QUOTE(vasarė @ 2012 09 18, 09:44)
*jei tik gerai supratau ko klausi as i pilna skylute duriu adata is virsaus (man taip gaunasi nes pradedu is desinio virsaus i apacia kairej /, o visas siuvinys stumiasi i virsu). Man is apacios nepatogu durti i pilna, bet cia taip tureciau daryti, jei eiciau is kaires i desine /. Tikiuos apie tai klausei
del pilnu kryziuku is karto - tai ziuriu, kaip jie issideste tam 10*10, jei pvz spalva yra viename kampe ir dar kazkur 5toj eilutej kokie 4-5 kryziukai, tai as juos jau siuvineju is karto, eidama prie to virsutinio vieno likusio. Taip pat pirma susisiuvineju pavienius, nuparkuoju siula, o tie kryziukai, kuriu daugiau tam 10*10 tvarkingai uzsiuvineja isvikrscioje puseje nutempta siula.
**kaip minejau, cia nera siulo taupymo budas, todel moraliskai reikia nugesinti savek, kad siulas keliauja 30-40 ir dar daugiau eiluciu tolyn
del pilnu kryziuku is karto - tai ziuriu, kaip jie issideste tam 10*10, jei pvz spalva yra viename kampe ir dar kazkur 5toj eilutej kokie 4-5 kryziukai, tai as juos jau siuvineju is karto, eidama prie to virsutinio vieno likusio. Taip pat pirma susisiuvineju pavienius, nuparkuoju siula, o tie kryziukai, kuriu daugiau tam 10*10 tvarkingai uzsiuvineja isvikrscioje puseje nutempta siula.
**kaip minejau, cia nera siulo taupymo budas, todel moraliskai reikia nugesinti savek, kad siulas keliauja 30-40 ir dar daugiau eiluciu tolyn
*aaaaaa, supratau, esmė su toms tuščiom ir pilnom skylutėm, kad į pilną durti iš viršaus, kažkaip to momento skaitydama neužfiksavau, ačiū!!
** va va, čia matyt bus sunkiausia dalis nes esu įpratusi siuvinėti kuo labiau taupant siūlą, siuvinėdama pavienius durdavau visada į arčiausią kampą, dėl ko, kaip jau aiškinomės temos pradžioje, kentėdavo kryželių lygumas... o pratęsiant siūlą per kelis kryželius širdis išvis kraujais srūdavo dabar prisiskaičiau visokiausių patarimų, ir šiandien pirmą kartą visa tai išmėginsiu įdomu kaip seksis išjungti "taupymo režimą"