Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

QUOTE(Jelenka @ 2012 10 04, 15:42)
O kiek dabar kainuoja ta rezervacija? Tiesa, viename sename straipsnyje sia tema raso, kad negalima rezervuoti vietos keleiviams su vaikais iki 16 m. Netiesa reiskias?

Siaip maniske ir pasedes gal viena. O infantas, tikriausiai, nesutiks vietoje sedeti smile.gif

Aš pirkau antroje eileje tai man leido su vaiku ten per viduri lektuvo tai neleido nes nes 16m. 38lt vienam žmogui. Lyg.
Atsakyti
Kas ten del maiseliu skysciam klauset tai pati vakar pirkau maximoje , ten kur visi kepimo popieriai , folijos buna. 15vnt maiseliu 18x25, kainavo 1,99lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 10 04, 12:36)
Dabar supratau.Aciu ,mergaites.

Kaip visada, berniukus ignoruoja sad.gif

Del rezervavimo su vaiku, tai garantuotai galima 2ABC. Va del 2DEF kartais leidzia, kartais ne. Cia personalas. Nezinau, ka meta kompas. Pabandykit ir bus aisku.

Del 'verkianciu vaiku', tai nereiketu taip jau dramatizuoti visko. Keleiviai buna geranoriski. Aisku, jei skrendama su 4 vaikais ar puse lektuvo- vien su vaikais, tai, zinoma, bus sunkiau. Bet tai labiau galioja poilsinems kelionems, kai seimomis judama. Tada, tikiu, visko pasitaiko, nes visi vienodi ir nepavyks 'pagal save' visus surikiuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 05 spalio 2012 - 11:14
QUOTE(volkiene @ 2012 10 04, 13:30)
Ilipus i lektuva pasako kad pirmos trys ir paskutines trys eiles yra uzimtos ir jose sestis negalima (kaip suprantu jose dazniausiai perka vietas)

Idomu kodel tik tos vietos? Gal ten didesnis tarpas tarp eiliu ir gauni daugiau vietu kojoms?

Siaip skaiciau, kad paskutines eiles skaitos saugiausios, bet ten kaip krato per oro duobes. schmoll.gif As kai su vaiku skraidau, tai daznai gaunu ten vieta, bet jauciu ne tiek del saugumo, o tam kad jei vaikas triuksmaus, tai jo negirdetu. Ir siaip sako, kai pakrato tai greiciau uzmiega doh.gif
Atsakyti
Ar vezimeliai skrenda nemokamai iki kokio vaiko amziaus? Ar tik kudikiams iki 2 metu?
Su mumis skris jau 2 metu ir 4 metu vaikai. Ar leis du vezimus veztis nemokamai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2012 10 05, 12:09)
Kaip visada, berniukus ignoruoja sad.gif

Del rezervavimo su vaiku, tai garantuotai galima 2ABC. Va del 2DEF kartais leidzia, kartais ne. Cia personalas. Nezinau, ka meta kompas. Pabandykit ir bus aisku.

Del 'verkianciu vaiku', tai nereiketu taip jau dramatizuoti visko. Keleiviai buna geranoriski. Aisku, jei skrendama su 4 vaikais ar puse lektuvo- vien su vaikais, tai, zinoma, bus sunkiau. Bet tai labiau galioja poilsinems kelionems, kai seimomis judama. Tada, tikiu, visko pasitaiko, nes visi vienodi ir nepavyks 'pagal save' visus surikiuoti

pritariu, kad labiau verkiantys ir atskirti vaikai tinka kur poilsines keliones. skridau i DE, Suomija, norvegija, kazkaip nepasitaike, gal todel, kad nebuvo pilni lektuvai. tik viena karta i UK kai buvo pilnas lektuvas moteriske paskutine su 2 vaikais ilipo ir kategoriskai atsisake sesti atskirai be vaiku, tai jau personalas persodino keleivius ir atsirado 3 laisvos vietos salia. dar jie taresi, kad galbut sodins ten kur priekyje vietos, bet issisprende.
Atsakyti
Sveiki ir aš užsukau su klausimu:
Ar galime bagaže,ne rankiniam,gabentis aerozolinius vaistus,čia manes paprašė ,kad atskraidinčiau,bet suabejojau,į rankinį bagažą,sakyčiau tikrai negalima,bet į papildomą?
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2012 10 05, 16:59)
Sveiki ir aš užsukau su klausimu:
Ar galime bagaže,ne rankiniam,gabentis aerozolinius vaistus,čia manes paprašė ,kad atskraidinčiau,bet suabejojau,į rankinį bagažą,sakyčiau tikrai negalima,bet į papildomą?

manau be problemų į bagažą, aš astmos inhaliatorių visad imu į saloną, turiu rankinuke, nėra paprašę jį išmesti - bet ar nenusižengiu taisyklėms, nežinau. aš tiesiog bijočiau be inhaliatoriaus skrist, viet todėl, kad man astmos priepolis kartais tarsi iš niekur kyla
Atsakyti
Aciū Vilienė 4u.gif
Tada,dar vienas klausimukas blush2.gif ,pirkau bilietą sau ir dukrai-ne infant jau,bet ji susirgo,nežinau,kaip bus po savaitės,bet jei ji nepasveiks,negalės skristi su manim,tad ar galiu aš skristi viena,jei ant manes pirkti du bilietai?
Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2012 10 05, 14:01)
Ar vezimeliai skrenda nemokamai iki kokio vaiko amziaus? Ar tik kudikiams iki 2 metu?
Su mumis skris  jau 2 metu ir 4 metu vaikai. Ar leis du vezimus veztis nemokamai? 4u.gif

esu skridus su 4m ir 5m mergyte,su vezimeliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidosee @ 2012 10 05, 17:40)
Aciū Vilienė 4u.gif
Tada,dar vienas klausimukas  blush2.gif ,pirkau bilietą sau ir dukrai-ne infant jau,bet ji susirgo,nežinau,kaip bus po savaitės,bet jei ji nepasveiks,negalės skristi su manim,tad ar galiu aš skristi viena,jei ant manes pirkti du bilietai?

tikrai galesit skristi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2012 10 05, 16:01)
Su mumis skris  jau 2 metu ir 4 metu vaikai. Ar leis du vezimus veztis nemokamai? 4u.gif

Vežimėlius nemokamai galima skraidintis iki tokio amžiaus, iki kokio vaikui reikia.
Turėtų leist.
Mums su vienu vyresniu vaiku leido skraidintis vežimuką nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiduke @ 2012 10 05, 16:01)

Vienam vaikui vienas vezimukas. Mes skridom su vaiku virs 3 metu ir su vezimuku. Pries tai skambinau i Litcargus ir patvirtino, kad galima tad jokiu problemu nebuvo.
Vezimuka galima atiduoti ten kur reg. bagaza priduoda arba prie laiptu i lektuva - kaip patogiau. Pasiimat prie laiptu kai islipat
Atsakyti