Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 09, 00:41)
Nuotrauka "Kiekvienas šeštadienio naktį linksminasi savaip"

Procesas DMC virtuvei.

i2kas parodyk rėmą  bigsmile.gif Aš turiu tik tą dalį, kur tvirtinasi medžiaga, reikia kojų. Kažin įmanoma tik kojas užsisakyti? g.gif

Ups, visai išplaukus nuotrauka prietemoje, jei kas moka - sumažinkite, prašau... blush2.gif

Ne vien tu šeštadienį leidi su adata rankose drinks_cheers.gif aš tik ką facebook pažiūrėja, tai visiška bobute pasijutau - nei man tų 'tūsų' reik nei ką... pasenau ankščiau laiko lotuliukas.gif
Gražus procesiukas 4u.gif

Rėmų foto įkelsiu ryt, nes esu pažadėjus savo sukauptą turtą parodyti thumbup.gif
Kojų galima užsisakyti, sewandso berods mačiau.
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 09, 01:41)
Procesas DMC virtuvei.

Linksminkis, linksminkis biggrin.gif , nes visai smagiai Tau gaunasi thumbup.gif Gal parodysi kaip galutinis rezultatas atrodys?
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 08, 23:41)
Kažin įmanoma tik kojas užsisakyti? g.gif

galima ,galima ,man forumietės Džeinės vyras tik kojas padarė,prie anksčiau kasiūluose pirkto rėmo Easy clip,parašyk jai į Pm,tik dabar žinau ,kad darbą pakeitė,tai gal reiks palaukti kol namo sugrįš ir padarys
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 09, 00:41)

Tai mes panašiuose "tusuose" lankomės, nes aš irgi panašiai linksminausi vakar, ir kadangi atkeliauja ruduo tai turbut dauguma savaitgaliu taip praleisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 09 08, 22:51)
Labai gražūs, tvarkingi darbeliai  wub.gif  Pirmojo įdomus pasportas-ten jis medžiagą imituoja? O adatinės labai motyvas patiko.

ačiū. va įdedu, koks ten pasportas, man labai patiko, kad jis toks kaip sakant "arčiau lino". nes labai norėjau, kad nesiskirtų stipriai nuo medžiagos. dar siūlė ir lininių pasportų, net nežinojau, kad tokių būna smile.gif

user posted image

ir dar atradau, kad nerodžiau adatų knygelės - dalyvavau žaidime, kur darėm jas ir keitėmės po to smile.gif
user posted image

ir aš vakarais įkritus į siuvinėjimą, rimta liga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 09 09, 07:00)
Linksminkis, linksminkis  biggrin.gif , nes visai smagiai Tau gaunasi  thumbup.gif  Gal parodysi kaip galutinis rezultatas atrodys?

Bus toks
user posted image

QUOTE(InDovi @ 2012 09 09, 09:02)
ir dar atradau, kad nerodžiau adatų knygelės -

GRaži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 09 09, 09:02)
ačiū. va įdedu, koks ten pasportas, man labai patiko, kad jis toks kaip sakant "arčiau lino". nes labai norėjau, kad nesiskirtų stipriai nuo medžiagos. dar siūlė ir lininių pasportų, net nežinojau, kad tokių būna smile.gif

ir dar atradau, kad nerodžiau adatų knygelės - dalyvavau žaidime, kur darėm jas ir keitėmės po to smile.gif

ir aš vakarais įkritus į siuvinėjimą, rimta liga biggrin.gif

Visai nieko tokia adatinė ax.gif Na pas mane dabar vakarai įvairiapusei tai vieną vakarą siuvinėju tai kitą mezgu kojinytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2012 09 09, 10:02)

Gražus pasportas. Knygelė faina, etniniais motyvais tokia thumbup.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 09, 10:59)

Bus puiku thumbup.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 09 09, 11:12)
Visai nieko tokia adatinė ax.gif Na pas mane dabar vakarai įvairiapusei tai vieną vakarą siuvinėju tai kitą mezgu kojinytes mirksiukas.gif

Mano irgi tokie kaip ir Tavo wub.gif Tik aš vis dar pleduką kankinu.
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 09, 09:59)

Didelis darbas bus. Čia V. Enginger, ar ne? Darbas įdomus ir tuo, kad gali panaudoti daug atskirų elementų ir atskiriems darbams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Sh. @ 2012 09 09, 09:59)

As varvinau seile i si V.Enginger paveiksliuka tik melyna,viena mano puse galvojo, kad man jo reikia, bet kita mano puse stabde-nu netiks jis mano interjierui...bet labai dailus motyvas wub.gif sekmes siuvinejime mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinokit net nežinau kieno dizainas, žinau kas DMC BK768 smile.gif Aš irgi svarsčiau kokį rinktis - ar mėlyną, ar šį. Pasirinkau šį, bet ir kitas vilioja, gal ir jį išsiuvinėsiu, kuris labiau patiks pasiliksiu, o kitą kam nors padovanosiu smile.gif
Papildyta:
Bent kol kas tikrai smagiai siuvinėjasi, kai iš tiek daug detalių - nenuobodu smile.gif
Atsakyti
sveikutes. noriu siuvineti si paveiksliuka, bet noriu jusu patarimo. jis turetu buti juodas. bet as noreciau su tamsiai ruda (sokoladine) spalva siuvineti. taigi mano klausimas, ar daryti grynai vienspalve ar geriau tarkim plaukus sviesesne ruda, kunas tamsesne, o suknele dar tamsesne?

http://foto.radikal....507a1d21b6a0gif

laukiu nuomoniu smile.gif 4u.gif
Atsakyti