikrino. Manau, kad galėjo akiniai pypsėti, nes jų buvo nenusiėmęs berniukas. O ir kaip tyčia visiems vyrams, ėjusiems pro vartus, vakar ryte pypsėjo vartai  biggrin.gif

Mano mažoji irgi pypsėjo kažkodėl, nors nei akinių, nei diržo neturėjo, tik drabužiukai, be jokių metalinių sagų g.gif Pašaukė moterį, tikriausiai todėl, kad mergytė, patikrino, irgi atsargiai, švelniai, ir praleido smile.gif
Atsakyti
laba, noreciau paklaust,kodel ryanair neduoda chekint bilieto? verysad.gif
stai ka raso Errors Detected!

You have more than one Ryanair booking page open, this can lead to booking errors. Please close all Ryanair booking pages and start again.
...kaip suprast?
Atsakyti
Imant paprastai, reik pradzioj visus narsykles langus uzdaryt ir tik po to jau atsidaryt ryanair puslapi
Atsakyti
man irgi ta pati ismeta, ir visi langai buna uzdaryti ir vistiek niekas nepadeda
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2012 10 09, 17:08)
Pašaukė moterį, tikriausiai todėl, kad mergytė, patikrino, irgi atsargiai, švelniai, ir praleido  smile.gif

aha, vyrus tikrina vyrukai, o moteris - merginos, kadangi kitaip gali apkaltint seksualiniu priekabiavimu, jei kur ne(pa)tinkamai užčiupins laugh.gif

dėl bilietų pirkimo klaidos - ar negali būti, kad išmeta kokį nors atskirą "Pop out" (ne paties atidaromą, bet automatiškai sistemos atidaromą) langą, susijusį su Ryanair bilietų užsakymo sistema? nes klaida tai aiški - yra daugiau, nei vienas bilietų užsakymo langas atidarytas...
Atsakyti