Įkraunama...
Įkraunama...

RYANAIR - 15 tema

Laba diena.
Jei nesunku paaiskinkite mergaites kuo skiriasi nusipirkti vieta lektuve ,kai darai check in nuo priority? tas priority kainuoja ir vietos pirkimas irgi kainuoja kiek as suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diari: 04 spalio 2012 - 10:57
o kaune buna maisiuku skysciams, ar reikia savo turet? nes vilniuj tai zinau, kad tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2012 10 04, 11:56)
Laba diena.
Jei nesunku paaiskinkite mergaites kuo skiriasi nusipirkti vieta lektuve ,kai darai check in nuo priority? tas priority kainuoja ir vietos pirkimas  irgi kainuoja  kiek as suprantu.

Priority tai pirmumo teisė praeiti pro vartus, bet realiai kiek aš mačiau, tai vis tiek visi kartu po to laukia , o vietos tai jau nupirkot ir jūsų.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 10 04, 12:33)
Priority tai pirmumo teisė praeiti pro vartus, bet realiai kiek aš mačiau, tai vis tiek visi kartu po to laukia , o vietos tai jau nupirkot ir jūsų.

Aciu ,as tai suprantu ,bet vis del to)))jei as nupirksiu vieta lektuve,tai ka laimi tie zmones kurie turi priority ,jei net jie ir ieina pirmi i lektuva,pvz uzima vieta kur nori ,o ta vieta paaskes kad ispirkta kito zmogaus?Tikiuosi as gerai isdesciau savo minti))),na man nekiap tiesiog nedaeina,sorry jei kam pasirodys kvailas klausimas.
Atsakyti
I jusu ispirkta vieta atsisesit tik jus, ju niekas kitas neuzims- jos buna tik prieky 2eiles (jei tiksliau, 1ABC bei 2ABCDEF), bei vidury pora eiliu ir viskas . O priority sesis kitur, bet pirmiau, nei visi kiti. Aisku, jei pavyks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 04 spalio 2012 - 12:33
QUOTE(Diari @ 2012 10 04, 13:25)
Aciu ,as tai suprantu ,bet vis del to)))jei as nupirksiu vieta lektuve,tai ka laimi tie zmones kurie turi priority ,jei net jie ir ieina pirmi i lektuva,pvz uzima vieta kur nori ,o ta vieta paaskes kad ispirkta kito zmogaus?Tikiuosi as gerai isdesciau savo minti))),na man nekiap tiesiog nedaeina,sorry jei kam pasirodys kvailas klausimas.

Ilipus i lektuva pasako kad pirmos trys ir paskutines trys eiles yra uzimtos ir jose sestis negalima (kaip suprantu jose dazniausiai perka vietas)
Atsakyti
volkiene, ne. Kuriose parduodama, aprasiau auksciau
Atsakyti
Dabar supratau.Aciu ,mergaites.
Atsakyti
Pirkau bilietus sau su infantu ir dukrai, t.y. dvi vietas be vietu ir prioritetu.
Ar yra taisyklei, kad as su dukra sedeciau salia? Ar teks paciai tartis su kitais keleiviais, jeigu ka?

Taip pat, kas zino, kur nusileidus man grazins vezima^ prie lektuvo ar prie bagazo teks ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2012 10 04, 15:09)
Pirkau bilietus sau su infantu ir dukrai, t.y. dvi vietas be vietu ir prioritetu.
Ar yra taisyklei, kad as su dukra sedeciau salia? Ar teks paciai tartis su kitais keleiviais, jeigu ka?

Jei nebus vietu salia, tai ir nesedesite salia, teks jau tartis su keleviais del vietu keitimosi. Asaru esu prisiziurejus, kai vaikai asaroja atskirti nuo teveliu..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 10 04, 15:23)
Jei nebus vietu salia, tai ir nesedesite salia, teks jau tartis su keleviais del vietu keitimosi. Asaru esu prisiziurejus, kai vaikai asaroja atskirti nuo teveliu..

Todel ir rezervavausi vietas sau ir vaikui. Lb bijau kad neliks vietu salia vienas kito sedeti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2012 10 04, 15:37)
Todel ir rezervavausi vietas sau ir vaikui. Lb bijau kad neliks vietu salia vienas kito sedeti. doh.gif

O kiek dabar kainuoja ta rezervacija? Tiesa, viename sename straipsnyje sia tema raso, kad negalima rezervuoti vietos keleiviams su vaikais iki 16 m. Netiesa reiskias?

Siaip maniske ir pasedes gal viena. O infantas, tikriausiai, nesutiks vietoje sedeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 04 spalio 2012 - 14:43