Laba,
Ar galima rankiniame bagaže vežtis sudedamą skėtį?
Laba diena, gal kas susidurete - ar imanoma (jei taip,tai -kaip) gauti saskaita faktura imonei is Ryanair uz bilietus?? nu ieskau, nerandu.
Kauno mergos sako - eik i kasa, ten israsys.
Vilniuj nuejau i kasa - mergos sako internete galima issirasyti
per googlus,pagalbas ieskojau, neradau
Kauno mergos sako - eik i kasa, ten israsys.
Vilniuj nuejau i kasa - mergos sako internete galima issirasyti
per googlus,pagalbas ieskojau, neradau
QUOTE(gavrošas @ 2012 10 06, 09:59)
taip.
(tik galvoju kaip tas sudedamas skėtis atrodo?
bet šiaip bet kokį skėtį galima
nu bet tai kas vešis išskleistą skėtį nu nesvarbu...
O kaip ir kur galima butu gauti ta stebuklingaja MasterCard PREPAID kortele?
QUOTE(Jelenka @ 2012 10 06, 18:20)
Registruojatės https://www.moneyboo...ads/mastercard/, jei tinka sąlygos užsisakot ir atsiunčia į namus.
QUOTE(Jolė*** @ 2012 10 06, 20:59)
Registruojatės https://www.moneyboo...ads/mastercard/, jei tinka sąlygos užsisakot ir atsiunčia į namus.
Aciu. Kol kas nusprendziau pabandyti per neteller uzsisakyti. Paziuresim, kaip seksis.
QUOTE(Fruste @ 2012 10 05, 10:51)
Kas ten del maiseliu skysciam klauset tai pati vakar pirkau maximoje , ten kur visi kepimo popieriai , folijos buna. 15vnt maiseliu 18x25, kainavo 1,99lt
Iš Lietuvos išleis su bet kokiu maišeliu, net ir iš Maximos pirktu, bet pvz iš Londono Stanstedo aerouosto jeigu maišelio matmenys netiks, teks pirti pačiame orouoste Geriau pirkti LT, čia tik 2Lt, o Londone 1 svaras
QUOTE(Jelenka @ 2012 10 06, 19:20)
O dar ja galima apmokėti, ar ji tinka? Aš turėjau bet paskutinius du kartus bandžiau atsiskaityti ir išmetė pranešimą, kad neatpažįstama kortelė Praėjusį mėnesį baigėsi jos galiojimas tai net neprasitęsiau
Papildyta:
QUOTE(doska @ 2012 10 04, 12:21)
o kaune buna maisiuku skysciams, ar reikia savo turet? nes vilniuj tai zinau, kad tikrai yra.
nemačiau atsakymo į šį klausimą, tai atsakau. Taip yra ir Kaune, prie pat įėjimo kur tikrina bagažą, bilietus
QUOTE(mazu-le @ 2012 10 07, 12:58)
O dar ja galima apmokėti, ar ji tinka? Aš turėjau bet paskutinius du kartus bandžiau atsiskaityti ir išmetė pranešimą, kad neatpažįstama kortelė Praėjusį mėnesį baigėsi jos galiojimas tai net neprasitęsiau
Pirkom rugsėjo mėnesį bilietus, puikiausiai suveikė, taxų nepriskaičiavo
QUOTE(mazu-le @ 2012 10 07, 13:58)
Iš Lietuvos išleis su bet kokiu maišeliu, net ir iš Maximos pirktu, bet pvz iš Londono Stanstedo aerouosto jeigu maišelio matmenys netiks, teks pirti pačiame orouoste Geriau pirkti LT, čia tik 2Lt, o Londone 1 svaras
jei pasiseks - man Kaune maximinius atėmė, davė pagal standartus maišelį
Laba
Ar yra tokiu, kuriems teko pasilikti nakciai London (Stansted) oro uoste?
Ir pati esu siame oro uoste buvusi bet nelabai prisimenu kaip ten reikalai su kedemis, suolais, ar galima butu numigti... Lyg ir neuzdaro sio oro uosto nakciai, anksciau berods ir parduotuve ilgai dirbdavo.
Labai buciau dekinga uz suteikta info.
Pabandysiu dar info internete paieskoti bet lietuvaiciu patirtis butu tikrai naudinga.
Ar yra tokiu, kuriems teko pasilikti nakciai London (Stansted) oro uoste?
Ir pati esu siame oro uoste buvusi bet nelabai prisimenu kaip ten reikalai su kedemis, suolais, ar galima butu numigti... Lyg ir neuzdaro sio oro uosto nakciai, anksciau berods ir parduotuve ilgai dirbdavo.
Labai buciau dekinga uz suteikta info.
Pabandysiu dar info internete paieskoti bet lietuvaiciu patirtis butu tikrai naudinga.