parodysiu ir as jusu teismui savo metriko progresa
sveikos siuvinetojos, esu cia nauja ir noriu pasidalinti su jumis savo atradimu. siame tinklapyje yra pilna ivairiausiu schemu, bet norint ka nors pamatyti reikia registruotis.. tikiuosi susidomesit liolis invite you to Cross Stitch
http://www.chcrossst.../?fromuid=19556
http://www.chcrossst.../?fromuid=19556
Mokamos ten schemos...
Metrikiukas juda sparčiai Aš irgi vestuvėms dabar ruošiu dovanėlę- reik iki spalio 6 du pagamint, paskui per savaitę dar vieną dovanėlę suruošt- sukuosi kaip užvesta
Metrikiukas juda sparčiai Aš irgi vestuvėms dabar ruošiu dovanėlę- reik iki spalio 6 du pagamint, paskui per savaitę dar vieną dovanėlę suruošt- sukuosi kaip užvesta
QUOTE(rasiux- @ 2012 09 19, 14:54)
viena parsisiunčiau,bet visur kitur taškų reikia turėti,matyt perka tuos taškus.
Tai aš taip ir supratau. Buvo kažkoks panašus puslapis- nemažai šaunių schemučių, bet reikėdavo taškus pirkti, arba įkeliant ką nors juos užsidirbti.
QUOTE(rasiux- @ 2012 09 19, 15:00)
Tai aš taip ir supratau. Buvo kažkoks panašus puslapis- nemažai šaunių schemučių, bet reikėdavo taškus pirkti, arba įkeliant ką nors juos užsidirbti.
tai aš tom kuriom nežino netgi dedant reikia turėt kreditų
QUOTE(mamyte1982 @ 2012 09 19, 12:45)
taiva,kad ir as viska perskaiciau,bet vis tiek nesuprantu
tai gal galetum pasmulkint klausimais ko nesupratai? Video medziagos tikrai nera, o lietuviu kalba irgi nera tiek, kiek pvz rusiskai
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 09 19, 13:00)
puikiai judi pirmyn
QUOTE(vasarė @ 2012 09 19, 13:14)
man taip letai atrodo kad jau taip atsibodo siuvineju siuvineju o kaip mazai taip mazai
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 09 19, 13:00)
Juda juda į priekį
QUOTE(sobieska @ 2012 09 19, 15:51)
Sobieska kaip visada
Aš tai su BS vargstu turėčiau šiandien ar ryt vakare pribaigti
QUOTE(sobieska @ 2012 09 19, 14:51)
Stebėdama procesą buvau kiek skeptiška, nei pats motyvas, nei spalvos manęs kažkaip nežavėjo, bet apipavidalinimas suteikia tokį BAM! įspūdį, kad likau išsižiojus! Super!
QUOTE(B_March @ 2012 09 19, 15:08)
Stebėdama procesą buvau kiek skeptiška, nei pats motyvas, nei spalvos manęs kažkaip nežavėjo, bet apipavidalinimas suteikia tokį BAM! įspūdį, kad likau išsižiojus! Super!
As taip pat... nelabai mane zavejo sis darbukas
kol nepamaciau galutinio Sobieskos darbuko rezultato dabar jau kaip ir paciai knieti pirstukai toki stebukla isigyti namie ant zidinio