Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 10, 15:54)
puiki temukė būtų  ax.gif tik va su taisyklėm ji turėtų būti,kad nebūtu teršiama,kad ir pačios papraščiausios ,dėl nuotraukų citavimo ,ir schemų prašymo   ax.gif

Tai kad taisyklių reiktų tai, čia kas be ko, be jų spėju daugumoje temų liktų didelis bardakas 4u.gif
Be to pastebėjau, kad labai retai čia nauji veidai pasirodo, tai pačios mes čia susitvarkytume be problemų spėju
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2012 09 10, 09:59)
Pumpurėlis, vava, dėl kainos aš norėjau pasitikslinti, ar normalu pas juos. BIG'e pigiau:) O kaip su tais rėmais rėmeliais Akropoly? Ten rėmina?

Rėmai rėmeliai yra ne pačiam Akropolyje, bet kitoje Ozo g. pusėje prieš Akropolį, ten tarp garažiukų ir servisiukų. Ten nieko gero pasidarė, deja. Nors kainos ir nieko.

B_March - ačiū 4u.gif

Įrėminau savo Mezgimo fėją pagal P. Mougerou piešinį. Baltas linas, rėminta be stiklo. Kadangi dirbtuvės nutarė, kad nenori rėminti siuvinių, užsakiau tik rėmą ir įsirėminau pati, gavosi visai gerai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 10 rugsėjo 2012 - 16:03
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 10, 16:52)
Rėmai rėmeliai yra ne pačiam Akropolyje, bet kitoje Ozo g. pusėje prieš Akropolį, ten tarp garažiukų ir servisiukų. Ten nieko gero pasidarė, deja. Nors kainos ir nieko.

Įrėminau savo Mezgimo fėją pagal P. Mougerou piešinį. Baltas linas, rėminta be stiklo. Kadangi dirbtuvės nutarė, kad nenori rėminti siuvinių, užsakiau tik rėmą ir įsirėminau pati, gavosi visai gerai.

Man tas jos žvilgsnisn wub.gif Nuostabus darbas 4u.gif

Aš su savom zylėm vargstu doh.gif tiksliau su medžiaga unsure.gif ji tokia kieta, nei ant lankelio nei ant rėmo gražiai neišsitempia doh.gif
Atsakyti

Įrėminau savo Mezgimo fėją ...

Nu negali nesišypsot žiūrint į šią bobulytę...gražus paveiksliukas 4u.gif
Atsakyti

Nuostabi bobulė wub.gif ir jos veidukas toks mielas 4u.gif Puikiai įrėminai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! gal yra koks aprasymas detalus ar vaizdine medziaga kaip padaryti tokius zaisliukus? http://radikal.ru/F/...915e54.jpg.html aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 09 10, 16:56)
Man tas jos žvilgsnisn  wub.gif  Nuostabus darbas  4u.gif

Aš su savom zylėm vargstu  doh.gif tiksliau su medžiaga unsure.gif  ji tokia kieta, nei ant lankelio nei ant rėmo gražiai neišsitempia doh.gif

4u.gif

Aš dėl tos priežasties aidos tiesiog į rankas nebegaliu paimti, ypač tos, kur rinkiniuose būna, kur kietumo kaip skarda. Nors siuvinėju be rėmų ar lankelių, bet net ir šiaip rankose laikant nemalonu, o kaip reikėtų lankelyje ją įtempti, tai visai neįsivaizduoju doh.gif Siūlau netempti visai ir siuvinėti be nieko - vis vien medžiaga tiek kieta, kad nėra reikalo jos ištempti. Arba jei nedaug siuvinėjai, pasiimk normalią medžiagą.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 10, 15:52)
gavosi visai gerai.

Gavosi puikiai!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 10, 17:24)
4u.gif

Aš dėl tos priežasties aidos tiesiog į rankas nebegaliu paimti, ypač tos, kur rinkiniuose būna, kur kietumo kaip skarda. Nors siuvinėju be rėmų ar lankelių, bet net ir šiaip rankose laikant nemalonu, o kaip reikėtų lankelyje ją įtempti, tai visai neįsivaizduoju  doh.gif Siūlau netempti visai ir siuvinėti be nieko - vis vien medžiaga tiek kieta, kad nėra reikalo jos ištempti. Arba jei nedaug siuvinėjai, pasiimk normalią medžiagą.

Tai va tas ir yra, kad jau apie pusę esu išsiuvinėjus doh.gif be to truputį jau laikas spaudžia, nelabai bespėčiau viską išsiuvinėti laiku unsure.gif Na kaip nors...
Atsakyti
kokia grazi bobulyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Įrėminau savo Mezgimo fėją

wub.gif ir no comments bigsmile.gif
Atsakyti
Mezgimo fėja nereali thumbup.gif
Atsakyti