QUOTE(B_March @ 2012 09 17, 22:26)
Na, prisiskaičiau apie įvairiausius parkavimo būdus, labai niežti nagus išbandyti, bet turiu dar kelis klausimus, gal merginos siuvinėjančios šiuo būdu pasidalins asmenine patirtimi
Kaip supratau, kryželiai siuvinėjant tokiu būdu gaunasi lygesni, nes siuvinėjama "iš tuščios skylutės į pilną", bet juk jeigu siuvinėdama eilėmis iš pradžių išsiuvinėju visus ///////, o po to juos dengiu viršutiniais dygsneliais \\\\\\\, tai šių juk jau nebeišeina siuvinėti iš tuščio į pilną? Ar jau čia tai nebeturi įtakos kryželio lygumui? Taip pat kai kurios rusaitės rašo, kad siuvinėja iš karto pilnais kryželiais, bet kaip tada grįžti į eilutės pradžią? Tempti siūlą per visą eilę?
Siuvinėti kas antrą eilutę priešinga kryptimi? Na, gal kvailoki mano klausimai, bet kol kas viską tik mėginu įsivaizduoti teoriškai Galbūt pabandžiusi praktiškai ir pati iškart perprasčiau techniką ir jos privalumus bei trūkumus
jei tik gerai supratau ko klausi
as i pilna skylute duriu adata is virsaus (man taip gaunasi nes pradedu is desinio virsaus i apacia kairej /, o visas siuvinys stumiasi i virsu). Man is apacios nepatogu durti i pilna, bet cia taip tureciau daryti, jei eiciau is kaires i desine /. Tikiuos apie tai klausei
del pilnu kryziuku is karto - tai ziuriu, kaip jie issideste tam 10*10, jei pvz spalva yra viename kampe ir dar kazkur 5toj eilutej kokie 4-5 kryziukai, tai as juos jau siuvineju is karto, eidama prie to virsutinio vieno likusio. Taip pat pirma susisiuvineju pavienius, nuparkuoju siula, o tie kryziukai, kuriu daugiau tam 10*10 tvarkingai uzsiuvineja isvikrscioje puseje nutempta siula.
kaip minejau, cia nera siulo taupymo budas, todel moraliskai reikia nugesinti savek, kad siulas keliauja 30-40 ir dar daugiau eiluciu tolyn
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 09 17, 22:49)
Ir man tiesiog net norisi liesti ant lino išsiuvinėtą darbą, medžiaga taip maloniai gula po pirštais... Sakau - gal aš nenormali
reikes kada ir lina pabandyt
, bet dabar galiu pasakyt ta pati apie ewa
nenormaliu klubas zodziu
QUOTE(Katu @ 2012 09 17, 23:46)
Mano siandieninis poros valandeliu mini siuvinukas su karoliukais, 16 ct aida:
bet pas tave ir darbu gausa vienu metu
as dabar HAED atidejus, tai nervas ima, kaip reikes vel isivaziuot, nes kai siuvineji siuvineji, tai mintyse lieka, kas kur turi buti toliau daroma, o kai prisedi po ilgesnes pertraukos, vel kol susiprogramuoji visa sistema
QUOTE(kr1st1na @ 2012 09 18, 08:49)
beje ir as vakar pabandziau ta parkavimo technika, tiesa rusiskai nekaip skaitau bet paziurejau schemutes ir bingo daejo
siaip kolkas visai patogu, dekui VASARE uz nuoroda
I sveikata
QUOTE(libaja @ 2012 09 18, 10:23)
Dar BS trūksta, vienos pusės nėra... kažkaip spalvos man nepatinka...
toks vaizdas, kad visiskai megejiska schema, kaip buna pradinukes, kad puola darytis su tom internete platinamom programom
gal reiketu pabandyti nuardyti ta tarpine tarp sviesiai rudos ir tamsios, nes visiskai ne i tema ir paciai prisitaikyti