Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 09 21, 09:11)
domina Dimensiosn meskuciai, kas esat siuvineja, kaip siulai?
ar blizga?kaip schema?ar nurodyta kad kai kurie kryzeliai is dvieju siulu?
klausiu, nes esu siuvinejusi(pirkta, kur viskas duota buvo)
aisku siulu buvo per daug, nors taupiau siuvinedama, nez kad ten gerokai per daug ju ideda
antram tikrai neuzteks..tai galvoju gal pirkti dar viena
ir paskui siuvineti trecia is tu likusiu nuo diveju darbu

Nesupratau, tai jei pati esi juos siuvinėjusi, tai turėtum ir atsakymus į savo klausimus žinot? g.gif
Atsakyti
tiesiog reiktu nepatinget nueit ir paziuret..
jus teisi blush2.gif
Atsakyti
Aciu, Uodegyte, uz atsakyma... bandysiu, matyt as ta laikroduka siuvinet, kai baigsiu savaji zirga rolleyes.gif
O gal kuri esat uzmaciusios, kur galetu internete tokiu triptiku nusipirkti ? tikrai nepagaileciau pinigeliu uz toki grozi cool.gif

Dar klausimukas... o siulu spalvu ryskumas visu kompaniju vienodas ? ta prasme, gal kazkurios kompanijos siulu spalvos buna ryskesnes, skaistesnes ? tikiuosi nelabai kvailas klausimas doh.gif blush2.gif

Drafe, saunus ir greitas darbukas thumbup.gif ach... kaip man truksta dar poros valandu paroje doh.gif ... tas siuvinejimas, kaip saulegrazos, kai paimi i rankas - nebegali sustoti... o laiko tam tiekmazai tera verysad.gif
Atsakyti
http://club.osinka.r...56429?&start=60

sveikutes, patarkite sita paveksliuka siuvineti ant juodos ar baltos medziagos? ar skirtumo jokio, reiks ir ta spalva ir ta siuvinet? smile.gif nemaciau ten atspalviu, tai ruda savo nuoziura imti?

dekoju
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 09 21, 13:33)
Aciu, Uodegyte, uz atsakyma... bandysiu, matyt as ta laikroduka siuvinet, kai baigsiu savaji zirga  rolleyes.gif
O gal kuri esat uzmaciusios, kur galetu internete tokiu triptiku nusipirkti ? tikrai nepagaileciau pinigeliu uz toki grozi  cool.gif

galiu pažiūrinėt ,viena rusaite ,rodos užsiima japoniškų rinkinių užsakymais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 rugsėjo 2012 - 11:39
QUOTE(Uodegyte @ 2012 09 21, 11:38)
galiu pažiūrinėt ,viena rusaite ,rodos užsiima japoniškų rinkinių užsakymais  ax.gif

Buciau laaabai dekinga !!! bigsmile.gif
Atsakyti
Procesas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Pamačiau šiandien Michelle Cambell fėją...
Nu šikna užsidegė lotuliukas.gif Taip noriu, taip noriu, kad nebgaliu! Nu kokios gražios, kokios fainulkiškos. Nu tokios niamu niamu... biggrin.gif
Nežinau kaip man reikės ištvert ir siuvinėt ne tai ką susigalvojau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 09 21, 13:41)
Buciau laaabai dekinga !!!  bigsmile.gif

nerandu jos doh.gif ji ne mano drauguose, tad surasti neimanoma.o kodėl nenori siūliukų nusipirkti ,audinio ,schemą atskenuosi .nes viskas kainuos apie porą šimtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 09 20, 22:40)
ar per 10 metu Anchor siulu spalvu numeriai nepasikeite? Gaila butu del neatitinkanciu siulu sugadinti gera darba sad.gif

Šiaip palyginti nesu bandžiusi, bet mano supratimu neturėtų skirtis. Gali būti, kad per laiką gamintojas įveda naujų spalvų, bet joms turėtų būti suteikiami nauji kodai, jokiu būdu ne senieji, anksčiau kitoms spalvoms priklausę kodai. Gali būti kitas reikalas - kad tiek metų pastovėję išsiuvinėti siūlai gali būti kiek pablukę, palyginus su naujais. Bet čia jau nieko nepadarysi.

Nutariau pasirodyti savo procesą biggrin.gif Paprastai to nedarau, nes nebaigtas darbas būna pasiglamžęs ir be BS nepakankamai ryškus. Bet šiom dienom daug siuvinėjau, tai jaučiu, kad noriu pasirodyt lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 21 rugsėjo 2012 - 12:11
QUOTE(elzeda @ 2012 09 21, 08:44)
Nemenkas toks  smile.gif Dar pasakyk kiek spalvų?

Na spalvu tai tikrai nemazai apie 70 panasiai ax.gif
Atsakyti
Pumpurėli- sakyčiau neįprastas procesas siuvinėjimo temoj biggrin.gif
O- dabar matau- bus super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 21 rugsėjo 2012 - 12:16